Habe 2 Hosen bestellt in einer laut Größen Tabelle passender Größe. Nun passen beide Hosen überhaupt nicht und man kann diese nicht einmal zurückgeben. Man bekommt 15 Euro angeboten und soll die Arti... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb wel lang op de bestelling (+-4 weken )moeten wachten en kreeg geen updates maar ik heb contact opgenomen met het e mail adres toen kreeg ik updates over mijn bestelling. Laarzen besteld zoals o... Zobacz więcej
Late levering en opgefrommeld in een plastic zakje gedicht met tape door de brievenbus gepropt! Vest gaf me rillingen van de structuur vd stof, een soort goedkoop vilt achtig spul waar je dwars doorhe... Zobacz więcej
3 artikelen besteld, 1 ging en andere 2 terug gestuurd. Ze wilde me eerst nog wat anders aansmeren met een bijbetaling, niet akkoord mee gegaan. Adres gekregen voor retour sturen, is China dus koste b... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bikini sexy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
GEWOON GOED
Heb meerdere keren wat besteld
en gelijk een account aangemaakt
dan kan je de bestelling gewoon volgen met track&trace
Wat van ver kom duurt wat langer
M.V.G.Ron
No confirmation email of my purchase or my payment
I just paid for skirt and I have not received a confirmation email neither a receipt of my payment, I cannot find on the app customer services to request my receipt. I pray this is not scam.
Producten lijken niet op afbeelding
Product lijkt totaal niet op afbeelding. Recht kort vest met gekleurde banen er in gebreid. Niet mooi. Retour kan, maar hoge kosten zijn voor klant zelf. Dus je geld verlies je toch, ook al zou je het item terugbetaald krijgen. Twee maal iets besteld, over beide producten zeer ontevreden
Snelle bezorging en het is van prima…
Snelle bezorging en het is van prima kwaliteit,en lekker warm!. Top. Beveel het aan!!
Kwaliteit is goed
Kwaliteit is goed, alleen de maat en breedte vallen iets kleiner dan gedacht.
Website hield goedmop de hoogte qua levering
Kreeg een heel ander shirt dan besteld
Kreeg een heel ander shirt dan besteld! Een feesttopje met pailletten, kreeg een in glitter gedompeld shirt. Alle kleding, huid, badkamer, hotelkamer zat onder de troep...zo in de vuilnisbak gegooid! Wat een oplichterij!
Jas maat L valt als maat S niet…
Jas maat L valt als maat S niet netjes afgewerkt er hangen overal losse draden
Blij
Bestelde was snel ontvangen en precies zoals was aangegeven. Maat was precies goed, dus zeer tevreden
Non fancy
Ik heb ipv de overhemd die ik online gezien hebt, één of ander wibra overhemd gekregen. Ik vroeg om een retour adres om dat stuk stof terug te sturen, en ik kreeg een bs mail terug waarom het niet verstandig is om het te retourneren. Ik weet niet wat voor mensen daar werken, maar het zijn ..... Mensen, boycotten die handel. Ik hoop dat er niemand maar dan ook niemand daar iets gaat bestellen. als het kon had ik -5 sterren gegeven.
Op de foto staat de jas als vormfitting…
Op de foto staat de jas als vormfitting en kreukvrij afgebeeld. Helaas was dat niet het geval. Hij was verpakt in een veel te kleine plastic zak, helemaal gekreukt, alsof hij van krinkelstof gemaakt was, en zag er heel slordig uit. In eerste instantie wilde ik hem meteen terugsturen, maar de jas op zich vond ik best leuk. En hij is lekker warm. Ik heb mijn strijkijzer op de laagste stand gezet en hem glad gestreken, gelukkig. Ik zou bijna zeggen dat het bedrijf de juiste naam heeft “onfancy”. Komop, volgens mij kunnen jullie beter.
Wat een verschrikking. Bestel er nooit meer wat
Wat een verschrikking.
Mooie jas besteld en volgens de maat tabel. Duurde super lang voor hij binnen was en is het in EU maten een maatje S.
Terug sturen heeft geen zin want via DHL kost het nog meer dan wat de jas gekost heeft. En nergens is te vinden dat het uit China komt.
IK BESTEL ER NOOIT MEER IETS
Vallen wel klein maar daar had ik al…
Vallen wel klein maar daar had ik al rekening mee gehouden dus voor ons is ie goed
slecht
slecht, geen informatie of retour label bij het pakket, advies broek aangenomen en te klein vreselijke kwaliteit en moet blijkbaar 12.50 betalen om terug te sturen nooit meer bestel ik hier!
Dat ze opletten op de maat
Mooie jurkje mooie kwaliteit ze waren alleen te lang veel langer als op de foto
Klanten service was top .
Na de reviews te hebben gelezen de…
Na de reviews te hebben gelezen de broek zoals geadviseerd een maat groter besteld. De broek blijkt wel zeker 2 maten te klein uit te vallen. Bij de reacties op Facebook word er gelijk door Onfancy gereageerd maar als je vraagt waar je het retour kunt sturen krijg je als antwoord Hong Kong. Verder geen adres of reactie op ontvangen. Bij verder onderzoek blijkt dat het terug sturen veel gedonder geeft. Dit was eens maar nooit weer om daar te bestellen!!
Ik heb een bestselling geplaatst en…
Ik heb een bestselling geplaatst en betaald maar nog geen bevestiging gekregen.Dus???
Maternity dress
The dress arrived in just 2 weeks to Holland. This wears very well. I ordered a maternity dress and only had to adjust the belly part as there was a lot of fabric left over.
Qualität und Kundenservice mangelhaft
Kunden wird getäuscht und Qualität ist sehr sehr schlecht. Produkte nicht wie beschrieben. Rückerstattung sehr schwierig. Fingerweg von diesem Shop. Ihr werdet enttäuscht sein.
Van alles ging er mis
Van alles ging er mis. In totaal 2 broeken besteld van een later bleek rukkwaliteit. Mail gestuurd om mijn geld terug te vragen ! Kreeg constant de vraag wat mijn maat en lengte was ? Broek paste maar de kwaliteit was ruk dus ik wik de mijn geld retour. Ging allemaal heel moeilijk en kon iets anders uitzoeken dus gedaan. Na 3/4 weken maar weer eens gemaild waar het bleef. Kreeg ik weer een mail terug met de vraag wat mijn maat en lengte is??? Hun hoeven dit niet te weten en nu ben ik het beu en heb mijn geld teruggeeist. Wacht nog een aantal dagen en anders leg ik het neer bij een 2e. Wat een rukbedrijf. Als ik dit had geweten had ik NOOIT besteld bij hun.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.