Orbit SystemsRecenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben meer dan zeer tevreden. Al vaker iets laten repareren aan mijn mobiel..altijd top sevice en advice. Nu de laptop van mijnnzoon late maken. Viel telkens uit , maar nu gereset of iets👌en alles d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Met een vriendin naar orbit Elst. Zij heeft nul verstand van mobiele telefoons, maar Bas heeft ons fantastisch geholpen. Zij heeft nu een refurbished apple. Alles overgezet. Echt een hele behulpzame m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had hier een tijd geleden mijn laptop laten maken omdat de fans zaten te ratelen en hij werd onwijs warm. Had er destijds een nieuwe fan module in laten zetten omdat losse fans verkochten ze niet.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vorig jaar mijn nwe tel bij Bas in Elst gekocht naar tevredenheid! Helaas nu een foute app aangeklikt en een virus op mijn tel! Ongelovelijk hoe snel dit gebeurt, je herkent ineens je tel niet meer. S... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania
  2. Hosting internetowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Orbit Computers. van Schevichavenstraat 4, Nijmegen

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Ook ik had in 1e instantie een slechte ervaring

Ook mijn ervaring was in 1e instantie slecht, maar tenslotte alles naar tevredenheid opgelost. 10 dagen geleden een externe harde schijf besteld en betaald. De schijf zou opgestuurd worden en metceen dag of 2 bij mij zijn. Na een paar dagen gebeld waar het pakketje bleef. Zou volgens de medewerker verstuurd zijn en had ik al moeten hebben. Na het weekend nogmaals gebeld. Er was een miscommunicatie geweest en de harde schijf was nu eerst naar Orbit gestuurd. Twee dagen later weer geïnformeerd. Het pakketje was zojuist door een medewerker naar de post gebracht en ik zou later die dag het track & tracé nummer doorkrijgen. Niets gehoord dus vandaag naar de winkel gegaan om mijn geld terug te vragen. Antwoord: pakketje is onderweg. Toen ik om de track & tracé vroeg, kreeg ik als antwoord dat de medewerker die het pakketje weggebracht had de code in zijn jaszak had zitten en niet bereikbaar was omdat die een toets van school aan het maken was. Aan het eind van de middag zou ik de code doorkrijgen, maar niets gehoord. Toen ik een paar dagen later naar de winkel ging bleek de schijf daar te liggen. Bas heeft mij uitgelegd waardoor het fout gegaan is en zijn excuses aangeboden. Na een paar dagen heeft hij nog geïnformeerd of het allemaal gelukt is met het installeren van de schijf. Eind goed, al goed.

21 czerwca 2024

Net bezocht in Elst

Net bezocht in Elst. Een grote puinhoop in die zaak. De counter ligt helemaal vol met troep. Dat was het eerste wat op opviel. Verder zijn ze niet bereikbaar. Heb 10 keer gebeld en 10 keer werd er niet opgenomen. Verder hebben ze mij 2 weken laten wachten en met 0 reparatie wilde ze me wegsturen met een rekening van 59 euro plus extra andere kosten. Dat hebben we geweigerd. Kortom, laat je telefoon maar ergens anders repareren. Deze zaak kent geen klantenservice.

19 czerwca 2024
Oceniono na 4 z 5

goed geholpen

Ik had mijn telefoon laten vallen en was helemaal in paniek. Ik werd heel vriendelijk ontvangen. Ze namen de tijd voor me, kwamen met goed advies en er was een snelle service. Kom er zeker terug als ik weer iets heb.

27 lutego 2024

Uitstekende service!

Uitstekende service!! Reparatie leek complexer dan aan de voorkant gedacht. Zonder meerprijs heeft Bas de telefoon gerepareerd. Doordat het langer duurde dan verwacht mocht ik een telefoonhoesje uitzoeken en kreeg ik er een schermbeschermplaatje bij. Ik raad Orbit Elst van harte aan!!

23 lutego 2024

probleem laptop

Ik had een probleem op mijn laptop waar ik zelf niet uitkwam. Ik werd meteen vriendelijk geholpen en niet was teveel. Heb zelf niet veel verstand van laptops en ipads maar ik kreeg meteen goede en gratis adviezen.
Ouderwets goede service die je niet snel ergens meer vind!

6 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Toen ik mijn laptop hier afleverde voor…

Toen ik mijn laptop hier afleverde voor een nieuw scherm was ik blij met de korte reparatietijd: 3 dagen werd mij beloofd. 2 weken later had ik nog geen belletje ontvangen dus dacht ik, ik bel zelf even. Helaas kwam ik erachter dat ze er nog niet mee bezig waren geweest, omdat de enige persoon die iets van laptops afwist er niet was. Dit vond ik al vreemd om te horen, want laptops repareren zou toch ongeveer hun specialiteit moeten zijn. Hoe dan ook, er werd mij een nieuwe reparatietijd beloofd van wederom 3 dagen. Een week later belde ik weer, omdat ze geen contact met me opgenomen hadden, en kreeg ik weer exact hetzelfde smoesje te horen. Er kunnen hier dus twee dingen aan de hand zijn; ofwel er wordt intern ondermaats gecommuniceerd, ofwel er wordt gelogen tegen klanten. Oh, en je moet vooraf betalen, dus je zit toch wel aan ze vast.

30 stycznia 2024

Reparatie telefoonscherm; professionele service

Vandaag mijn telefoon gerepareerd terug mogen ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben met de geboden service.

Dat gevoel was eerder iets anders. Buiten hun schuld, had Orbit systems een vervelende vertraging opgelopen in de reparatie. Doordat ik direct bij afgeven van mijn toestel ene schitterend leen-toestel mee had gekregen, was ik voor de noodzakelijke zaken als bereikbaar zijn in ieder geval uit de brand geholpen. Doordat de vertraging verder op was gelopen dan ik prettig vond, baalde ik stevig en heb dit aangegeven. Dit heb ik prima kunnen bespreken bij het ophalen van mijn telefoon en er werd correct gehandeld en goed / echt naar mij geluisterd. Dat maakt dat ik deze zaak zeker aan zal raden en indien nodig zeker nog eens zal bezoeken.

7 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Wat is die Bas/Orbit een topper!

Wat is die Bas/Orbit een topper!
Soms wat geduld hebben, maar je wordt perfect geholpen, uitstekende service tegen een schappelijke prijs. Het is er bijna gezellig om te wachten.
Een puntje dan: Bas hoort en ziet alles, heeft alles in de peiling. Vriendelijkheid zelve. Iets minder lang kletsen met klanten, dan hoeven de andere klanten wat minder lang te wachten, maar het is bijna een feestje om te wachten, haha

25 października 2023
Oceniono na 4 z 5

Goede service, behulpzaam personeel. Heb een tikkeltje geduld moeten hebben met oplossen van het probleem (grafische kaart) maar loonde zeer de moeite.
Volgende keer hier gewoon weer terug!

18 października 2023

Orbit (Bas) een topper.

Afgelopen week bijzonder goed en vriendelijk geholpen door Bas. Mijn IPhone (oud beestje) was stuk. De diagnose was snel gesteld: bedank de phone voor bewezen diensten en schaf een nieuwe of kies voor een refurbished Iphone. Ik heb voor de laatste optie gekozen. Bas bood aan om de gegevens van mij oude phone naar de 'nieuwe' om te zetten. Terwijl dit proces ingang was gezet vroeg Bas naar mijn paswoord. Oeps, vergeten....... Bas heeft echt alles uit de kast gehaald om het omzetten van de gegevens te doen slagen. Complimenten hiervoor. En uhhh, zou multitasken nog niet hebben bestaan, dan had Bas het wel uitgevonden. Zo, wat werkt deze jonge man hard en efficient.

12 października 2023

Mijn laptop werkte niet meer en ik ben naar Orbit in Elst Gld gegaan

Mijn laptop werkte niet meer en ik ben gegaan naar Orbit in Elst Gld. Ze dachten in 1e instantie aan de voeding en kreeg een nieuwe oplader mee waar de laptop goed op reageerde. Maar thuisgekomen was dit toch niet de oplossing. De volgende dag weer teruggegaan en ze gaan er opnieuw nakijken. Na een paar dagen was het duidelijk dat de laptop niet meer gerepareerd kon worden. Ik heb daarop volgend de laptop opgehaald en tot mijn verbazing kreeg ik het geld van de oplader weer terug. Ik vind dit top service. Orbit heeft hier toch tijd geinvesteerd, maar het klantgevoel staat hier toch nummer 1.

2 marca 2023

Orbit Elst.

Wat een goede service en zeer klant vriendelijke personeel.
Bas denkt altijd met je mee en zal je zelden teleur stellen.
Eerlijk advies en een zeer goede prijsopgaaf vooraf, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.
Doen wat ze beloven en zullen zich 100% voor jou computer, tablet, laptop of telefoon inzetten.
Geen opdringerig advies om iets anders aan te schaffen.
Hier staat de klant echt op nummer 1!
Voor mij geen andere computer/telefoon shop.
Ik zal hier altijd terug komen!! 👍🏻

26 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Superbedankt voor hulp vandaag!!!!

Gisteravond Netflix gekeken op mijn laptop. Normaal afgesloten. Vanmorgen geen beweging in mijn laptop te krijgen toen ik aan het werk wilde gaan. Ook niet na ingedrukt houden van aan/uit knop-harde restart. Meteen bij opening naar Orbit Nijmegen, Rustig te woord gestaan. En direct geholpen en opgelost. Ook nog tijd voor wat extra adviezen voor mij als kleine ondernemer. En dat alles gratis, met geduld en aandacht.

19 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Orbit Nijmegen geen aanbeveling!

Orbit Nijmegen, meer dan 14 dagen geleden bracht ik mijn laptop naar deze winkel, een scharnier was defect hiervoor diende een onderdeel besteld te worden tegen een voorafbetaling van 300 Euro incl. reparatiekosten. Toen ik mijn laptop wilde ophalen werd mij medegedeeld dat helaas een scheur in mijn scherm was en dit een zogenaamde vervolgschade was die tijdens de reparatie was ontstaan en zij zoals in hun algemene voorwaarden vastgelegd (alleen op het internet zichtbaar) hier niet aansprakelijk voor zijn. Helaas toonden zij absolut geen begrip mbt klacht, immers had ik een laptop ingeleverd die geen enkele scheur vertoonde en kwamen mij ook op geen enkele manier enigszins tegemoet. ik kan dus helaas alleen maar waarschuwen wat betreft de kwaliteit van hun diensten laat meer dan te wensen over!

15 listopada 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej