Ordbogen.com Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Ordbogen - eller ordbøgerne - (Gyldendal Premium) er som sådan fremragende. Det samme er søgeprogrammerne til dem. De er til 5 stjerner. Men det er utilfredsstillende, at man nu er tvunget til at abo... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Egentlig en fin butik, men. Deres produkt grammatip, som anvendes til skolebørn, er en ren indoktrinering, der beskriver "klimakampen" og hvor meget papir de har undladt at bruge. Der er ingen d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glad for Ordbogen i mit daglige arbejde som oversætter. Nem og hurtig at bruge, og selv om den ikke er fantastisk detaljeret, giver den et godt grundlig og input til mine daglige jobs. Je... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ved brug af ordbogen i faglig funktion skriger det til himlen, at det nærmest er umuligt at slå sammensatte navneord op. På det område giver ordbogen kun resultat på omkring 10% af alle opslag. I m... Zobacz więcej

1. Agencja marketingu i mediów

Napisane przez firmę

er Danmarks dynamiske og brugerdrevne onlineordbog. Dynamisk fordi vi hver dag tilføjer nye ord til ordbøgerne. Brugerdreven fordi de mest søgte ord bliver føjet til ordbøgerne først. Vi tilbyder i øjeblikket over 80 ordbøger, og der kommer hele tiden flere til.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Ikke Intuitiv nok

Det irriterer mig, at den ikke automatisk vælger sprog for det indtastede ord og så giver muligheder baseret på dette. Det er for besværligt at bladre frem (eller tilbage) til den ønskede ordbog.

29 listopada 2022

Rodet opdeling

Rodet opdeling. Hvorfor skal et engelsk søgeord omkring fx både da-eng og eng-da"
Hvorfor bliver ens mailadresse ikke stående - eller husket til genindtastning - når man har haft lukket ned? Hvorfor skal det være så besværligt at komme i gang igen?

29 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Mega god kundeservice af Rasmus Henriksen!

Rasmus Henriksen har været en kæmpe hjælp. Han var både tålmodig, gav os gratis prøvetid og var god til at følge op på en behagelig måde. Hjemmesiden drillede/fungerede ikke optimalt efterprøveperioden, men det hjalp Rasmus heldigvis med.

25 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Hvorfor har de sparet udtalen væk?

Jeg er meget frustreret over at ordbogen.com ikke har udtalevejledninger til de forskellige ord. Det er meningsløst at have ordbøger uden denne funktion. Og urimeligt at man skal tilkøbe Gyldendals ordbøger for at få udtalen med.

24 listopada 2022
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Uforståelig ringe kvalitet af opslag

Det er tydeligvis teknikere og ikke lingvister, der sidder med arbejdet på denne ordbog. Hvilket så gør det uforståeligt, at den tekniske del også fungerer så dårligt.
Men mest rædselsfuldt er det dog, at efter sammenlægningen med Gyldendal er kvaliteten af opslag - af uforståelige grunde - faldet til et pinligt ringe niveau. At de stadig findes med et produkt, som kan sælges, skyldes udelukkende, at de har monopol. Den dag, der kommer et alternativ, vil alle, der ønsker en faktisk sproglig kvalitet fra deres ordbog, skifte ASAP.

13 listopada 2022
Oceniono na 4 z 5

Virkelig god ordbog

Virkelig god ordbog, jeg bruger den dagligt! :)

Jeg ærgrer mig kun over én ting, og det er, at det ikke længere er muligt at betale for et helt år, men at det blev ændret til månedsbetaling, og i den anledning blev prisen sat gevaldigt op i forhold til, hvad jeg tidligere betalte på årlig basis.
Jeg kunne godt tænke mig nogle mere fleksible abonnementsordninger, hvor det er muligt at vælge færre tilgængelige ordbøger, så man kun behøver at betale for de få man har brug for.

1 listopada 2022

Dyr multiordbog

Som ordbog fungerer den fint. Men pludselig steg prisen dramatisk og pakken kom til at indeholde et hav af perifere ordbøger, som kun snævre minoriteter sporadisk har brug for. Fokuser på enkeltsprogsabonnementer og prissæt derefter.

27 października 2022

Dansk/spansk

Dansk/spansk. Der er rigtigt mange dårlige, ligefrem misvisende oversættelser fra spansk. Gang på gang må jeg supplerer med Collins ordbog. Eller ligefrem bruge Collins, da den bare er meget bedre, og så er den gratis. Ordbogen trænger til en gennemgående revidering. John Bjerregaard

27 października 2022
Oceniono na 3 z 5

Hensigten har sikkert været god, men…

Jeg bruger min ordbog.com mange gange hver dag. Kan nærmest ikke undvære den. Men kun sjældent kommer det ord frem, som jeg søger. Og når jeg endelig får det frem, skal jeg scrolle ned for at finde den ordbog, jeg skal bruge. Sådan var det ikke i starten. Det er blevet mere bøvlet at bruge ordbog.com

26 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Nu har jeg været bruger af Ordbogen i…

Nu har jeg været bruger af Ordbogen i over 10 år, og sidste gang mit blodtryk kom i kog var da de indførte månedlig betaling, hvilket gjorde jeg skulle afregne med mit firma hver måned i stedet for en gang pr. år. Nu er jeg blev smidt ud, fordi mit betalingskort skulle være udløbet... hvilket det ikke er. Og det er ikke nok bare at opdatere sit betalingskort... nej man skal oprette sig igen!! Det er virkelig molboagtigt!

20 października 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej