Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en softice i butikken i Hillerød i fredags. Der er mere smag i et glas vand end i jeres softice. Første og sidste gang jeg gider at bruge penge i jeres butik.

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse og super service fra Paradis Valby. Vi kom med særdeles kort varsel og havde brug for en løsning til en studenterkørsel. Leverance, service og isen var helt i top o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Paradis-Godthåbsvej. Årets første besøg - og sidste ! Is smagte af ingenting, halv størrelse i forhold til tidligere år. Ingen servietter. Dårlig service. Vi spurgte om ejer var der - som vi kender... Zobacz więcej

1. Sklepy ze słodyczami

Napisane przez firmę

Paradis er en danskejet, landsdækkende franchise-iskæde med et hjerte, der banker for god, frisklavet is. Den første Paradis-iscafé åbnede i Nørregade i Aarhus i år 2000, og igennem over 25 år, har Paradis udviklet sig til at blive en elsket del af gadebilledet i hele landet – med lokale ismagerier fra Aalborg til Amager. Paradis er frisklavet is fra øverste hylde – skabt med kærlighed til smag og gode råvare. Inspireret af traditioner fra italiensk gelato og frisklavet med alt fra økologisk dansk mælk fra Øllingegaard, sprøde hasselnødder fra Piemonte til bourbonvanilje fra Madagaskar – en verden af smag, frisklavet af din lokale ismager.

2,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Elendig softice

Første og sidste gang jeg gider at bruge penge i jeres butik.

27 marca 2026

Odpowiedź od Paradis Is

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores softice i Hillerød. Det er ikke den standard, vi stræber efter – men vi vil samtidig gerne forstå nærmere, hvad der præcist er gået galt i dit tilfælde.

Vil gøre opmærksom på at Hillerød har softice laktosefri.

Vi er i gang med at følge op internt i butikken og gennemgå produktet, så vi kan sikre, at alt er, som det skal være.

Du er meget velkommen til at kontakte os på (info@paradis-is.dk), hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse – det vil hjælpe os med at blive klogere og forbedre os.

Oceniono na 5 z 5

Stracciatella først elendig og nu ret god.

Sikke en positiv oplevelse.
Paradis is har åbenbart lige fået nye ejere.
Bliver kontaktet af Paradis is.
Det vil de ikke have siddende på sig at de sælger fup stracciatella. Så lige så snart de får lavet en ægte stracciatella så vil han komme forbi med noget is.
Og den stracciatella kan klart anbefales.
Så blev det en god oplevelse.

Min første anmeldelse.
Is fra øverste hylde skriver de? Der forstår jeg at man bruger gode råvarer.
Ikke en gang chokolade.
I sær klasse dårligste stracciatella nogen sinde.
Der er meget der ikke er fra øverste hylde:
Økologisk ismix (SØDMÆLK°, FLØDE°, rørsukker°, SKUMMETMÆLKSPULVER°, glukose°, dextrose°, stabilsator E412° E410°; °=økologisk), Økologisk PISKEFLØDE, Sprød vekao (kokosfedt, sukker, fedtreduceret kakao, hærdet raps- og kokosfedt, emulgator E322, aroma; kan indeholde spor af HASSELNØD og MÆLK), Dextrose

15 marca 2026

Paradis is i FIELDS

Paradis is i FIELDS
Min søn fik kun lov til at smage 2 smagsprøver , han fik ikke lov til at smage på 3. Smagsprøve. Det var dårlig service, da jeg sagde at det ikke passer, sagde hun intet. Hun var ret ligeglad og nedladende i sit blik.

10 października 2025

Kære Rosa.
Jeg beklager rigtig meget din oplevelse i vores butik - det er bestemt ikke sådan en service vi normalt er kendt for i Paradis.
Kan jeg eventuelt få dig til at sende en mail til info@paradis-is.dk, så vi kan tage den videre herfra?
Mange hilsner fra Thomas, Paradis HQ

Fik fantasitisk hjælp ved

Fik fantasitisk hjælp ved. udløbet gavekort... 1000 tak for hurtig og imødekommende løsning...

24 sierpnia 2025

Hej Urs.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den blev vi rigtig glade for.
Dejligt at I fandt en løsning med gavekortet :-)

Kvalme i Holte!

Kvalme i Holte!

Aldrig nogensinde har jeg oplevet en så ulækker butik. Det hele stank af grillstegt kylling og andet kød, det var så slemt, at vi måtte hurtigt ud igen.

Jeg kan forestille mig, hvad indflydelse det har på isens smag.

Ekspedienten kunne ikke se problemet, og han anførte, at der jo var låg på isen, men hov….det havde han glemt at lukke.

Føj for den, der kommer vi aldrig mere.

12 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Horsens Mærkelig opførelse og Dårlig…

Horsens Mærkelig opførelse og Dårlig Frappe, der står en ung gut i butikken, vi bestiller 2 frappe espresso og de var så tynde der var næsten ingen is kun mælk. Udover det går han ud bagved med vores frapper efter han kom isen i, jeg spørger ham hvad han lavet derude, fordi jeg aldrig har oplevet det før, hans undskyldning var maskinen var lidt slap så han skulle lige pille ved stikket. Den maskine han brugte var koblet til i stikket ude i butikken så det gav ikke mening. Jeg smed min frappe ud det bliver sidste gang jeg kommer derinde, jeg har ellers været fast kunde i 8 år.

30 lipca 2025

Hej Tina,
Mange tak for din besked og for at du tog dig tid til at skrive til os.

Vi er kede af at høre om din oplevelse i butikken i Horsens. Det lyder bestemt ikke som den standard, vi ønsker at levere – hverken hvad angår produkt eller service. Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, når tingene ikke bliver forklaret klart, og vi beklager, at frappéen ikke levede op til dine forventninger.

Din feedback bliver givet videre til butikken, så vi kan følge op og sikre, at både kvalitet og kommunikation bliver bedre fremover.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – og ikke mindst tak for din loyalitet gennem mange år. Vi håber, at du vil skrive til os på info@paradis-is.dk, så vi kan høre nærmere og rette op på din oplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Forfærdelig hygiejne i Vanløse!

Jeg købte 2 kugler hos Paradis i Vanløse og fortrød og fortrød allerede min bestilling da ekspedienten rejste sig ude fra baglokalet hvor hun sad med sin telefon. Hun kom ind med fedtet hår hængende ned og nikotingule fingre og lavede min is uden at vaske hænder eller tage handsker på. Jeg ville gerne have en flødebolle på og tænkte, at så ville hun da i det mindste tage den med en serviet - nej! Den blev presset godt ned på isen med fingre der lige havde haft fat i en smøg og en mobiltelefon.
Jeg betalte, forlod butikken og smed isen ud så snart jeg forlod butikken 🤢

23 kwietnia 2025

Hej TM,
Mange tak for din besked – og undskyld, at du først hører fra os nu. Vi har desværre først netop fået adgang til din henvendelse, og vi beklager den lange svartid.

Vi er kede af at høre om din oplevelse i Paradis Vanløse. Hygiejne og venlig betjening er noget, vi vægter højt, og det, du beskriver, lever ikke op til vores standarder. Vi tager din feedback alvorligt og følger op med butikken for at sikre, at retningslinjerne bliver overholdt.

Vi håber, at du vil skrive til os på info@paradis-is.dk, så vi kan rette op på din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på det.

Oceniono na 2 z 5

Jeg bestilte en vaffel med kaffeis

Jeg bestilte en vaffel med kaffeis. Jeg var skuffet, da den smagte af vand. Betjeningen var krænkende.

22 czerwca 2025

Hej Britta,

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse i en Paradis butik.

Det, du beskriver, lever slet ikke op til den service og det produkt, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Vi håber du vil skrive til info@paradis-is.dk, så vi kan rette op på din oplevelse, høre lidt mere om hvilken butik du handlede i og få en nærmere beskrivelse af hvad den krænkende betjening består i, så vi kan rette op og tage hånd om den nødvendige opfølgning internt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Solrød butikken

Solrød butikken
Hvis man kan ku give 0 stjerner, så havde I fået det. Jeg har nu gentagende gange fået en meget ærgerlig kundeoplevelse i jeres butik, af en forholdsvis lav ung kvinde, med leverpostej hår. Hun er voldsomt sur, og giver et forarget blik til trods af at man kommer ind helt smilene. Håber hun bliver fyret…

14 czerwca 2025

Hej Bastian,

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse i Paradis Solrød. Det, du beskriver, lever ikke op til den service, vi ønsker at tilbyde vores gæster. Vi stræber altid efter at skabe en imødekommende stemning og ikke mindst give en venlig og nærværende betjening. Når det ikke sker, tager vi det meget alvorligt.

Vi vil viderebringe din feedback til den ansvarlige for butikken, så vi kan tage hånd om situationen og sikre, at den nødvendige opfølgning sker internt. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – vi håber, du vil opleve en klar forbedring, hvis du en dag vælger at besøge os igen.

VANLØSE afdelingen

VANLØSE afdelingen, absolut ingen service, hun hilser ikke velkommen, spørg ikke indtil, hvad man skal have, bægerne fyldes med bittesmå kugler, man burde være flov over at servere. Butikken lugter af røg og hun ser evigt træt ud.

8 maja 2025

Hej BRL,

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse i Paradis Vanløse. Det, du beskriver, lever slet ikke op til den service, vi ønsker at tilbyde vores gæster. Vi stræber altid efter at skabe en imødekommende stemning, servere is af høj kvalitet – og ikke mindst give en venlig og nærværende betjening. Når det ikke sker, tager vi det meget alvorligt.

Jeres is smager af vand

Jeres is smager af vand. Virkelig kedelig oplevelse! Jeg købte hyldeblomst, lakrids og skildpadde og de var alle tre skuffende. Jeg skal ikke have is der igen.

26 kwietnia 2025

Hej Kirsten.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os - det er naturligvis ikke målet, at vores is skal smage af vand, og det beklager vi er din oplevelse. Vi håber, at du vil skrive til os på info@paradis-is.dk, så vi kan få mere information omkring dit butiksbesøg, så vi kan rette op på din oplevelse.

Køb af familieboks

Jeg købte en familiebox, og da vi hjemme skulle spise den var der næsten kun halvdelen i, den var ikke pakket, men lå i kugler med meget mellemrum. Jeg var nede for at klage, og det blev skrevet op til at gå videre til chefen med, men jeg har intet hørt - meget irriterende og for dårligt.

31 marca 2025

Hej Sanne.
Jeg beklager rigtig meget din oplevelse i en af vores butikker - det er bestemt ikke i orden, at du ikke får den rette mængde is til din boks.
Kan jeg få dig til at skrive en mail til info@paradis-is.dk, og så kan vi lige tage den derfra?

Oceniono na 2 z 5

Denne er en anmeldelse vedr

Denne er en anmeldelse vedr. jeres personal. Det er slet ikke profesionel at jeres unge medarbejdere har "besøg" af deres venner og gør grin af kunderne i Rosengårcentret. Det hat jeg oplevet i dag 28/03/25. Snak med jeres personal om respekt til dem selv og til kunderne.

28 marca 2025

Kære Kelly.
Vi er helt enige - alle skal behandles ordentligt og med respekt! Jeg beklager din ærgerlige oplevelse, og jeg vil høre om jeg kan få dig til at skrive en mail til info@paradis-is.dk, så vi kan finde på en god løsning sammen. Vii ser frem til at høre fra dig.

Dårlig service

Hej Paradis Is,

Jeg skriver for at udtrykke min skuffelse over den service, vi oplevede i jeres butik den 24 Marts på Fisketovet klokken 16.00. Vi ventede i hele 25 minutter på at blive betjent, selvom en af jeres medarbejdere tydeligt havde set os. I stedet for at komme og betjene os valgte medarbejderen at forsvinde ind i personaleområdet og blev der, på trods af at vi ventede tålmodigt.

Vi forstår, at der kan være travle perioder, og at pauser er nødvendige, men det virker uacceptabelt, at en kundegruppe ignoreres på denne måde. Vi havde set frem til at nyde en is hos jer, men denne oplevelse efterlod os frustrerede og utilfredse.

Jeg håber, at I vil tage dette til efterretning og sikre bedre kundeservice fremover.

Jeg ser frem til jeres svar.

24 marca 2025

Hej Louise.
Det er vi simpelthen så kede af at høre, og her må vi lægge os fladt ned, for det er bestemt ikke i orden, at I skulle vente så længe!
Kan jeg ikke få dig til at sende en mail til info@paradis-is.dk - så sørger vi for, at du får en god oplevelse.

Dårlig oplevelse i Paradis Is Horsens – overholder ikke deres egne tilbud

Vi kørte hele vejen til Paradis Is i Horsens for at benytte et tilbud fra deres app og på diverse medier i forbindelse med Isdag, men blev skuffede. Personalet meddelte os blot, at de ikke fulgte tilbuddet, selvom det stod tydeligt i appen. Ingen undskyldning, ingen løsning – bare "betal eller find et andet sted."

Det er virkelig dårlig kundeservice og spild af tid for kunder, der kommer langvejsfra. Hvis en butik ikke vil følge de tilbud, kæden selv reklamerer med, burde det stå klart i appen eller på deres sociale medier. Vi kommer ikke igen!

15 marca 2025

Kære Jens.
Vi beklager din meget ærgerlige oplevelse i vores butik i Horsens - det er i hvert ikke sådan det skal være.
Kan jeg få dig til at skrive til info@paradis-is.dk, og så kan vi finde en god kompensation til dig?

Paradis Roskilde
Isen var tynd og ikke meget smag. Det virkede som om, at isen var lavet på mælk og ikke fløde. Og flødeskummet var den dårligste og tyndeste kvalitet.
Det er sidste gang, at vi kommer der.

Hej Lone,
Vi beklager at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi kan ud fra det du skriver, ikke helt se hvornår du var forbi vores butik, men hvis det har været på én af de meget varme dage som vi lige har haft, kan det naturligvis være medvirkende til, at isen løber lidt hurtigere end normalt. Det er i hvert fald et bud.

Vores mælkebaserede is er lavet med en særlig kærlighed til gelato is og derfor er vores is lavet på en god blanding af økologisk mælk og fløde.

Vi kan ikke helt genkende at vores flødeskum skulle være tynd eller af dårlig kvalitet. Vi går generelt meget op i god kvalitet i alt hvad vi laver.

Du er meget velkommen til at skrive til os på roskilde@paradis-is.dk, da vi altid gerne vil gøre det bedre og så vi kan blive lidt klogere på, hvornår du havde denne oplevelse hos os.

Paradis Roskilde
Meget skuffet over jeres is. Den var ikke fast, men løb meget hurtigt. Tror ikke på at det er flødeis- men mælkis. Og den smager heller ikke af ret meget. Jeg købte lakrids, kaffe og chokolade og hasselnød.
Meget skuffet over tynd is

Hej Laila,
Vi beklager at vi ikke har levet op til dine forventninger.

paradis is vesterbrogade 47

paradis is vesterbrogade 47. Åbner så ikke til tiden, står herude og får afvide 15-20minuttet efter jeg ringer på oplyst nummer. Flot

Hej Oliver,
Det er vi kede af at høre. Vi stræber naturligvis efter at alle vores butikker åbner til den tid vi skal. Der kan dog være sket noget uforudset, som har gjort at personalet er blevet forsinket og det beklager vi naturligvis meget. Vi gør hvad vi kan, for at det ikke sker igen.

PARADIS I VALBY

PARADIS I VALBY. Hende den unge medarbejder er så sød og frisk. Hun har fantastisk energi og isen var bedre end nogensinde. Amazing service

5 września 2024

Hej Soso,
Mange tak for dine 5 stjerner, dem er vi meget glade for.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din gode oplevelse med os.
Rigtig god dag til dig.
Dbh. Liv / Paradis

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej