Ordbogen.com Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Egentlig en fin butik, men. Deres produkt grammatip, som anvendes til skolebørn, er en ren indoktrinering, der beskriver "klimakampen" og hvor meget papir de har undladt at bruge. Der er ingen d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget glad for Ordbogen i mit daglige arbejde som oversætter. Nem og hurtig at bruge, og selv om den ikke er fantastisk detaljeret, giver den et godt grundlig og input til mine daglige jobs. Je... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ved brug af ordbogen i faglig funktion skriger det til himlen, at det nærmest er umuligt at slå sammensatte navneord op. På det område giver ordbogen kun resultat på omkring 10% af alle opslag. I m... Zobacz więcej

1. Agencja marketingu i mediów

Napisane przez firmę

er Danmarks dynamiske og brugerdrevne onlineordbog. Dynamisk fordi vi hver dag tilføjer nye ord til ordbøgerne. Brugerdreven fordi de mest søgte ord bliver føjet til ordbøgerne først. Vi tilbyder i øjeblikket over 80 ordbøger, og der kommer hele tiden flere til.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Forvirrende

Forvirrende, kompliceret, uklart hvad forskellen er på Den røde ordbog, som jeg allerede abonnerede på og den nye ordbogen.com . Den sidste har jeg downloaded, men jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg skal åbne den og bruge den. Vil gerne betale for en udgave, jeg kan have på skrivebordet uden at skulle åbne den med indtil flere koder, og jeg troede, det var det, jeg fik for min licens til ordbogen.com .

10 stycznia 2022

Alt for dyrt

Jeg har behov for En-Da og Da-En. Det vil koste mig 59,- om måneden, hvilket jeg mener er alt for dyrt. Man kan købe de fysiske bøger for et års abonnement.
Det er nok de færreste som har behov for 21 ordbøger. Der mangler en online løsning for dem der har et mindre behov, men ikke gider at slæbe de fysiske bøger med sig.

10 stycznia 2022

Ordbogen

Ordbogen - eller ordbøgerne - (Gyldendal Premium) er som sådan fremragende. Det samme er søgeprogrammerne til dem. De er til 5 stjerner. Men det er utilfredsstillende, at man nu er tvunget til at abonnere på og dermed betale for 21 ordbøger, når man kun har brug for to, dansk-tysk/tysk-dansk og dansk-engelsk/engelsk-dansk.
Teleselskaberne er ved at forstå, at kunderne kun vil betale for programmer, de ser. Det kunne ordbogen.com lære af. Derfor bliver det samlet set kun til tre stjerner fra min side. Desværre.

8 stycznia 2022

Meget ringe produkt

I forhold til ordbog.gyldendal.dk er ordbogen.com et meget ringe produkt.
Det er ikke muligt at se søgeresultater fra alle ordbøger på samme side, man skal klikke på hver enkelt ordbog.
Det er ikke muligt at indstille søgeretningen permanent, man får vist resultater for dansk-engelsk og engelsk-dansk, hvis ordet findes på begge sprog.
Man kan ikke finde synonymer til opslagsordet.
Man får færre brugbare resultater, hvis man søger på udtryk og vendinger.
Som erhvervskunde skal man maile og ringe for at få oplyst priser og tegne abonnement. Det burde være muligt at tegne abonnement online.

3 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Evindelige logins - problemet bliver aldrig rettet

Dette problem har været der i flere år og vi har før klaget. I dag var deres kølige svar:
"Det er på tegnebrættet.
Jeg kan desværre ikke give dig en tidshorisont, men der bliver kigget på det."
Så tag jer dog sammen - vi betaler for produktet, og andre kan jo godt løse sådan et problem.
Opdatering november 2022: Problemet fortsætter stadig!

6 grudnia 2021

21 ordbøger til 2 DKK per dag

Som engelsk forfatter, filolog i dansk og tysk og historiker har jeg et stort behov for opdaterede ordbøger. De store ordbøger som engelske "Oxford English Dictionary" og tyske "Das große Wörterbuch der deutschen Sprache" overgås ikke, men har man behov for relationen mellem vore nabosprog og dansk, åbner ordbogen.com nu mulighed for en omfattende pakke af 21 ordbøger, hvis man vælger Gyldendal Pro-abonnementet til 59,00 DKK per måned. De store ordbøger (dansk-engelsk og engelsk-dansk) fra Gyldendal er med i dette abonnement. De koster som print hver for sig 1000 DKK. Ordbøgerne opdateres, fungerer fint og giver en kort ordforklaring samt i de fleste tilfalde nogle gode eksempler på brug af ordet i sætninger. Ordbøgernes opgave er at levere oversættelse, ikke minutiøs etymologi med kildehenvisninger. Har man behov for det, må man gå til de store udenlandske ordbøger. Alt i alt finder jeg, at ordbøgerne på ordbogen.com giver et godt tilbud til en rimelig pris: 2 DKK/dag.

14 października 2021

Skraldeordbog

Der er mange ord den ikke engang ved existere.

30 września 2021

Hej Lucas
Tak for din feedback. Beklageligt at du synes vi er en 'skraldeordbog'. Skulle du have lyst, kan du altid sende os en mail på support@ordbogen.com og fortælle os mere specifikt, hvad du mangler i din ordbog.
Mvh Anne-Louise.

Hurtig og ukompliceret adgang

Få klik - så har man adgang til en velfungerende elektronisk ordbog. Thumbs up herfra… 😊

28 września 2021

Hej Lene.
Tak for din flotte feedback! Den sætter vi stor pris på.

Vildledende markedsføring

Ordbogen.dk tilbyder oversættelse af hele tekster - De oplyser bare ikke om, at dette KUN er en ydelse de tilbyder til Erhvervskunder.
Få styr på jeres hjemmeside......

27 września 2021

Hej Malene
Tak for din feedback. Vi beklager, at det ikke er kommunikeret ordentligt ud. Pt er servicen med oversættelser af hele tekster, som du selv nævner, kun for erhvervskunder. Men det er en interessant vinkel du åbner op for med private brugere. Jeg ved du er i dialog med vores salgsafdeling og vil vi nu afsøge muligheden for at private kunder ligeledes kan benytte tilbuddet med oversættelse. Indtil da sørger vi straks for, at opdatere vores hjemmeside med korrekt information om dette.

Ordbogen er super god

Ordbogen er super god, men det var svært at få lov til at få et nyt abonnement, fordi det det ikke stod klart, at man ikke kunne anvende en gamle profil. Det faneblad teksten henviste til ("abonnement" under "rediger profil") fandtes ikke. Så jeg var frustrerende lang tid om at få det på plads.

12 września 2021

Hej Lulla
Tak for din feedback. Det er beklageligt, hvis du ikke har kunne finde den rette viden på vores hjemmeside. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på support@ordbogen.com, hvis du er i tvivl om noget vedr. din abonnement.

Fin kundeservice - fin hjemmeside

Jeg fik svar på mit spørgsmål ved henvendelse til kundeservice.
Hjemmesiden er nem at gå til.

8 września 2021

Hej Lisbeth
Tak for din feedback. Det er dejligt for os, at du er tilfreds med både hjemmesiden og vores kundeservice. Det er noget vi værner meget om.

Selve ordbogen er fin

Selve ordbogen er fin, omend søgning på flere ord i sammenhæng er ikke altid vellykket. Desværre er betaling (månedvis) møgbesværgligt. Tidligere kunne man betale for flere år ad gangen.

20 sierpnia 2021

Hej MH,
Tak for din feedback.
Mvh Sabine I Ordbogen A/S

Oceniono na 1 z 5

I wish I could give a minus rating to…

I wish I could give a minus rating to them. There is a mess in the support. I canceled my account and again and again I have been charged for the subscription fee.
I emailed them, they replied with a sorry letter, then again next month same story. Really frustrating.

16 sierpnia 2021
Oceniono na 4 z 5

Anmeldelse fra en der har brugt Ordbogen.com dagligt i ca. 6 år.

Jeg har benyttet Ordbogen.com næsten dagligt i ca. 6 år.
Derfor kan jeg med meget stor sikkerhed og overbevisning sige, at Ordbogen.com er en meget god ordbog til oversættelse af fremmede sprog og danske udtryk (jeg benytter den primært til oversættelse af engelske ord og en sjælden gang imellem til tyske ord eller definitionen af danske ord).

Jeg oplever nærmest aldrig, at der står noget forkert i ordbøgerne på Ordbogen.com. Og den eneste gang hvor jeg gjorde, skrev jeg til deres support team - hvor jeg her fik en pæn og hurtig behandling, og fejlen i ordbogen blev kort efter det hurtigt rettet :-)

Grunden til at jeg giver dem 4 stjerner i stedet for 5 stjerner, skyldes at jeg indimellem støder på engelske slangudtryk og -ord som Ordbogen.com ikke har en definition på. Derfor må jeg i stedet ofte benytte mig af internettet for at få en definition (ofte via Google eller vha. Urban Dictionary).

De har nogle forskellige danske ordbøger, men den jeg bruger mest er "Politikens Nudansk Ordbog -
Politikens Forlag". For det meste giver denne ordbog mig en tilfredsstillende definition af det danske ord. Dog hænder det af og til, at man ligesom hos så mange andre ordbøger (som fx også på Ordnet.dk), får en definition af et ord, der leder ens opmærksomhed hen på et nyt, lignende ord - som gør at man derfor bliver nødt til at søge igen på dette nye, lignende ord, før man forstår definitionen af det oprindelige ord, som man først søgt efter. Her er et eksempel.
Hvis man søger på "nazist" i ordbogen, får man følgende definition:
"En person som er tilhænger af nazisme".
Man bliver derfor nødt til at søge igen, denne gang på hvad "nazisme" er, før man helt forstår hvad det oprindelig ord (nazist) betød.

6 sierpnia 2021

Hej Henrik
Mange tak for den flotte anmeldelse!
Vi registrerer dagligt, hvilke ord der søges i vores ordbøger, og sørger for løbende at tilføje de mest søgte. Når der er tale om nye ord, kan der dog godt gå noget tid, før de har været søgt nok til automatisk at blive sendt videre til vores redaktører, og nogle ord bliver måske aldrig søgt nok til at nå toppen af listen. Heldigvis har du også mulighed for at skrive direkte til vores sprogsupportere på chatten og få en oversættelse, hvorefter de føjer ordet til ordbogen, eller du kan skrive via vores feedbackfunktion.
Måske var “nazist” og “nazisme” bare et tænkt eksempel, men slår du “nazist” op, skulle du både se forklaringen “en person som er tilhænger af nazisme” OG opslagsordet “nazisme” lige nedenunder. Hvis du ikke ser begge artikler på en gang ved lignende ordpar, må du meget gerne give os et tip via chatten eller feedback, så skal vores redaktører nok sørge for at rette dem til.
Mvh Sabine I Ordbogen A/S

Oceniono na 4 z 5

Good, except for the stability of the Windows app

I subscribe to ordbogen.com to be able to read books in Danish and I am very satisfied with the subscription service. When I had a problem with special characters in my password at the beginning of my subscription they reacted very quickly and took care of it.

But there is one bug in the program which I reported half a year ago and which still has not been addressed: the smartphone app Lemma works perfectly, but the Windows 10 app has a tendency to crash and need to be restarted after nearly every search in the dictionary. This is not a disastrous issue, but it does make using the app less comfortable.

Otherwise, a very good and complete collection of dictionaries, very effective, once one has learned which dictionaries to look in, for example for idioms consisting of several-word phrases.

Before I subscribed to this service, I tried to take out a trial subscription to the Gyldendal dictionary, but because I don't live in Denmark, I was never able to access it. Denmark seems to have an issue with foreigners crossing its border, even electronically. But ordbogen.com does not.

28 lipca 2021

Hi,
Thank you very much for your feedback. I am happy to hear that our team was able to quickly resolve your support request regarding your password.

Concerning your request about the Windows 10 app, I am sorry to hear that your issues have not yet been resolved, but I can inform you that we are developing a new desktop app. Our developers have asked me to ask you if you are still experiencing issues with the latest version (3.3.8)?

Best regards,
Sabine I Ordbogen A/S

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej