Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ce Site Web est un Site de Sondages pour que les membres inscris donnent leurs avis et opinions sur différents sujets, en contrepartie ils reçoivent des points qu'ils peuvent échanger contre des cart... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Qui dit enquête dit cadeau. Je réponds régulièrement aux enquêtes qui me sont proposées, elles sont faciles à comprendre et les récompenses sont à l'avenant. Des bons-cadeau dans diverses "boutiques"... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawnicze i sektor publiczny

Napisane przez firmę

OpinionWorld is een knooppunt voor mensen met een duidelijke mening. We zijn op zoek naar denkers, en mensen die weten wat ze leuk vinden, en waarom. Wordt vandaag nog lid van ons panel en laat uw stem horen. OpinionWorld réunit ceux qui ont des opinions. Nous recherchons des personnes qui aiment réfléchir, débattre et qui savent ce qu'elles aiment et pourquoi. Donnez votre avis en rejoignant notre communauté dès aujourd'hui.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Bedriegers

Ze wachten speciaal tot je de hele enquete hebt gedaan en sluiten je dan uit. Wanneer je een email stuurt om de punten te vragen waar je recht op hebt komen ze met allerlei flauwekul dat je niet geschikt zou zijn. Ze hopen dat je vanzelf je account verwijderd en zorgen ervoor dat geen enkele enquete nog werkt.

23 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Voilà bon nombre d'années que j'étais…

Voilà bon nombre d'années que j'étais inscrite sur ce site. Et voilà qu'on me bloque pour peut être un sondage répondu trop rapidement. Non mais vous rigolé, certaines enquête sont reprises par plusieurs sites donc au bout de dizaines d'années où vous répondez a des enquêtes vous connaissez presque tout par cœur. Oui ok mon doigts à peut être glissé où j'ai été un peu trop vite mais franchement. Donc on ferme le compte définitivement 😤🙃 et sans versé le montant qu'il y avait dessus 😡

10 marca 2026

Eerste ervaringen zeer gemengd

Eerste ervaringen zeer gemengd. Vooral de enquêtes van bv 20 min waar je na 12 min de boodschap krijgt dat de bevraging voortijdig wordt agebroken vind ik zeer frustrerend. Je hebt het gevoel bedrogen te worden. Wat gebeurt er met de vele info die je tot dan toe al gegeven hebt??? Een gedeeltelijke beloning zou op zijn minst gepast zijn.

22 lutego 2026

Goed voor zakcentje & correcte uitbetaling via Paypal

Heel fijn om on the side een beetje bij te verdienen. Verwacht niet dat je ineens megaveel geld gaat krijgen op korte tijd, maar als je maandelijks zo'n 10 euro erbij wilt door geregeld eens op dit platform te kijken en wat enquêtes in te vullen die openstaan op dat moment, is dit ideaal. CORRECTE UITBETALING -> vind ik ook heel belangrijk & ben ik blij mee. Kan met PayPal en nog nooit problemen mee gehad.

7 stycznia 2026
Oceniono na 3 z 5

Zonde dat men ons vraagt om enquetes in…

Zonde dat men ons vraagt om enquetes in te vullen en er dan op het einde nog staat dat 'de enquete voortijdig werd afgesloten' ... voel me daardoor bedrogen. Is al een keer of 5 gebeurd, vrij recent allemaal. Ook, met dit soor enquetes zou men op zijn minst automatische filtering op basis van gegeven antwoorden moeten toepassen. Nu zijn sommige vragen redelijk idioot.

26 listopada 2025

Excellent!

Excellent site pour, d'une part, donner son avis et, d'autre part, gagner un peu d'argent. Juste dommage de ne pas avoir plus d'enquêtes et de , quelques fois, devoir attendre 24h pour en avoir une nouvelle. Sinon, top et sérieux dans les paiements !

17 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

Regelmatig zijn er enquêtes die je…

Regelmatig zijn er enquêtes die je volledig invult maar waarbij je vervolgens toch gezegd wordt dat je niet in aanmerking komt, waarop je maar enkele punten krijgt. Als je hierover mailt beweren ze dat de vragen die je hebt ingevuld "screeningsvragen" waren en om je te sussen kennen ze je toch nog wat punten doe. Néén, ik heb wel degelijk de volledige enquête ingevuld.

In het begin zag ik dit nog door de vingers, maar aangezien dit geregeld voorvalt, vermoed ik dat dit systematisch zo wordt georganiseerd om mensen minder punten te moeten toekennen.

13 sierpnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Positieve ervaringen

Ben al jarenlang lid. Tevreden met de enquetes en met de beloningen.
Spijtig dat steeds dezelfde persoonlijke info moet ingevuld worden die nochthans gekend is door het ingevulde profiel. Soms word je geweigerd op basis van leeftijd (70+), wat frusterend is.

20 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej