Fik Jesper til importere min nye bil fra Tyskland. Han hjalp med alle de spørgsmål jeg havde til forhandler. Alt gik som smurt og Jesper og Thomas fik hurtigt bilen hjem til DK. Første gang jeg skul... Zobacz więcej
Købt en forrude og aftalt afhentningstidspunkt. De var ikke færdige med at pille ruden ud da jeg kom, men jeg ventede ikke længe. Rude og pris helt i orden
Jeg har handlet flere gange med Ophug 1 gennem mit arbejde med køb af biler og reservedele, og jeg har kun gode erfaringer. Jesper og hans team er altid imødekommende, venlige og meget hjælpso... Zobacz więcej
God service. Strækker sig langt. Har handlet flere gange med Jesper og co og har altid oplevet en stor velvilje til at løse behovet og strække sig for at hjælpe. Brugte biler og reservedele er altid... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Købt en forrude og aftalt…
Rigtig god service ved køb af motor
Rigtig god service. Jeg har købt en motor til en Peugeot 208 1.2. Motor var som ny og alt gik helt perfekt.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Jeg har brugt Brønderslev Autoophug flere gange, både som værksted, klargøring til syn samt køb af 2 biler, ingen tvivl om at Jesper er en travl mand, men har altid fundet en bil til mig og har det trukket ud med, at finde den rigtige, har han altid fundet noget jeg kunne kører i imens.
Super god service
Første gang jeg skulle lade bilen var der problemer med ladeklappen og jeg kontaktede Jesper som hurtigt hentede bilen og fik det ordnet uden beregning.
Super gode anbefalinger herfra.
Fik rigtig god service
Fik rigtig god service. Jesper er hurtig til at svare på beskeder og ringe tilbage. Han hjalp mig med en god handel, og svarede pænt på alle mine spørgsmål. jeg følte mig tryg og sikker ved at handle med Jesper.
Troværdig og ordholden
Troværdig og ordholden. Meget tryg ved at handle med Brønderslev Autogenbrug A/S/Ophug1.
God service med gode priser på…
God service med gode priser på reservedele.
God service og ærlighed
Brugte biler og reservedele er altid et broget marked, men ærlighed er vigtigt.
God service med gode priser på…
God service med gode priser på reservedele.
Lavede en aftale med Jesper om…
Lavede en aftale med Jesper om afhentning, det skete så ikke. Jeg ringede et par dage efter, og fik at vide det var sygdom og man beklagede meget at der ikke var givet besked. Bilen blev afhentet dagen efter, afmeldt og betalt.
Altid en super god service
Altid god og seriøs service
Altid god og seriøs service
Har handlet både biler, stumper, exportbiler
Pengene og priser er som aftalt
Tak til Jesper og co for det
Jeg har handlet flere gange med Ophug 1…
Jesper og hans team er altid imødekommende, venlige og meget hjælpsomme. Servicen er i top, og man bliver altid mødt med en god og professionel tilgang.
Det er tydeligt, at de ved, hvad de laver, og de går gerne det ekstra skridt for at hjælpe.
Jeg kan varmt anbefale Ophug 1 til alle, der skal købe bil eller brugte reservedele.
Fik skrottet min bil venlig personale…
Fik skrottet min bil venlig personale der gik en dag så kom mine penge .
Rigtig god kundeservice
Har brugt Brønderslev autogenbrug flere gange igennem flere år ifb.:
- Bil køb
- Klargøring til syn
- Køb af reservedele
Altid hjælpsomme og til fair pris.
Absolut bedste anbefaling herfra
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.