OUXO Energy B.V.Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bedrijf blijkt ondertussen failliet te zijn, echter, de website draait nog en geeft nog altijd de mogelijkheid afspraken te maken. Als je contact wilt om je probleem opgelost te krijgen is dat echt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Probeer al 2 maanden contact te krijgen met deze partij die bij ons de zonnepanelen hebben geïnstalleerd ivm storing van de omvormer. Whatsapp wordt niet beantwoord, mail wordt niet beantwoord, telef... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Via onze buren bij ouxo Energy terechtgekomen. Fijn oriënterend en vrijblijvend een prettig gesprek gehad. Offerte op laten maken in vertrouwen dat we voor ons de beste keus en kwaliteit zouden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij genieten elke dag van onze zonnepanelen. Het liefst staan we continu voor onze meterkast om de meter steeds verder terug te zien lopen. Dankzij het fantastische team van OUXO Energy B.V. liggen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Energia słoneczna
  2. Elektryk
  3. Urządzenia i systemy energetyczne
  4. Wykonawca instalacji energii słonecznej
  5. Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej

Napisane przez firmę

We werken al jaren met uitsluitend de beste materialen en de allerbeste producten, we nemen geen genoegen met minder. De klant staat bij ons op #1 en wij gaan samen met u voor een groene en duurzame toekomst. Helpt u ons ook mee?

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Sinds dinsdag zijn er zonnepanelen…

Sinds dinsdag zijn er zonnepanelen geplaatst bij ons. De twee mannen waren keurig op tijd en alles werd binnen een paar uur geregeld. Alles keurig afgewerkt, ze haalden zelfs een kapotte dakpan van het dak en vervingen die door goed dakpan. Ze lieten alles netjes achter. We zijn dus zeer tevreden.

5 września 2023

Aanrader

Het hele proces is heel goed verlopen. Ik had bij meerdere bedrijven offertes aangevraagd. Het ging mij in eerste instantie natuurlijk om goede panelen en goede omvormers, maar voor mij was ook contact erg belangrijk. Dit contact met Jetta was direct heel prettig. Vriendelijk, zeker niet opdringerig, geduldig en ze wist echt waar ze het over had en gaf goede adviezen. Ook de plaatsing is heel goed gegaan. Het contact was vooral met de man die de bedrading binnen regelde. Hij heeft echt alle moeite gedaan om het voor mij zo netjes mogelijk te maken ook al kostte dat heel wat meer moeite en dus tijd. Een dag later kwam nog iemand alles even nalopen en me helpen met de app en vragen die ik nog had. Heel fijn! Wat ik ook nog echt heel netjes vind is dat Jetta na een aantal weken nog belde om te vragen of alles naar wens is verlopen en of alles goed werkt. Ik ben dus zeer tevreden over dit bedrijf!

19 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Heel klantgericht, snelle levering en super installateurs

Prettig contact met korte lijnen en snelle reacties bij de kennismaking en om te komen tot een offerte. De zonnepanelen konden ook al binnen 4 weken geleverd worden, geen lange wachttijden dus. Vooral ook veel complimenten voor de installateurs die echt al het mogelijke gedaan hebben om alles heel netjes te installeren ondanks de tegenslagen die ze daarbij tegen kwamen. Ze hadden evengoed voor een ander alternatief kunnen kiezen waardoor er geboord moest worden in het dak of er kabels zichtbaar door mijn huis gelegd moesten worden, dat hebben ze met veel volhardendheid weten te voorkomen. Het resultaat is echt super geworden en alles netjes achtergelaten, fijn in de communicatie ook. Ik ben supertevreden over OUXO Energy, nu alleen nog wachten op zon..

26 lipca 2023

Bekwaam en vriendelijk personeel

Bekwaam en vriendelijk personeel. Goed overleg tijdens de installatie, over waar wat komt ,zoals de plaatsing in onze meterkast en waar de kabel op het dak langs komt. Alles netjes geïnstalleerd en nadien nog contact of alles goed is verlopen en of er nog vragen zijn. Al met al top.

20 lipca 2023

Ouxo zonnepanelen

Ouxo zonnepanelen, met name D. Kats heeft ons op een geduldige en eerlijke, duidelijke manier goede uitleg gegeven toen we zonnepanelen op ons pas gekochte huis met plat dak wilden laten aanbrengen. We hebben hem vele malen gebeld, steeds was hij informatief en beslist niet opdringerig, en besprak de beste opties voor onze situatie, nl de JA Solar 410W Half-Cut Silver Frame. Toen we vroegen naar omvormers en OUXO vergeleken met andere verkopers, bleek het dat OUXO betrouwbare en eerlijke informatie geeft. We hebben Enphase IQ8+ Micro Omvormer gekozen. Klein minpuntje ..de 2 installateurs leverden keurig werk, maar helaas had de elektroman geen witte leiding bij zich, langs de witte buitenkant van huis, zoals ze ons beloofden. Aan het eind van de week nog een prachtige bos bloemen! Helemaal TOP! En niet onbelangrijk: De zonnepanelen doen het fantastisch!

7 lipca 2023

Prettige bedrijf

Duidelijk voorlichting en goede communicatie over de offerte. Uiteindelijk vlotte levering en plaatsing van de zonnepanelen. Nette en deskundige werknemers bij het plaatsen van de panelen.

26 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Voor ons is het leven nu nog zonniger!

Onlangs zijn er bij ons nog vier extra zonnepanelen geplaatst, na de zes die we in het voorjaar al lieten plaatsen. Wij zijn super tevreden. Ook als de zon niet volop schijnt, loopt de meter terug. We zijn heel prettig geholpen door de adviseur van OUXO. De heren die de panelen plaatsten waren uiterst deskundig en correct.
Tot slot werden we gisteren verrast door een prachtig boeket bloemen van OUXO, zo attent!

14 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden van begin tot eind

Van begin (advies) tot het einde (installatie, aanmelden) zeer goed geholpen door Ouxo! Communicatie was zeer volledig en vragen werden snel en inhoudelijk eerlijk (!) en goed beantwoord. Heb meerdere partijen aangeschreven tijdens mijn oriëntatie en ze sprongen er echt boven uit. Montage volgens (strakke) planning uitgevoerd door nette monteurs. Compliment!

14 lipca 2023

Service geweldig

Geweldige ervaring van 2 enthousiaste jongens met een enorme vakmanschap. 3 dagen hier gewerkt aan 30 zonnepanelen in het bloedhete weer. Bedankt Alex en Mark voor jullie fantastische service en inzet.

10 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Prima bedrijf om zaken mee te doen!

Een goede intake, heldere offerte.
Duidelijke afspraken en goede communicatie over de installatie.
Klein afwerkingspuntje was niet goed na installatie, dat werd keurig en snel opgelost.
Zelfs na installatie nog een belletje gekregen of alles naar tevredenheid was.

15 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

De vriendelijke dame Jetta Plenter was…

De vriendelijke dame Jetta Plenter was altijd te bereiken en heeft alles keurig uitgelegd en voor elkaar gemaakt.Ook de heren die de zonnepanelen kwamen plaatsen waren keurig netjes en vriendelijk en hebben alles keurig afgeleverd.
Wij zouden zeker het bedrijf bij anderen aanbevelen!
Groet Fam Bouwmeester

27 czerwca 2023

Goede ervaring met Ouxo

Goede ervaring met Ouxo. We zijn heel goed geholpen door Jetta! Vriendelijke dame en weet precies wat ze doet en is altijd bereikbaar voor vragen! Heel tevreden!

30 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

De verkoper komt ter plekke langs

De verkoper komt ter plekke langs en denkt mee over mogelijke oplossingen (i.t.t. het merendeel waarbij alleen telefonisch of via de mail offertes gedaan worden).

Kundige, beleefde en net werkende monteurs die goed werk afleveren.

23 czerwca 2023

Super tevreden!

Vandaag zijn bij ons in Amersfoort 10 full black panelen door OUXO geïnstalleerd.
Het personeel is vriendelijk en denkt mee.
Van het begin tot het eind verliep alles perfect!

Wij raden dit bedrijf zeker aan !

30 czerwca 2023

OUXO...zonneklaar!

Dankzij het fantastische team van OUXO Energy B.V. liggen er nu zes, en binnenkort zelfs tien, zonnepanelen op ons dak.
De begeleiding is perfect in orde en een vakkundig team komt de zonnepanelen plaatsen.
Wij zijn bijzonder enthousiast en tevreden!

22 czerwca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej