Vi besøgte udstillingen i Rødovre ifm. vi skal have lavet et par kviste. Det er en god og organiseret udstilling med kvalitets produkter. Michael har 100% styr på alt, som har med valg af vinduer at g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi fik en rigtig god gennemgang af de forskellige typer af vinduer og fik snakket om hvilken model det skulle være, inkl. farver, hængsling osv. Så tak for det:-)
Reakcja na opinię
Virkelig behagelig fremvisning i showroom af professionel og rar konsulent / sælger. Fint udvalg med mange gode løsninger.
Reakcja na opinię
Jeg har i mit lille byggefirma købt vinduer og døre ved Outrup igennem ca 18 år. Det er blevet til adskillige elementer til diverse byggeopgaver. Mit eget hus blev bygget i 2006 med Outrup vindue... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Med vinduer og døre fra Outrup får du på alle måder 'udsigt til mere'. Det er høj kvalitet og 100% gennemtænkt design, både når det kommer til æstetik, funktionalitet, energi og sikkerhed. Alle produkter er løbende blevet udviklet og forfinet gennem de mere end 50 år, vi har været i branchen. Det oplever du både, når du ser dine vinduer og døre udefra - men også indefra, hvor du kan nyde et helt særligt lysindfald med udsigt til mere … Alle vinduer og døre bliver fremstillet på Mors i Nordvestjylland af kompetente og passionerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål. Vi producerer i Danmark for at sikre den høje kvalitet gennem effektiv processtyring og kompetent arbejdskraft. Kort fortalt; vi går op i æstetik, design og den helt rigtige finish. Det kommer nemlig vores kunder til gode. Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og har 171 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede selskab Inwido. Som Europas førende vindueskoncern, er det Inwidos mål at udvikle og sælge markedets bedste, skræddersyende vinduer og døre og samtidig forbedre indeklimaet.
Outrupstræde 31, 7900, Nykøbing M, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Mit eget hus blev bygget i 2006 med Outrup vinduer. Disse vinduer skal males næste sommer , der er nogle ganske få steder i bunden af glaslisterne hvor malingen er "skallet af"
Jeg har aldrig oplevet en ændring af leverings datoen.
Jeg har aldrig haft en reklamation.
Jeg kan og vil til enhver tid anbefale Outrup.
Skal her siges , jeg har monteret andre fabrikater , mest fordi kunden selv har valgt .

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Jeg har handlet Outrup i ca.40 år så det taler vel for tilfredshed .
Tømrermester Jens Aage Hansen

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Jeg har købt flotte lækre vinduer og døre til hele mit hus i 2009.
20 fag vinduer og 3 yderdøre.
Er meget glad for kvaliteten af vinduer og døre, de holder sig flot og smukt, selv efter 10 år.
Jeg har bare ét problem og det bliver efterhånden større og større, nemlig at udluftningskanalerne går i stykker, én efter én.
Der ligger et skumgummi-lignende strimmel i udluftningskanalerne, som er gået i opløsning og som klistrer fast på fingrene når man rør det.
Det har betydet, at her i vinter har det blæst ind af udluftningskanalerne i flere og flere af vinduerne.
Jeg har selvfølgelig ringet til Outrup, som ikke har en løsning på problemet.
Jeg blev anbefalet at klikke en udluftningskanal af, og gå ind i et byggemarked og spørge om de har "et eller andet" man kan lægge i.
Hvis jeg fandt ud af noget, måtte jeg gerne ringe tilbage til dem….
Jeg har sparet sammen i årevis til denne kæmpestore investering for 10 år siden og nu står jeg så med nogle smukke vinduer hvor vinden blæser lystigt igennem huset og tærer på varmeregningen.
Outrup Vinduer virker ikke til at bekymre sig synderligt om problemet og er i hvert fald ikke optaget af at løse det. De oplyste at der var mange der havde ringet med samme problem.
Jeg undrer mig over at man producerer et rigtig godt kvalitetsprodukt, og sætter nogle billige og forgængelige plastik udluftningskanaler i, som ikke kan udskiftes.
Og jeg undrer mig også over at man slet ikke er optaget af at hjælpe de kunder, som har været med til at konsolidere virksomheden og pynte på bundlinjen, til at blive ved med at være positive og glade for deres produkt.
Med venlig hilsen Dorte Tækker

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Outrup døre og vinduer, er dansk produceret kvalitet og leveres altid til aftalt tid, stærk anbefalingsværdig.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Kvalitet til tiden, altid.Skulle der komme en reklamation, bliver det
rettet, altid uden bøvl , af deres kompetente servicemand, og jeg har nu handlet med Outrup i mindst 27 år.! Venlig Hilsen Finn Ole Pedersen Tømrermester

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Top kvalitet og flot finish på deres produkter. Rigtig god service afdeling som tager dig seriøs ved evt. problem.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Udmærket udvalg af fyrretræsvinduer og træ - aluvinduer og døre. Priserne er hverken højere eller lavere end andre kvalitetsproducenter.
Det er bare irriterende at alle elementer nu kun leveres på paller. Giver en del ekstra arbejde med at man skal ud på lev. adressen samme dag som de er leveret og få dem flyttet i ly og sikkerhed.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Altid en god oplevelse, har brugt Outrup i langt over 25 år og altid været tilfreds.
Man får en let overskuelig ordrebekræftelse og levering er altid som lovet..
Thomas

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Har monteret Outrup vinduer i 15 år. God kvalitet og super service.
ville klart anbefale dem.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Normal meget tilfreds ,men mangler showrum i KBH til at tage kunder med

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Stort set altid overholdelse af leveringsaftalerne,samt fin kommunikation til den fysiske leverandør af ordren.Desuden er leverancerne stort set altid i top samt komplette.

Odpowiedź od Outrup Vinduer & Døre A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.