Restaurant Paafuglen - Tivoli Recenzje 224

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,2

Oceniono na 5 z 5

Sidder i en af mine yndlingsrestauranter i Tivoli. Har haft endnu en hyggelig eftermiddag med god mad og super service 👍🏻 Kommer snart igen.

Oceniono na 1 z 5

MEGA skuffende oplevelse Vi var 4 veninder , der så frem til en lækker wienersnitzel på restaurant Paafuglen. Total smagløst oplevelse .. som at stikke tungen ud af vinduet. Prisen svarede som i... Zobacz więcej

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Paafuglen åbner sig helt ud mod Tivoli med sin store opvarmede og lukkede Terrasse. Havesalen er bragt tilbage som den stod i 1890'erne med sine enestående spejlmalerier, der forestiller alle de kendte figurer fra bl.a. Pantomimeteatret. Tivoli Salonen har foldedøre så salonen ligesom Havesalen kan åbnes op ud mod haven. Den Runde Salon står som altid som den ideelle, lyse glasindrammede salon. Book jeres arrangement til Jul, Nytår og Sommer 2014 allerede nu.

3,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

MEGA skuffende oplevelse

MEGA skuffende oplevelse
Total smagløst oplevelse .. som at stikke tungen ud af vinduet. Prisen svarede som i overhovedet ikke til maden. Tørre kartofler , sovs uden smag . Kødet var tørt
Maden blev serveret knap 10 min efter vi bestilte . Hvilket indikere samlebånds madlavning … kommer der ikke igen.

2 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi har idag været på påfuglen og…

Vi har idag været på påfuglen og spise,. Det var så dårlig mad. Vi fik Ande menuen . De hvide kartofler var små glas kartofler og meget mindre en de brune kartofler. Total smagsløg. Sovsen var tynd og det smagte bare af ingenting. Servicen var dårlig og det hele var bare slet ikke pengene værd.
Nul stjerner herfra.

1 grudnia 2024

Elendig service

Var i dag en blandt et selskab på 50 personer, vi var kun lige kommet ind i lokalet hvor vi skulle sidde end ikke fået vores overtøj af før en sur tjener kom for at tage mod vores bestilling af drikkevare, (menuen var bestilling på forhånd), vi havde bordet frem til kl. 19:00, Ca kl. 18:20 er jeg nød til at gå for mig selv og lader både min sodavand og dessert stå, da jeg kommer tilbage Ca 5 min senere er min sodavand blevet fjernet og trods flere ved bordet har bedt, den sure tjener om at lade både maden og drikkevare stå, i det jeg kommer tilbage fjener tjeneren min dessert,og bliver meget fornærmet da jeg beder ham om at lade den stå fordi jeg ikke var færdig med at spise.

30 listopada 2024

Service i top

Frokostplatten var helt okay, men størst ros skal gives til den belevne, opmærksomme, venlige tjener, Daniel, som gjorde oplevelsen total.

16 października 2024

Øv oplevelse

Vi var på påfuglen og spise tirsdag aften. Vi kom ind 7 personer, ud af dem var der 5 udviklingshæmmede borgere.
Maden var overraskende dårlig. Forretten var rejecocktail, som bestod af salat, der lignede at have lagt et par dage, det var tørt i kanten og noget af det var helt slatten. Der var meget få rejer på retten, så den var meget tør og trist.
Hovedretten var ok, dog heller ikke prangende, da kødet virkede lidt uigennemstegt, og igen med dårlige grøntsager til.
Desserten var ok.
Da vi skulle betale bad vi om at betale hver for sig, pga. borgernes kvitteringer til deres regnskaber.
Tjeneren sagde at dette ikke kunne lade sig gøre, og at vi skulle have meddelt det inden vi spiste.
Vi var nød til at holde fast på vores, og tjeneren blev ved med at sige at det ikke kunne lade sig gøre og at vi skulle betale samlet.
Vi holdte fast på at det “måtte” vi ikke, og så blev han flabet. Han sagde bla. At det kunne han ikke tage sig af og at vi bare skulle se at få betalt den samlet regning nu!!!
Vi holdte fast på vores ret til at betale hver for sig og bad om at tale med “chefen” der så ordnede det for os.

Ærgeligt at de har personale der er flabet i deres tilgang til kunderne.

Jeg kommer der aldrig igen.

10 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Restaurant Paafuglen leverede igen i…

Restaurant Paafuglen leverede igen i år, en gennemført lækker og velsmagende menu, med variationer over et tema, af delikat, stilfærdig, luksus.

Stemningen var endog meget fredelig og hyggelig, med godt med lys fra både side- og tag-vinduer, og et miljø af frisk luft, og åbne lyse lokaler.

Maden var ny og lækkert tilberedt, og kom som små overraskelser på rad og række. Helleflynder Cerviche, med lidt chilli, løg og lidt andet, perfekt afstemt i blanding af sarte, men tydelige smagsnuancer, og særdeles lækker afstemt med salt.

Kalveculotte' i passende antal skiver, (jeg en ekstra skive af min Faster, der gav idag,), med små nye kartofler, og himmelskøn næsten cremet rødvinssauce, der smagte af mer' og mer'.

Desserten, var fløde is med stracciatella, dertil friske brombær og jordbær, en skøn lille hapser', der ikke var alt for mange kalorier i, til at få ned.

Jeg fik to gange små kildevand, og min faster fik et glas af husets hvidvin.

Masser af Stjerner, Kokkehuer, og UG'ger med Kryds og Slanger !!!.

7 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Elendigt og kedelig og dyrt

Elendigt og kedeligt. stjerneskud

Vi bestilte 2 stjerneskud.
På et stykke kedeligt blødt toastbrød, lå der 2 små meget stegte fiskefiletter.
Der var megwt lidt fisk og meget panering.. ikke bedre end de færdigpanerede man kan købe i supermarkederne…
Ovenpå var lagt en klat dressing og på den var der kastet en lille håndfuld rejer..
En lille klat sorte æg og en kvart citron .

Kvaliteten stod slet ikke mål med prisen.
Betjeningen var heller ikke boget at råbe hurra for
Vi blev på inået tidspunkt kontaktet efter vi havde spist, for st høre om vi ønskede dessert eller noget andet
Så efter en pæn ventetid, måtte vi vinke til tjeneren og bede om regningen.

Vi kunne sagtens have spist mere, men valgte at betale og forlade stedet.
Ikke noget st anbefale

2 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk betjening

Silke gjorde vores aften helt fantastisk, for man skal lede længe efter en tjerner der gør sit arbejde som hun gjorde. En anden tjener kom ved et uheld til at tabe vores sovsekande..der skete ikke noget ved det og Silke tog over og gav os en aften vi sent vil glemme med sin smilende og serviceminded attitude. Hende og de andre vi har mødt ved tidligere besøg, ville man elske selv at have ansat

28 czerwca 2024

En torsdag aften

Vi skulle en tur i Glassalen. Inden da havde vi booke bord på Paafuglen. Vi valgte deres Forårsmenu. Forret : havtasketater, hovedret : lammeculotte og til dessert rabarbertrifli og hertil deres vinmenu. Det var en sublim oplevelse. Maden var lækker og vinen passede rigtig godt til retterne. Tjerneren skal også have stor ros. Helt igennem en perfekt aften på en regnfuld dag

4 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Lækker mad til os begge

Lækker mad til os begge: helleflynder og steak. Bestilte grøn te, og fik flere kopper uden beregning (ny pose med kvalitetste). Derudover gik vi uden beregning et ekstra glas vin hver. Tjeneren sød og effektiv.

14 grudnia 2023

Julefrokost 23 ventede 1 time på mad

Julefrokost 23 ventede 1 time på mad. Lidt små stk. sild til deling. En tallerken med små medister, tørre små stk and, tynd Skive flæskesteg, dårligt anrettet manglede finesse.. glemte kartoflerne. Risalamanden blev serveret i bitte bitte små glasskåle hvor bunden kun lige var dækket. Eneste gode var fiskefileten… hold jer langt væk!!! …Mere

15 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Find et andet sted at spise!

Restaurant Påfuglen…

Det skulle være en fantastisk restaurant med lækker lækker mad, men efter at stå i kø i 35 minutter, 2 mennesker som ser frem til deres andesteg som skulle siges at være fantastisk, må jeg indrømme at det vil den aldrig være..

Et styks andebryst, et lår, 4 hvide kartofler, 8 skiver syltede agurker og en tynd kedelig sovs der ikke engang blev siddende på kartoflerne, til en pris til 320 kr. var den værste jeg nogensinde har set!

De må da have røget deres sokker! Selv hos den lokale pølsevogn får du mere for den pris, end du gør hos Påfuglen!

I skulle se at komme ned fra jeres piedestal og få nogle briller på! Det var vel nok ærgerligt at gå sulten og skuffet fra jeres restaurant!

8 grudnia 2023

Vidunderlig oplevelse!

Min mor og jeg besøgte Påfuglen søn. d. 10/12-23 og det var en helt fantastisk oplevelse! Maden var utrolig lækker og der var rigeligt af den. MUMS! Stemningen var bare i top og man kunne mærke, at folk hyggede sig. Det bedste var dog de behagelige og søde tjenere, som gerne smed en kæk kommentar. Særlig tak til vores sjove tjener, som jeg tror hedder Andreas, men også nabo-bordets tjener, som trods travlhed, stadig fandt tid til at lære en udenlandsk kvinde, at folde servietter (hedder du Rasmus?). Som "kunde i butikken", bliver jeg ekstra glad for at se godt kollegialt sammenhold, hvor I virker glade for at arbejde sammen. Det er vi faktisk nogen som lægger mærke til, og det gør en god stemning endnu bedre. Tusind tak for en dejlig aften til jer alle sammen - vi kommer meget gerne igen.

10 grudnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Kedeligt måltid

Havde bestilt andesteg inden julekoncert i Tivoli. Vi var 3 personer, som havde bestilt samme ret. Vores datter var heldigvis begejstret, men det var vi ikke. Bar tydeligt præg af masseproduktion. Kedelig sovs og ikke sprød and. Vi kunne vælge mellem flæskesteg, and og wienerschnitzel men med samme tilbehør. Var desværre ikke helt tilfreds. Betjening var OK.

5 grudnia 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej