Ordbogen - eller ordbøgerne - (Gyldendal Premium) er som sådan fremragende. Det samme er søgeprogrammerne til dem. De er til 5 stjerner. Men det er utilfredsstillende, at man nu er tvunget til at abo... Zobacz więcej
Egentlig en fin butik, men. Deres produkt grammatip, som anvendes til skolebørn, er en ren indoktrinering, der beskriver "klimakampen" og hvor meget papir de har undladt at bruge. Der er ingen d... Zobacz więcej
Jeg er meget glad for Ordbogen i mit daglige arbejde som oversætter. Nem og hurtig at bruge, og selv om den ikke er fantastisk detaljeret, giver den et godt grundlig og input til mine daglige jobs. Je... Zobacz więcej
Ved brug af ordbogen i faglig funktion skriger det til himlen, at det nærmest er umuligt at slå sammensatte navneord op. På det område giver ordbogen kun resultat på omkring 10% af alle opslag. I m... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
er Danmarks dynamiske og brugerdrevne onlineordbog. Dynamisk fordi vi hver dag tilføjer nye ord til ordbøgerne. Brugerdreven fordi de mest søgte ord bliver føjet til ordbøgerne først. Vi tilbyder i øjeblikket over 80 ordbøger, og der kommer hele tiden flere til.
Billedskærervej 8, 5230, Odense M, Stany Zjednoczone
- business@ordbogen.com
- www.ordbogen.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kunne bedre lige Gyldendals egne…
Kunne bedre lige Gyldendals egne hjemmeside
Ordbogen er en besværlig app med ikke p
Ligeså gode ovesætelser .
Når det så er sagt er det hellere ikke den dårligste
always helpfull when a translateion is…
always helpfull when a translateion is unknown or forgotten
En dejlig og nem........
medhjælper, lige ved "hånden" når den skal bruges i tvivls tilfælde. Kan kun anbefales.
Dansk - Italiensk
Der er mange fejl i den dansk - italiensk ordbog.
Og mangle ord, der ikke er oversat.
Daniele Petrucci
Svært at finde korrespondancen men ellers perfekt
Synes endnu det er svært at finde ud af, hvor jeg finder korrespondancen hvis ordbogen f.eks. giver 2 resultater men ikke i de ledende sprog. Ellers bare upåklageligt og god kundeservice.
Den tidlegere version var bedre.
Den tidlegere version var bedre.
Jeg håber den der er på trapperne er lige så god som den tidligere.
Jeg har store problemer med at bruge…
Jeg har store problemer med at bruge ordbogen. Måske er det mig, der ikke rigtig forstår det. Jeg veksler mellem tysk/ dansk og engelsk/ dansk og naturligvis også den anden vej. Tidligere kunne jeg få lyd på, så jeg kunne høre udtalen, men det kan jeg ikke længere. Når den rigtig driller, må jeg gå til de gamle røde ordbøger.

Odpowiedź od Ordbogen.com
Uundværdlig
Uundværdlig, når man skrive udenlandsk breve. Det eneste jeg mangler er en Engelsk Rim ordbog.
Jeg får svar de fleste af de gange
Jeg får svar de fleste af de gange, jeg laver et opslag, derfor fire stjerner.
Jeg prøver i en moden alder at lære…
Jeg prøver i en moden alder at lære tysk. Ordbogen.com er en meget stor hjælp, da det er langt hurtigere at slå op i den end i en traditionel ordbog, og man får en masse oplysninger og eksempler med i opslaget, hvis man har brug for det. Især som begynder på et sprog er ordbogen.com en stor hjælp.
Tak for jeres indsats
nemt og har de ord jeg skal bruge
Bedste ordbog på markedet
Rigtig godt oversætte