Banner for ParcelParcel

1. Przesyłki kurierskie
  2. Dostawca rozwiązań e-commerce
  3. Usługi logistyczne

Napisane przez firmę

Eenvoudig wereldwijd verzenden met de beste service, dat is waar wij voor staan. Met ons gebruiksvriendelijke verzendplatform boek je in een paar eenvoudige stappen een zending bij vervoerders zoals FedEx, TNT, DPD en DHL. Verzenden naar en importeren vanuit meer dan 250 landen was nog nooit zo makkelijk. Voer simpelweg je pakketgegevens in, kies de vervoerder die het beste bij jouw wensen past, print je verzendlabel en eventuele douanedocumenten, en de vervoerder haalt je pakket op. Dankzij onze schaalvoordelen profiteer je van scherpe tarieven, wat je flink bespaart op je verzendkosten. Daarnaast bieden we een uitstekende service en staan we altijd klaar om je te helpen met vragen over je zendingen. Of het nu gaat om douane, vertragingen of het kiezen van de juiste verzendoptie, wij zorgen ervoor dat je geen tijd verspilt aan complexe logistieke vraagstukken. Ons platform is ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Of je nu een kleine webshop runt of regelmatig grote zendingen doet, wij hebben de oplossing die bij jouw behoeften past. Met onze expertise in internationale verzendingen kun je zorgeloos uitbreiden naar nieuwe markten. Met ons platform bespaar je niet alleen geld, maar ook kostbare tijd. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudig en efficiënt wereldwijd verzenden kan zijn!

Moeiteloos internationaal verzenden naar 250+ landen 🌎

Napisane przez firmę

Het #1 verzendplatform voor internationaal versturen
Vergelijk vervoerders en verstuur eenvoudig jouw internationale zending. Vind als bedrijf of particulier snel de ideale verzendoptie in slechts een paar klikken, zonder te registreren.
Support tijdens het verzendproces
Het leveren van een snelle en goede service is voor ons heel erg belangrijk. We vinden het zelfs zo belangrijk dat we een een aparte service pagina hebben gemaakt om aan je te laten zien wat we doen doen op het gebied van service. Met onze service maken we het internationaal verzenden wat makkelijker voor je.
We delen onze kennis
Bij ParcelParcel delen we al onze ervaringen met jou om internationaal verzenden eenvoudiger te maken. Onze whitepapers zijn gratis te downloaden zonder dat je een e-mailadres hoeft achter te laten. Via onze Live Chat heb je binnen 1 minuut een support specialist tot je beschikking om je direct te helpen.
Echte mensen. Direct geholpen.
Geen wachtrijen of chatbots. Wij staan voor je klaar en schakelen met de vervoerder als er iets misgaat. Echt.
10% kortings op je eerste zending
Je kan tijdelijk de kortingscode PP10 gebruiken voor 10% korting op de transportkosten van je eerste zending.

Direct contact met een support specialist

Wij werken met logistieke specialisten

Al onze logistieke specialisten hebben minimaal vijf jaar bij één van de vier grote wereldwijd opererende express vervoerders gewerkt.

Dane kontaktowe

Promotion box for ParcelParcel

Zorgeloos internationaal verzenden

Vergelijk vervoerders en verstuur jouw internationale zending!

4,6

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (4172 recenzji)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej