OtherStuffRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Købte både steak knive og en køkkenkniv med en stegegaffel. Steak knivene er meget brede og ligner, men de ligger virkelig godt i hånden. Alle knivene var skarpe. Vi kan bedre lide dem end almindelige... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en lysterapimaske, som umiddelbart var på lager ved bestilling. Det viste sig dog, at der var leveringsvanskeligheder efter bestilling. Der gik flere uger inden, at den kom på lager igen,... Zobacz więcej

1. Sklep internetowy
  2. Sklep

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Webshop med livsstilprodukter indenfor bl.a.: Møbler, boliginteriør, skønhed og mode, sport og sundhed, elektronik, diverse tilbehør til hus og have.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

244 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jeres retur politik er for dårlig og…

Jeres retur politik er for dårlig og ugennemsigtig og jeg har forsøgt at følge jeres vejledning, men har endt med at få min bestilling retur til mig selv igen. Hvis jeg skal handle med jer, så skal der være en retur label i forsendelsen ellers bliver det et nej tak herfra.

6 maja 2026

God kvalitet og service.

Fandt et lækkert tæppe til rimelige penge. Da det var en gave, valgte jeg at få det pakket ind. Det er en god service.
Der var hurtig levering og tæppet levede op til forventningerne.
Så alt i alt ganske fint.

16 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

En dejlig oplevelse fra start til slut!

Jeg har lige afviklet min anden ordre hos OtherStuff, og jeg er simpelthen så glad. Hele oplevelsen, fra det øjeblik man lander på den overskuelige hjemmeside til at pakken landet i hånden, var bare dejlig.Jeg kan kun sætte stor pris på så veludført et koncept, hvor alt bare spiller – fra priserne til kundeservice til leveringen.

Man får virkelig valuta for pengene. Men hvad der virkelig satte prikken over i'et, var den lynhurtige levering. Sådan en service gør virkelig en forskel.

Derfor anbefaler jeg på det varmeste denne webshop til alle, der leder efter en problemfri og tilfredsstillende online shoppingoplevelse.

10/10 – helt klart et besøg værd!

21 listopada 2025

Elsker OtherStuff

Elsker OtherStuff. Perfekt sted at finde en gave og mange hyggelige og fine ting. Og I er supersøde og rare ❣️❣️❣️

21 października 2025

Hej Helena :)

Tusinde tak for din anmeldelse og de søde ord det er vi meget glad for at høre.

Bedste hilsner
Otherstuff

Oceniono na 5 z 5

Pakken kom inden for tiden som der var…

Pakken kom inden for tiden som der var blevet lovet, indholdet var af god kvalitet

30 września 2025

Hej Ulla :)

Det glæder os at høre at leveringen gik som lovet, og at du er tilfreds med kvaliteten.

Bedste hilsner
Otherstuff

Undren

Undren: jeg har bestilt en blå lærredstaske og har modtaget en sort. Det fremgår er nd ikke af hjemmesiden, at den kan fåes i sort. Meget mærkeligt firma.

28 maja 2025

Hej Lisbeth
Det skal vi da have kikket på , jeg kan ikke umiddelbart finde en besked fra dig på vores kundeservice ang. dette - skriv til os på salg@otherstuff.dk eller ring så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få din ordre rigtig på plads.

Oceniono na 5 z 5

Der er et fantastisk sortiment og en…

Der er et fantastisk sortiment og en meget høj service. Absolut værd at anbefale og handler klart hos OtherStuff igen

7 maja 2025

Hej Lisbeth
Vi gør os umage for altid at finde nogle fine produkter vil vores skønne kunder, vi håber at se dig igen.

service i top…

Hurtig og effektiv levering og efterfølgende bytning af vare fuldstændig uden problemer - højt serviceniveau og meget venlig kommunikation

21 kwietnia 2025

Hej Annemarie
Tak for 5 smukke stjerner , vi håber at se dig igen på shoppen :-)

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin og hurtig levering

Rigtig fin og hurtig levering.
Modtog flotte og unikke kopper.
Har flotte og anderledes produkter
Handler gerne igen hos OtherStuff

19 marca 2025

Odpowiedź od OtherStuff

TAK Vivi , det vil glæde os at se dig igen på shoppen.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej