Virkelig dårlig start i Odense. Var de første gæster i restauranten den dag men måtte alligevel vente 70 minutter på to pizza og de var virkelig ikke ventetiden værd - den ene var helt kold - der... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Beste pizza jeg længe har haft. Maden var hurtig klar og arbejderne var utroligt flinke. Helt klart mit nye favorit pizza sted. Mega hyggelig indretning og havde en god stemning. Amagerbro
JEG HAR KENDT CHEFEN I MANGE ÅR, FOR JEG ER KOMMET PÅ PAPA'S I MANGE ÅR, FOR DU FÅR HELT SIKKERT LYST TIL AT KOMME IGEN HAR DU FØRST FÅET MAD DERFRA EN GANG! HAN ER EN STOLT MAND, OG VÆR SIKKER P... Zobacz więcej
Papa's har altid været byens bedste pizzaria men det sidste halve år har maden været dårlig. Pizzaerne står i vand så bunden bliver dej. Blæksprutte ringene får man 15 stk, 11 af dem er brændte, tzatz... Zobacz więcej
Virkelig dårlig start i Odense.
Virkelig dårlig start i Odense.
Var de første gæster i restauranten den dag men måtte alligevel vente 70 minutter på to pizza og de var virkelig ikke ventetiden værd - den ene var helt kold - der var næsten ingen fyld på og osten var helt udeladt og så var de helt deforme både i form og i udrulning og helt sorte hele kanten rundt.
Og ventetiden på at få vores to små fadøl var 40 minutter.
Mange gæster var oppe og få deres penge retur da de ikke gad ventetiden.
Så ærgerligt - havde virkeligt glædet os til en god surdejspizza.
Vi havde købt værdibevis igennem…
Vi havde købt værdibevis igennem downtown
Vi valgte at køre til city2.
Manden virkede fuldstændig ligeglad med at vi stod 5 i kø
Vi fik bestilt og ventede 10 min og kunne se at andre begyndte at få deres mad som der havde bestilt efter os.
Og det er super fint at han havde 1 handske på, men når han så går og tager på alt maden med den anden hånd går konceptet ligesom lidt af
Gik op og spurgte hvad der skete med vores bestilling.
Han sagde han gik og ventede på at der ville komme en mand og scanne vores værdibevis og der ville gå 30-35 min før han ville komme.
Det kunne han godt have fortalt da vi bestilte vores mad
Øh nej tak og derefter gik vi.
Hold da op en dårlig oplevelse
Super gode pizzaer
Super gode pizzaer, fyldt med smag og godt med fyld på. De kom inden for 35 min, så hurtigt levering og rigtig gode priser.
Vi fik ved en fejl kylling på en kebab pizza og de kom super hurtigt med en ny. Rigtig god kundeservice.
Den bedste sandwich som jeg har fået…
Den bedste sandwich som jeg har fået længe. Den var lækker og brødet var helt fantastisk. Lækker surdej og men lækker kylling og tilpas med dressing. Kan varmt anbefales og så til en meget fornuftig pris.
Fantastisk service og virkelig gode…
Fantastisk service og virkelig gode sandwich til en god pris
Super god service og god mad!
Virkelig god service og søde mennesker
En god pizza og det sødeste personale!
ØV .....
En virkelig DÅRLIG oplevelse. En virkelig UBEHAGELIG type. Og så manglede der rødløg på min pizza.
Det var mega fedt
Pappas Pizza Amagerbrogade
Pappas Pizza Amagerbrogade, bestilt 3 stk sandwich pizza online og kun 2 ud af 3 var lavet. Venter yderligere 10 min på at lave en ekstra, andet mad blive koldt. Nej, de havde ikke travlt. Fire på arbejde og havde 3 bestillinger. Men kun unge mennesker på arbejde.
Kommer hjem og opdager de har lavet bestilling forkert. Sender en mail til Pappers, deres info mail,får intet svar fra dem.
Beste pizza jeg længe har haft
Amagerbro
Det er den dårligste pizza oplevelse
Det er den dårligste pizza oplevelse, jeg har haft længe, hvis ikke nogensinde 😬 Helt igennem dårlig pizza. Fra bund til fyld, som der stort set ikke var noget af. Ved ikke om de var løbet tør for ost, men der var ingen ost på vores pizzaer. Der spiser jeg aldrig igen.
Slet ikke anbefales here fra
Igen har jeg prøvet dem.
Igen har jeg prøvet dem.. Maden var ikke varm, og stor mangel på fyld.. Håbede var var blevet bedre men stadig intet værd.. Spar jeres penge end at bestille herfra
God service
God service, kort ventetid, god smag og en sindssyg chilimayo
God service og lækker pizza
Det var super god service og virkelig god pizza👍🏻👍🏻
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.