Zobacz, co mówią recenzenci
Wat is dit bedrijf toch slecht geworden. Klantenservice kan je ook beter afschaffen want die kunnen en willen toch niets doen behalve de schuld van een technische fout bij de klant neerleggen. Het... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De nieuwste films en actuele bioscoopagenda. Bekijk trailers en koop je tickets direct online. Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Helmond.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.pathe.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Geprobeerd een reservering bij Pathe…
Geprobeerd een reservering bij Pathe cafe Buitenhof te maken.Via de website niet mogelijk, dan via de klantenservice. Contactformulier ingevuld. Na een paar dagen antwoord: we hebben het erg druk. Wilt u nog antwoord op uw vraag? Reply: ja graag. Weer geen antwoord. Klantenser ice gebeld, na 10 minuten wachttijd (het is momenteel drukker dan u gewend bent)een aarxige medewerkster aan de lijn: volgens mij kan er niet gereserveerd worden, maar ik vraag het na.cafe Buitenhof niet bereikbaar.
Dus ik heb het maar opgegeven!
Waarom vermeld je het niet op de website. Op deze manier hou je de klantenservice erg druk en de vragers ontevreden.
Pathé is volkomen onbereikbaar
Pathé is volkomen onbereikbaar. Ga naar een andere bios !
Blijf de app niet handig vinden
Blijf de app niet handig vinden. Onoverzichtelijk. Dacht ga het vandaag nog een keer proberen maar helaas. Klinkt misschien raar maar daarom sla ik al heel lang de bioscoop over.
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard. Wat een vreselijke website. Tickets bestellen word je gewoon inmogelijk gemaakt.
De klantenservice spreken is helemaal een ellende.
Wat is dit bedrijf toch slecht…
Het interesseert ze niets, je krijgt een standaard antwoord en ze zijn een partijtje brutaal en smartass met de antwoorden alsof je 1 of andere halve zool bent.
Pathe is erg aan lagerwal geraakt
2 kaartjes "geprobeerd" te boeken, voucher codes ingevuld, daarna krijg ik de melding om in te loggen. Doe ik dat, kaartjes weg, vouchers weg. Ik heb ze nog niet terug.
Gebeld, echter denkt mevrouw niet mee. Die snapt niet dat de website slecht is, dat is ook niet erg maar heb dan ook niet attitude dat je het wel weet.
Voortaan maar gewoon weer downloaden...gratis en je hoeft je huis niet uit.
Pathe, schaam je!!!!
Wat een verschrikkelijke oplichters bij Pathe.
Ik heb half januari met 4 codes van Albert Heijn 4 Pathe Unlimited abonnementen gekocht. Er werd bij mijn schoonzoon 11,50 afgeschreven. Ik dacht administratie kosten. Hij woont in het buitenland dus ik dacht dat het daaraan lag. Ik heb netjes de gekochte code ingevuld.
Nu blijkt er in januari een rekening gestorneerd te zijn. Mijn schoonzoon ging ervan uit dat de rekening betaald was door het Albert Heijn abonnement dus heeft hier niet op gelet. Ook in acht nemende dat hij de taal niet spreekt en pas 16 is.
Ik wist dus niet dat er een rekening niet betaald was. Eind februari werd er weer 23 euro afgeschreven. Ik dacht he dit kan niet. Ik had geen tijd door drukte op het werk dus belde met de klantenservice. Dit is ergens fout gegaan. Ik dacht een foutje en belde met alle vertrouwen dat dit wel rechtgezet zou kunnen worden. Nou vergeet het maar!!!
Je loopt letterlijk tegen een muur op. Geen mogelijkheid tot oplossen. Erger nog ik moet 40 euro incassokosten extra betalen, kan mijn Albert Heijn code van 48 euro niet gebruiken want deze is verlopen, en ik zit voor de volle prijs vast aan 4 maanden abonnement. Ik kan niet met een leidinggevende spreken die wil me niet te woord staan. Totaal niet klantvriendelijk en verre van oplossingsgericht. Pathe is er niet voor de klant maar gaat alleen voor het geld.
Dit bioscoop avontuur kost me dus naast heel veel stress ook heel veel geld. Namelijk 68 euro incasso, 11,50 administratie kosten, 48 euro Albert Heijn actie (waar je veel spaart om aan de kaartjes te komen), 69 euro voor 3 maanden abonnement waar je dus aan vast zit volgens de voorwaarden. Puur omdat het systeem van Pathe een fout maakt door mijn aangekochte code niet te valideren. Rekening: 4 maanden naar de film voor 196,50. Bedenk even goed of je met deze oplichters in zee wilt gaan. Hebben ze een klantenservice om dingen op te lossen? NEE!!! Hier is totaal geen oplossing te verzinnen. Ook de leidinggevende heeft het fatsoen niet om je te woord te staan. Schande Pathe!
Pathe is de grootste oplichter die ik ken. Wat een verschrikkelijke oplichters. Ik weet niet wat ik erger ben: BOOS of verschrikkelijk VERDRIETIG.
Ik ga deze review iedere dag plaatsen Pathe. Tot dit netjes opgelost wordt.
Ronduit racistische ervaring Pathé
Ronduit racistische ervaring Pathé de Munt
Ik heb een klacht over een beveiliger bij Pathé de Munt. Ik had namelijk een kaartje gekocht voor een leeftijdsgebonden film. Ik kwam aan in de zaal bij mijn stoel waar toevallig een beveiliger stond die vroeg om mijn ID. Ik had mijn ID niet bij mij, ik kwam van mijn werk en had nogal impulsief een kaartje gekocht voor de vrijdagavond. Ik wilde mijn ID op mijn telefoon laten zien maar dit mocht niet. Hier gaat mijn klacht echter niet over, ik zit in het geval van het niet bij mij hebben van mijn ID fout, ook al voldoe ik aan de leeftijdseis, had ik dit moeten aantonen. De man zat dus in zijn goed recht om mijn toegang te weigeren.
Mijn klacht gaat echter om het feit dat er drie andere meisjes in de zaal waren, waar de beveiliger bijstond die ook werden gecontroleerd vóór dat ik de zaal in kwam. Twee van hen hadden geen ID bij zich, zij moesten (nadat ik kwam) de zaal uit. Het derde meisje had echter net zoals ik slechts een ID op haar telefoon. Echter mocht zij in eerste instantie wel blijven zitten met haar ID op de telefoon. Pas toen ik mijn ID op mijn telefoon liet zien werd het ook voor haar een probleem. Nogmaals is het de taak van de beveiliger om bezoekers zonder ID weg te sturen, echter is het niet de bedoeling om bepaalde bezoekers een voorkeursbehandeling te geven en andere niet. Het meisje dat in eerste instantie mocht blijven zitten had een lichtere huidskleur als mij, dus het is voor mij voor de hand liggend dat dit een situatie van racisme was, of in ieder geval een voorkeursbehandeling om welke reden dan ook. De beveiliger was een lange kale man(of in ieder geval weinig haar)en ik geloof dat hij gezichtsbeharing had. Ik voel me in ieder geval in deze situatie zeer slecht behandeld door Pathé en zal ook absoluut niet meer terugkeren. Ik vindt het echter wel belangrijk om een klacht in te dienen omdat ik andere mensen zulke instanties wil besparen en het mij belangrijk lijkt dat de beveiligers die jullie inhuren netjes met bezoekers omgaan.
Dit is overigens nog niks gezegd over het feit dat ID’s kennelijk op spontane momenten worden gecheckt voor bepaalde mensen in de zaal. Als mijn stoel niet in de buurt was van die van de beveiliger had ik de film gewoon kunnen kijken. Controleer dan bij de poortjes IPV op deze manier, ook zeer storend voor de bezoeker van de film.
Pathe cadeaubon gekregen
Pathe cadeaubon gekregen, moet door vele handelingen en al mijn gegevens bekend maken. Liever geen pathe na een kwartier ergernis. Kijken we wel met reclame pffff ... trieste marketing goeroes
vouchers voor frisdrank en popcorn werken niet in de app
Wij hebben gebruik gemaakt van de AH actie en vouchers aangeschaft voor Pathe. De filmvouchers werken prima maar de frisdrank en popcorn vouchers geven aan dat erg "0 plaats beschikbaar" is ofwel je code is lichtgrijs en werkt niet. Je kunt de codes wel handmatig laten invoeren maar dat is nogal een klus met als gevolg dat de mensen achter je zich behoorlijk gaan irriteren aan het lange wachten achter je. Ik wilde dit dus voorkomen bij een volgende keer en ben gaan kijken of ik het kon oplossen. App updaten, alles opnieuw invoeren en zo nog wat andere zaken maar niets lijkt te werken. Contact opnemen met Pathe is ook niet heel erg makkelijk maar is mij uiteindelijk gelukt. Ik kreeg daar zo te horen een behoorlijk jong iemand aan de lijn die goed getraind is in begrip tonen maar waar het uiteindelijk om draaid lijkt onmogelijk op te lossen. Ze gaf aan dit probleem nooit eerder te hebben vernomen maar dat codes ook handmatig kunnen worden ingevoerd. Ik gaf aan liever een oplossing te hebben voor het probleem omdat ik het nogal vervelend vind iedereen achter mij op te houden. Ze gaf aan dat ik het ook op de app kon zetten zodat het bij de ICT terecht zou komen. Ook gaf ze nog mogelijkheden aan die ik al eerder had geprobeerd. Ik kwam er niet echt verder dus zei ik dat ik het dan wel op de app zou zetten waarop zij aangaf dat het dan ook weer bij de klantenservice terecht zou komen en ik dan hetzelfde antwoord zou krijgen. Het werd dus met de minuut verwarrender. Met de nodige moeite zal ik de vouchers nog gaan proberen te gebruiken maar ben er verder wel klaar mee en ga in het vervolg wel naar een andere bioscoop!
Tot 2x toe komt mn bestelling niet goed…
Tot 2x toe komt mn bestelling niet goed door, maar wel gewoon het geld afgeschreven. Dat wordt pas na 3 dagen teruggeschreven, dus nu heel veel geld armer maar geen filmtickets. Klantenservice gebeld, die hebben nu gereserveerd, maar kunnen niet eens iets aanbieden voor het grote ongemak van zoveel geld kwijt te zijn. Schandalige klantenservice!!!!!!!
Echt een paarse krokodillen verhaal.
Echt een paarse krokodillen verhaal.. Ik probeer een kinderfeestje te organiseren voor mijn dochter. Ik kan de bioscoop vestiging niet direct bereiken. Op het formulier moet ik de dag en filmtijd aangeven. Deze worden echter maar een paar dagen vooraf bekend gemaakt. Echter zal ik de ouders moeten laten weten hoe laat ze waar moeten zijn, het feestje is al over een week. Dus nu toch maar het formulier ingevuld met de melding dat ik nog niet weet welke film en tijd omdat het nog niet bekend is wat er draait. Na lang zoeken een algemeen nummer gevonden en net gebeld. Ze verwezen me naar de vestiging. Toen ik aangaf dat ik geen nummer van hen heb gaven ze aan dat dit klopt en ik de vestiging niet direct kan bereiken. Toen ik vroeg of ze me door kunnen verbinden of me antwoord konden geven op de vragen gaven ze aan dat dit echt via de vestiging gaat en dat ik binnen een week ergens wel reactie zou krijgen op het ingevulde formulier. Geen bevestiging gehad van het ingevulde formulier helemaal niets. Ik vraag me bijna af waarom we nog naar de bioscoop gaan als zelfs de service zo slecht is.
Zeer slecht zijn dieven .kado bon heb…
Zeer slecht zijn dieven .kado bon heb geen nut je moet tog nog een rekening betalen.waarom heb ze dat dan .klantenservice werkt een clown die niks weet .en je niet wil helpen op te lossen
Slechte recentie Pathe
Pathe las jullie slechte recensie van 1.4 terwijl Tuschinki 4.6 heb
Al 18 jaar kaart Pathe
Waarop wordt daar niets aan gedaan 1.4 waardering
Ben meestel Tuschinki of de Munt
Hoop dat cijfer hoger wordt
Mijn AH vouchers bleken verlopen
Mijn AH vouchers bleken verlopen (zijn blijkbaar maar een jaar geldig) terwijl ik ervoor betaald heb (weliswaar met een gratis 2e kaartje erbij). Wettelijk gezien dienen vouchers minimaal 2 jaar geldig te zijn, echter Pathe heeft een andere termijn hiervoor bedacht en biedt volgens, weer hun eigen voorwaarden, geen coulance. Dit betekent dat wij niet meer naar de Pathe gaan.
Een smerig zooitje daar in Almere vieze…
Een smerig zooitje daar in Almere vieze wc gaan nu meer naar Zwolle deze is netjes en schoon geen almere meer
Cadeaukaart gekregen
Cadeaukaart gekregen, ingewisseld volgens de instructies. Film was niet te kijken op tv. Gebeld met de klantenservice die constant herhaalde dat de code succesvol verzilverd is en dat kpn een andere pathé service heeft dan zijzelf. Conclusie is: jammer van je kaart.
Dit mag ergens aangegeven worden.
Ik had een slush puppy van 4,25 gekocht…
Ik had een slush puppy van 4,25 gekocht alleen omdat ik een cadeaukaart had opeens zeggen ze dat het niet kan met cadeaukaart. Er stond ook geen bordje ofzo echt een scamm
Wij konden jammer genoeg niet aanwezig…
Wij konden jammer genoeg niet aanwezig bij de film zijn van afgelopen vrijdag.
Contact opgenomen met Pathé, waarbij zei uit coulance 2 tickets voor een film hebben aangeboden + 2 gratis popcorn.
Fijn dat Pathé meedenkt, in het vinden van een oplossing.
Bedankt
I went to see Marty Suprem this…
I went to see Marty Suprem this Saturday at the cinema in Haarlem and right in the middle of the screening they made a 15 minute break.
At the most intense moment of the film.
This is absolutely unacceptable. Only small provincial cinemas do something like this. If you introduce this practice permanently my partner and I will boycott your cinema.
I am so shocked and so furious that I have already called and messaged all my friends to tell them how the management’s desire to sell more popcorn completely ruined the experience. I did not come to watch a Marvel blockbuster. I came to see a serious film that could potentially win an Oscar.
Interrupting a serious film at a crucial moment destroys the emotional buildup, the immersion and the artistic integrity of the work.
To the manager who came up with this idea I truly hope this decision does not earn you a yearly bonus. You have offended all the gods of cinema by inserting a break in the middle of a film.
Bring it back to the way it was. Stop prioritizing snack sales over the cinematic experience.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.