Geen vertrouwen
Mijn ervaring met Ortopet is helaas niet positief.
De bestelling verliep in het begin al zeer moeilijk omdat de betaling niet lukte. Uiteindelijk hebben ze mij 5% korting aangeboden om de bestelling toch bij hen te plaatsen, waarop ik ben ingegaan.
Daarna merkte ik dat ik een artikel vergeten was. Ik heb meerdere keren geprobeerd om een mail te sturen en ook telefonisch contact te krijgen, maar ik kreeg geen reactie en telefonisch waren ze onbereikbaar. Daardoor kon het vergeten artikel niet meer aan mijn bestelling worden toegevoegd. Ik vind het jammer om dit nu nog apart te bestellen en opnieuw €9 verzendkosten te moeten betalen, terwijl mijn oorspronkelijke bestelling rond de €400 bedroeg.
Daarnaast heb ik nog steeds geen GLS-trackingcode ontvangen, hoewel mij beloofd was dat deze zou worden doorgestuurd. Hierdoor weet ik niet wanneer mijn levering zal aankomen en zit ik eigenlijk te wachten zonder duidelijkheid.
Op dit moment is mijn vertrouwen in deze webshop niet volledig. Ik wacht de levering nog af, maar dit zal waarschijnlijk de eerste en laatste keer zijn dat ik hier bestel.