Opfris-Rijles.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste contactmoment een fijne ervaring met opfrisrijles! Er werd de volgende dag al contact met me opgenomen, fijn contact, duidelijk uitleg en uitvraag naar behoeften. Vervolgens heb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb 5 rijlessen gehad bij Dirk Harteveld. Mijn ervaring is positief. Dirk heeft mijn angst heel serieus genomen en mij rustig weer laten wennen aan het autorijden. Hij gaf goede tips en vroe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ritesh is geduldig, professioneel, bouwt op a.d.h.v. wat je nodig hebt, geeft je vertrouwen en benoemt direct praktische punten waar je iets mee kan. Kortom aanrader!

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Ośrodek szkolenia kierowców

O Opfris-Rijles.nl

Napisane przez firmę

Opfriscursus autorijden

De gespecialiseerde rijschool voor uitsluitend opfris rijlessen sinds 2014!

Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar je hebt al een geruime tijd niet of nauwelijks met een auto deelgenomen aan het verkeer.

Rijangst overwinnen

Dit kan komen door onzekerheid of rijangst die zich heeft ontwikkeld. Of je vond autorijden nooit leuk! Weest gerust, je bent echt niet de enige! En nog beter nieuws; gelukkig hoeft dat niet zo te blijven!

Wij zijn dé rijschool voor als je wel met plezier in de auto wilt gaan stappen, we frissen je kennis op, leren je de juiste technieken en helpen je over de drempel(s) heen te stappen.

Kies zelf wat je wilt oefenen
* Fileparkeren of parkeren in een vak
* Hellingproef, bediening van de koppeling
* Rijden in druk stadsverkeer
* In- en uitvoegen op de snelweg
* Kruispunten en rotondes
* Rijden en parkeren in een parkeergarage
* Alles wat jij nog niet onder controle hebt

🏆 Waarom Opfris-Rijles.nl kiezen?
🗸 9.7 score uit 338+ reviews op Kiyoh.nl!
🗸 Actief in meer dan 180+ locaties
🗸 6230+ Cursisten gingen je voor
🗸 Toegang tot De Opfris Academie (App)

Klik hier voor alle cursist ervaringen

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 42

Napisz recenzję

Aanrader!

21 lipca 2026

Positieve ervaring

Ik heb 5 rijlessen gehad bij Dirk Harteveld.
Hij gaf goede tips en vroeg waar ik het meeste tegenop zag.
Het maken van afspraken verliep goed en Dirk reageerde dezelfde dag nog op App berichten.

Ik heb de afgelopen weken (in Frankrijk) veel kunnen oefenen en dat ging goed.
Ik ben zeker blij dat ik de stap heb gezet om (na 30 jaar) weer te gaan rijden. Dirk heeft mij hier goed bij geholpen.

20 lipca 2026

Overwinning rijangst

Na bijna 7 jaar niet gereden te hebben en met maar weinig ervaring als bestuurder, vond ik het best spannend om weer achter het stuur te stappen. Na slechts 4 lessen met Dirk begon ik mijn angsten steeds meer te overwinnen.
Dankzij zijn geduld, duidelijke uitleg en goede adviezen kreeg ik steeds meer vertrouwen in mezelf. Autorijden voelt inmiddels weer prettig en gemakkelijk, en ik geniet er opnieuw van om achter het stuur te zitten en steeds meer kilometers te maken.
Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en vooral dat ik Dirk als rijinstructeur heb gekozen. Zijn aanpak heeft echt het verschil gemaakt. Heel erg bedankt, Dirk! 😊🚗

18 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen achter het stuur

Vervolgens heb ik rijles gehad bij Dirk. Er is goed geluisterd naar mijn behoeften, rustige en duidelijke uitleg. Het fijne vond ik dat Dirk mij ook leerde hoe ik zelf zo veilig mogelijk kan rijden, wat me meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb dingen geleerd die me zelfs tijdens mijn vroegere rijlessen nooit zijn verteld.
Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet! Dank aan Dirk en opfrisrijles.

10 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik heb de opfriscursus bij Dirk als erg prettig ervaren

Ik heb de opfriscursus bij Dirk als fijn en erg prettig ervaren.

Na 13 jaar geen auto gereden te hebben voelde ik mij onzeker achter het stuur en op de weg.

Dirk was rustig, en gaf duidelijk uitleg maar gaf je ook vooral weer zelfvertrouwen om achter het stuur te stappen en mee te delen in het verkeer.
Gaf op zijn tijd tips en trucs, op een rustige en prettige manier ik kon ook van alles aan hem vragen en kreeg dan ook duidelijke antwoorden, heel fijn.

Al met al, was ik erg blij en dik tevreden met de opfriscursus bij Dirk en zou hem ook echt bij andere aanraden om bij hem de opfriscursus te doen, zonder stress 😊

Verder vond ik jullie digitale Hudle cursus ook erg fijn, dat was ook een echte opfrisser van de verkeerssituaties en verkeersborden.

Met vriendelijke groet, Esmeralda

10 marca 2026

na 6 lessen weer zelfverzekerd de weg op

Ik heb al bijna tien jaar mijn rijbewijs, maar door te weinig rijden en een paar enge momenten op de weg had ik rijangst ontwikkeld, met name voor het rijden op de snelweg en invoegen.

Na zes gezellige lessen van Frans is mijn gevoel veranderd van: 'ik vind het eng dus ik ga niet,' naar: 'ik vind het spannend maar ik ga toch!' Een wereld van verschil. Frans heeft ervoor gezorgd dat mijn vaardigheden weer helemaal zijn bijgespijkerd waardoor ik met meer zelfvertrouwen de weg op kan. Bedankt!!!

31 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Hernieuwd zelfvertrouwen bij autorijden na deze cursus

Het was heel fijn deze opfriscursus autorijden te volgen, ik had ongeveer drie jaar geen autogereden !
Dirk vertelt heel rustig en duidelijk een aantal zaken wat betreft de auto, spiegels etc etc etc voordat we wegrijden
Let tijdens het rijden goed op mij en geeft zo nu en dan aanwijzingen, vraagt duidelijk waar ik extra aandacht voor wil

Legt het parkeren heel goed uit met tips die ik al jaren niet meer gebruikte of vergeten was! Ook nieuwe tips heb ik gehoord, Dirk is super goed op de hoogte waar je als automobilist op "moet" letten, veiligheid voor iedereen op de weg !
Ben super tevreden over de lessen en blij dat ik het gedaan heb, hernieuwd zelfvertrouwen in de auto, ik raad het iedere 60+ aan, zoveel noodzakelijke informatie die je tot je neemt omdat het door routine is weggezakt !
Veel dank, fijne dag groet, Marianne

6 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Rijles Frans Amsterdam

Frans is aardig en rustig en zorgt op een ongedwongen manier dat je gewoon gaat rijden. Binnen 10 lessen van mijn rijangst af.

29 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Het geld dubbel en dwars waard.

Dirk van Rijschool Opfriscursus is een relaxte rijleraar die je een gevoel geeft van veiligheid.

In korte tijd heb ik veel geleerd:
Hoe een automaat werkt. In -en uitparkeren aan de hand van duidelijke regels. Waar je rekening mee moet houden op de snelweg met behulp van oa verkeersoverzicht bladen op A4.
Dirk geeft tijdens het rijden updates in verkeersregels zodat je theorie min of meer wordt opgefrist.
Als je wat koudwatervrees hebt bepaalde dingen te doen probeert hij je te overreden je grenzen te verleggen.
Kortom een allround stoomcursus. Het was het geld dubbel en dwars waard.

2 sierpnia 2026

Praktisch en prettig

Goed begeleid. Tuna nam mijn 'angsten' serieus en gaf tegelijkertijd een nuchtere blik. Erg prettig oefenen met zo'n kalme coach naast je die naast nuttige tips ook precies de juiste toon en woorden weet te gebruiken om je gerust te stellen en toch een zetje te geven.

20 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ging in een paar lessen tijd van…

Ik ging in een paar lessen tijd van 'enorme rijangst, huilend achter het stuur' naar 'met veel plezier de weg op'. Soufyan was begripvol, ondersteunend en vooral heel gezellig om mee op pad te zijn. Ik dacht serieus niet dat een paar Opfris Rijlessen zo veel effect zouden kunnen hebben. Een enorme aanrader voor iedereen die niet graag achter het stuur zit.

29 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Na 15 jaar niet gereden te hebben en…

Na 15 jaar niet gereden te hebben en een enorme angst te hebben ontwikkeld (en onzekerheid of ik het nog kan) heeft Tuna (regio Ams) mij enorm geholpen. Ik heb nu zin om te gaan autorijden wel met wat zenuwen maar het is echt voor 80% veranderd. De rest komt nog de komende tijd als ik het rijden zelf weer ga oppakken. Maar echt een wereld van verschil. Hij heeft mij veel geleerd en zelfvertrouwen gegeven. Hij heeft mij laten inzien dat ik het WEL kan. Thanks Tuna! Je bent de beste!

19 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Van opfrisles naar roadtrip in 7 lessen!

Hoewel ik mijn rijbewijs direct op mijn 18e haalde, reed ik daarna nog maar zelden. Door studie, verhuizen, wonen in de stad, klimaatbewuste keuzes en andere omstandigheden had ik de afgelopen tien jaar zelfs helemaal niet meer achter het stuur gezeten. Kortom: bijna 25 jaar een rijbewijs, maar veel te weinig praktijkervaring.

Ik had geen rijangst, maar mijn laatste echte rit lag wel erg ver achter me. Vooral de snelweg en de verkeerschaos van Amsterdam wilde ik toch liever eerst oefenen. Daarom nam ik contact op met Opfris-Rijles en plande ik een eerste (proef)les met Tuna in.

Na zes (echte) lessen van anderhalf uur vond Tuna dat ik weer up-to-date was. Om ook voor mezelf het gevoel te hebben dat ik er echt klaar voor was, hebben we uiteindelijk een extra lesje van een uur toegevoegd. En inderdaad: daarna voelde ik me ook helemaal klaar om weer zelfstandig de weg op te gaan. Nog geen tien dagen later reed ik samen met mijn vriend via de Duitse Autobahn ("achievement unlocked" 😉) naar het zuiden van Kroatië. Ik zat zeker de helft van de tijd achter het stuur, zonder enig probleem. Sterker nog: ik had zelfs onverwacht veel rijplezier.

Tuna is een uitstekende rijinstructeur, en stiekem ook een beetje rijpsycholoog. De lessen zijn heel goed opgebouwd; hij voelt perfect aan wat je aankunt, wanneer het tijd is om je nét iets verder uit je comfortzone te halen en hoe je stap voor stap meer zelfvertrouwen opbouwt. Daarnaast weet hij serieus en doelgericht lesgeven te combineren met een flinke dosis humor, waardoor de lessen niet alleen leerzaam maar ook erg prettig waren.

Ik zou Tuna en Opfris-Rijles van harte aanbevelen aan iedereen die na een lange tijd weer met vertrouwen achter het stuur wil stappen!

29 maja 2026

Rijangst - 5 lessen bij Elisabeth

Ik heb 5 opfrislessen bij Elisabeth gehad. Ik had enorme rijangst waardoor ik al 2 jaar niet auto had gereden. Elisabeth gaf mij het vetrouwen om toch weer achter het stuur te zitten. Ik kon aangeven waarmee ik wou oefenen of wat ik lastig vond, en dan werd daar de les op aangepast. Dat vond ik heel erg fijn. Het heeft mij heel erg geholpen dat er iemand in de auto zat die ook daadwerkelijk kon ingrijpen mocht het mis gaan.

Inmiddels rij ik weer zelf auto en begin mij steeds vertrouwder en zekerder te voelen op de weg. Heel erg bedankt Elisabeth!

1 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Zó blij dat ik opnieuw rijles heb genomen!

Ik ben zó blij dat ik lessen heb gevolgd bij Opfris-Rijles. Sinds ik zeven jaar geleden mijn rijbewijs haalde, had ik nauwelijks meer gereden en was ik doodsbang om achter het stuur te zitten. Nu durf ik in mijn eentje de drukke wegen in en rondom Amsterdam op te gaan. Dit was niet gelukt zonder de tien lessen die ik heb gevolgd bij Tuna. Hij is een fantastische rij-instructeur: zo goed in wat hij doet! Hij weet precies hoe hij je moet motiveren en uitdagen om beter te worden. Dankzij zijn duidelijke uitleg en waardevolle tips en tricks kan ik nu zelfverzekerd rijden. Ik ben hem enorm dankbaar voor alles wat hij me heeft geleerd!

29 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej