OYB Lifestyle ♥️ Recenzje 37

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,4

Oceniono na 4 z 5

OYB Lifestyle ❤️ prøv det man får bare en fed energi og en fantastisk vejledning / samt masser af viden af Jakob. Mit resultat er bare super ❤️

Oceniono na 5 z 5

ENDELIG en livsstil, der også “slår til”, selvom man er godt på vej i overgangsalderen - har nu smidt 7 kg siden start august - sover meget bedre om natten og har det i det hele taget bare meget bedr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jakob Flindt er kendt fra en opsigtsvækkende sex-sag fra 2024 med grænseoverskridende adfærd. I sagen udviste han uprofessionel adfærd i relationen til en ung, sårbar kvindelig klient,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super tilgængeligt univers men kæmpe resultater 💪🏼Faste spise sundt og ikke mindst den berømte æblecider eddike. Hvis du ønsker vægttab , hudforbedring , god fordøjelse , bedre søvn og meget mere... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Hvad er OYB Lifestyle ♥️ Opnå bl.a. disse High Five5🤚 1. Vægttab 2. Bedre søvn 3. Mer’ energi 4. Sundt forhold til mad 5. Anti-Ageing OYB Lifestyle er en livsstil, ikke en midlertidig kur, hvor du får et sundt og roligt forhold til mad. Rigtig mange oplever, at de får madro, og at de ikke konstant tænker på at indtage mad og snacks. Med andre ord lærer du, at få et velafbalanceret forhold til mad, så du ikke dulmer evt. kedsomhed og rastløshed med bl.a. snacks. Det er en livsstil, hvor det bestemt ikke kræver hård træning eller kostdiktatur. Du spiser og dyrker din motion - som du plejer. Livsstilen drejer sig mere om, hvornår du spiser, end hvad du spiser. Du skal med andre ord blot leve, som du plejer, men naturligvis indenfor nogle rammer og guidelines, og det er noget langt de fleste trives rigtig godt med - for så er der ikke noget med “jeg skal da lige have/fortjerner” det ene eller det andet. Ja, det lyder for godt til at være sandt, men derfor kan det jo godt være rigtigt! Og det er det! Til gengæld må du leve med vægttab, bedre søvn og mer’ energi, som er gennemgående temaer for de fleste, der lever livsstilen OYB Lifestyle. Alle mine guidelines og anbefalinger i Bootcampen, og på de sociale medier, er ud fra min viden og mine erfaringer. Dette værende i klientforløb, og ikke mindst personlige erfaringer. Til det skal lægges videnskablige undersøgelser og evidens på langt de fleste områder. Du vil givetvis kunne Google viden, der modsvarer det, jeg skriver og siger. Vigtigst er det, du vælger, det du tror på og mærker efter og lytter til din krop og dit sind. Hvis du oplever modstand, træffer du dit personlige valg, som er helt i orden. Meget få ting i denne verden er bulletproof og 100%, og OYB Lifestyle er ikke nogen undtagelse. Kærligst♥️ Jakob

3,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker min nye livsstil

Jeg elsker min nye livsstil, som jeg tror på, at jeg vil følge fremover.

8 września 2022

Kære Anita,

Oceniono na 5 z 5

Jacob Flindt s OYB Lifestile er så…

Jacob Flindt s OYB Lifestile er så perfekt og lige til at finde ud af . Og det VIRKER 🫶🫶Har tabt 5 kg på bootcamp 5 ,med kyndig vejledning fra Jacob. Daglige mail s med hans troværdige ,og behagelige stemme ❤️🙏

8 września 2022

Kære Dorte,

Oceniono na 5 z 5

En livsstil hvor jeg føler kærlighed til mig selv

Jeg kom med på OYB lifestyle i april 2022 og jeg følger stadig denne livsstil.
Jeg oplevede en stor rummelighed fra Jakob og omkring livsstilen og de justeringer der kunne ændres. Nu er det jo blevet til en livsstil
og det er faktisk første gang, at jeg mærker en livsstil er kærlighed til mig selv <3
Jeg har på skrivende stund sagt farvel til 12kg <3
Jeg mærker min krop meget bedre.
Jeg styrer maden og ikke omvendt.
Jeg føler ro i at være sammen med mig i min krop. Jeg sover dybere.
Jeg starter min hverdag helt anderledes nu og jeg elsker det <3
Jakob er en vidunderlig, rummelig og ærlig underviser og det kan bare noget det her, denne kombi med Jakob og OYB livsstilen og jeg kan kun varmt anbefale et forløb ved Jakob.

27 sierpnia 2022

Kære Karrina

Oceniono na 5 z 5

OYB LS har givet mig madro og mere livskvalitet

Jeg har været med på OP Your Body LifeStyle med Jakob Flindt, og mit resultat er, at jeg er blevet nogle få kg lettere, jeg har mere energi og vigtigst af alt: jeg har fået madro. Tilsammen har det givet mig mere livskvalitet! Og der bliver slet ikke brugt lige så mange penge på snolder til den søde tand længere. Win!
Så mange gode og positive anbefalinger herfra!

27 sierpnia 2022

Kære Michala

Oceniono na 5 z 5

Jeg er startet for 10 dage siden hos…

Jeg er startet for 10 dage siden hos OYB Lifestyle. Jeg er kronisk patient efter en arbejdsskade på Gentofte sygehus, hvor jeg fik patient ned over mig, blev opereret for 5 diskusprolapser fik en stivgørende operation, fået skiffet min knæ 3 gange, har været på ekstremt mange smertestillende medicin, samt mavesår medicin.
Jeg har dagligt ondt i med mavekramper og sover super dårligt, eller det gjorde jeg indtil jeg startet på denne nye livsstil. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det IKKE, jeg sover meget bedre, er gået ned i smertestillende, har fået mere energi samt mine mavesmerter har ikke været der, siden dag 5💃. Jeg er gladere, lettere og endnu en gevinst er jeg tøjet strammer ikke længere. Så klart store anbefalinger herfra, så hvis du vil være god ved dig selv, så tjek siden ud og skynd dig at komme igang, med din nye livsstil. 🍾🙏Hbis jeg kan, kan alle.

25 sierpnia 2022

Kære Kathe

Fantastisk livsstil

Fantastisk livsstil. Kan varmt anbefale OYB livsstillen den er nem og overskuelig at følge og ikke mindst så gir den madro.
Har man spørgsmål så for man hurtig og nemt svar af Jakob eller af andre medlemmer i Facebook gruppen.
Husk at følge Jakob på instagram og Facebook han er rigtig god til at komme med fif, tips, tricks og opskrifter i forbindelse med livsstillen.
Helt klart 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for support og motivation fra Jakob og OYB livsstillen.

25 sierpnia 2022

Kære Lena,

5 stjerner til Jacob Flint

5 stjerner til Jacob Flint for hans OYB Lifestyle og hans måde at formidle den på.

24 sierpnia 2022

Oceniono na 5 z 5

Jeg var på hold 3...jeg har nu tabt 11…

Jeg var på hold 3...jeg har nu tabt 11 kg...det er til trods for, at jeg har været plaget af to diskusprolaps, blevet opereret, været indlagt i 9 dage, og pt så er jeg kun igang med opstart af genoptræningen...så selv uden den store indsats af motion, har det at overholde mit spise vindue givet resultater. Min sukkertrang er væk, jeg overspiser ikke mere, har fået kontrollen tilbage...💪 Så tak for at give mig den mulighed og så kun til 97 kr...bare tak 🙏🌞

24 sierpnia 2022

Kære Vini,

Oceniono na 5 z 5

Stort vægttab og fuldstændig madro

Jeg har fulgt OYB siden 16. April, og jeg ELSKER det. Jeg er gået 2 str. ned i tøj, og jeg har en ro omkring mad, som jeg ALDRIG har oplevet før.

OYB er til forskel for en række andre slankekure og livsstilsændringer virkelig let at gå til, og Jakob guider dig hele vejen med sine gode lydfiler. Og det eneste, du kan vælge til madmæssigt, er at spise lidt æblecidereddike 30 min. før hovedmåltider og drikke kogt varmt vand. Resten er dine valg. Du slipper for stå med lange lister over hvad du skal spise og hvad er forbudt at spise. Den fokus - eller nærmere manglende fokus - gør, at jeg har fået så meget ro i hovedet omkring mad. Mad er nu lystbetonet og ikke forbundet med en masse dårlig samvittighed. Det er mega Wauhhh!

Dukker der forhindringer eller spørgsmål op undervejs, står den gruppe, som Jakob har skabt, klar til at støtte og guide. Jakob besvarer også direkte spørgsmål. Så det føles altsammen trygt og godt, og jeg kan kun anbefale at hoppe på.

21 sierpnia 2022

Kære Lotte,

Gør jer selv en stor tjeneste og kom med på Jakobs bootcamp OYB 👍

Jeg var med på bootcamp 4, tabte "kun" 5 kg, men det har levet fuldt op til forventningerne 👍👍🥰 Jeg har fået mere "madro" bedre søvn, tager mig selv mere alvorligt og har lært at lytte til mig og min krop. Har fået OYB livsstilen under huden så at sige, og er slet ikke i tvivl om at der vil ryge flere kg af 👍👍 Så kæmpe tak her fra ❤️

21 sierpnia 2022

Kære Cate,

TOTAL optur!

TOTAL optur!

Har aldrig haft det SÅ godt i min krop.

Jeg har været i gang i en måneds tid, og på plussiden sover jeg som en sten HELE natten, UDEN at være oppe 1-2-3-mange gange for at tisse, trods det store væskeindtag henover dag - YES!

Derudover er jeg sluppet HELT af med halsbrand og mavesyreproblemer ( stressrelateret), energien er i top, overskuddet drøner derud af, jeg har det i det hele taget bare PIVgodt!!

Så jeg er super glad. Jeg var meget bekymret i starten, kunne jeg nu nå at få nok næring, ville jeg være ved at "dø" af sult i fastevinduet, ville det give mig noget, ville jeg kunne overholde det osv osv.

MEN det er den mest fleksible livsstilsændring, jeg nogensinde har prøvet. OG Jakobs måde at hjælpe en i gang på, er intet mindre end fantastisk. Ingen løftede pegefingre, ingen "skal/bør" strategier, kun kærlighed, tiltro, tillid og tro på at man kan.

Jakob besvarer ALLE spørgsmål, man måtte have - han udsender en bølge af ro, OG han maner til tålmodighed, fordi som hans mantra (og mit nye!) siger: "Først ændrer vi livsstilen, SÅ highfiver vi" - forstået på den måde, at resultaterne nok skal komme, men at vi ikke kan forvente, at alle kommer lige hurtigt, eller alle får samme resultater.

Jeg er vild med det, og er enormt taknemmelig <3 Kan kun anbefale 16/8 faste til dem, der har lyst til at prøve det af.

KH Pernille

19 sierpnia 2022

Kære Pernille,

Oceniono na 5 z 5

Startet på ny livsstil for ca 1,5 år…

Startet på ny livsstil for ca 1,5 år siden efter skilsmisse og fandt Jakob som har OYB Lifestyle via fb og instagram og som levede med den livsstil som jeg blev nysgerrig på og begyndte at følge med i og siden jeg startede for 1,5 år siden, har jeg tabt 12 kg, kunne ikke tabe mig før dette, min overgangsalder stoppede så jeg ikke have hedeture hele tiden, mine syge tarme (IBS) er blevet bedre, min hud er blevet bedre, jeg har smidt mine melatonin sovepiller og sover meget bedre og hurtigere end nogensinde før, trods kroniske smerter, fibromyalgi, 2 diskusprolaps operationer der genere mig dagligt, 3 diskusprolaps i nakken som stråler ud i min højre arm, lider af udmattelsessyndrom og kognitive udfordringer dagligt men har fået mere glæde og en bedre krop med OYB Lifestyle og håber på at jeg kan smide flere piller hen af vejen og leve med mine smerter uden medicin med denne livsstil og få et bedre liv på sigt uden konstante begrænsninger pga mit helbred, så vil forsætter resten af mit liv og tror på at det giver dobbelt så meget end alt andet jeg har prøvet.
Det er det nemmeste jeg har prøvet, skal ikke ændre min kost, det koster ikke ekstra penge, lød for godt til at være sandt, men det virker, prøv det hvis du ønsker at tabe dig, ønsker at få det bedre eller andet, kan varmt anbefales og jeg får ikke penge for at skrive dette, er et klart bevis på at det virker.

17 sierpnia 2022

Kære Betina,

Oceniono na 5 z 5

OyB lifestyle. Fantastisk livsstil.

OyB lifestyle, har gjort en stort forskel for mig. Ikke kun med vægttab, men også i forhold til at have fået ro på mig selv og ikke tænke på, hvornår næste måltid er. Jeg føler mig bedre tilpas i egen krop, er mere frisk og glad. 💪🤗

Kære Mette,

Oceniono na 5 z 5

100 % tilfredshed og 5 store stjerner…

100 % tilfredshed og 5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Man mærker helt tydeligt, at her er én der brænder for sagen OYB. Han gør alt hvad han kan, for at få dig med🙂😉 Der er hurtig hjælp at hende, og rigtig god sparring.

Kære Dorte,

Troede det var løgn - det er det ikke! 🤩

Jeg troede vitterligt ikke på dette, men tænkte, at nu prøver jeg sgu alligevel, som jeg jo har prøvet så meget andet i ønsket om, at smide nogle kilo.
Og jeg skal da lige love for, at jeg ikke er blevet skuffet og mine tanker gjort til skamme, da jeg den første måned tabte ca 5 kg uden så meget som at blinke med øjet.
Æblecidereddiken giver mæthedsfølelse og stabiliserer blodsukkeret, så jeg vandrer lige forbi slikhylden i Netto og har slet ikke cravings efter slik mere..
Hvis jeg skulle få lyst til en kage, ja så spiser jeg den i spisevinduet, hvor alt er tilladt og der ikke bliver talt kalorier.
Dette er verdens bedste livsstil som jeg vil fortsætte med resten af mit liv.
Desuden er der ro i mave og i hovede og søvnen er betydelig bedre end før.
Kan varmt anbefales - det er SÅ nemt 🤩❤️

Kære Pia,

Oceniono na 5 z 5

Super tilgængeligt univers men …

Hvis du ønsker vægttab , hudforbedring , god fordøjelse , bedre søvn og meget mere så tvivl ikke med at tá på rejse med Jakob Flindt og OYB lifestyle❤️❤️❤️

Kære Rikke,

OYB for the win..

jeg har under OYB forløbet tabt mig 2,6 kg. Og jeg er MEGA stolt.
Jeg har haft ferie oven i hatten og her har der bestemt heller ikke manglet noget af hverken god vin engang i mellem, god mad og snoller. Også alligevel har jeg smidt disse. Det har givet mig troen og håbet på at der er en vej tilbage til “min gamle krop” - det er f@#cking!

Tak for et super nemt og chill program som bare er lige til at gå til! 🫶🏽

De varmeste anbefalingerne til dig som lige mangler en rigtig god kickstarter. Nemme spilleregler og lige til! ❤️

15 sierpnia 2022

Kære Christine,

Jakob

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej