Bestilte en cykelanhænger hvor det tydeligt på hjemmesiden var gjort opmærksom på, at den først kunne leveres et stykke tid senere da den var udsolgt. Alligevel sendte Bikefreak en mail for at gør m... Zobacz więcej
Outzone.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
Desværre modtog forkert vare. Men efter telefon samtale fik jeg den byttet.
Skulle for en del måneder siden købe et forhjul til min cykel, og fandt frem til et, hvor der dog manglede nogle specifikationer. Skrev en email til dem ved 21-tiden og fik svar 5 minutter senere med... Zobacz więcej
Bestilte varer, hvoraf een var i restordre, selvom dette ikke fremgik af hjemmesiden. Fik dog hurtigt info om dette i en mail som også beklagede situationen. De øvrige varer blev afsendt med det samme... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Outzone.dk (tidligere Bikefreak.dk) er stedet hvor du hurtigt og let kan finde en ny cykel eller udstyr/reservedele til denne. Hos os får du altid god kundeservice/hurtig levering og gode priser.
Dane kontaktowe
Grønningen 13, 8620, Kjellerup, Dania
- kundeservice@outzone.dk
- www.outzone.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
leveret som bestilt
Bestilte vores vare og fik leveret allerede 2 dage senere - som lovet i annoncen.
Super service. Godt udvalg til gode priser
Der var, af tre omgange, glemte stumper i leverancen.
Ellers super service af Bo
God service
Kan kun anbefale Bikefreak - super god service og hurtig levering.
God service, hurtig levering
Jeg er meget tilfreds, og varerne er som ønsket
nyecykelhjulogkæderalleglæder
venlig telefon betjening, samt hurtig levering.
Godt i andet forsøg
Jeg bestilte et hjul til min cykel og fik det forkerte leveret. Fejlen kan både ligge hos mig selv og til dels firmaet. Jeg kontaktede firmaet som var lette at få fat i og hurtige til at reagere. Jeg fik tilsendt nyt hjul og returlabel til det andet hjul.
Alt i alt god service :-)
God og tllfredsstillende service
Dejligt med hurtig feedback på spørgsmål. Nemt at bestille, vælge forsendelse og betale. GLS levering var gratis og varen kunne hentes næste dag. Men en ekstra mindre ordre (sadeladapter til anhænger), der blev udført fredag blev først leveret tirsdag. Forhåbentlig er det ikke altid sådan med GLS.
Hurtigt og billigt
Ikke så meget at sætte fingeren på. Gode vare til billige penge.
super service
Der var problemer med pakken med GLS, men forhandleren Svarede hurtigt på email og løste det straks ved at sende en ny pakke afsted dagen efter med post.dk
Jeg kan derfor kun sige tak for super service!
Billig og hurtig levering.
Har købt lidt forskellige varer, og har kun positivt at sige. Max 3 dages leveringstid. Konkurrencedygtige priser.
God service og hurtig levering
Godt udvalg og god service, handler ved Bikefreak igen
Hurtig, billigt og bekvemt.
Jeg fandt jeg skulle bruge til en lavere pris end andre netbutikker og så var det endda med gratis fragt
Nemt, hurtigt og billigt
Købte bremseklodser til "havelågen" halv pris, fri fragt og så fik jeg dem leveret på mit arbejde dagen efter jeg bestilte, og så var det 35 kroner billiger pr. Sæt i forhold til hos cykelhandleren, som først skulle have dem hjem, så tjek Bikefreak.dk hvis der skal stumper til cyklen...
Meget, meget fin handel og hurtig levering!
Kan kun anbefale at handle på bikefreak.dk
Short and sweet and to the point!!
Du bestiller og får din varer i rette kvalitet, til aftalt pris og tid. Super fint.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.