Het Ondernemerscollectief Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik had behoorlijk wat onzekerheden omtrent het starten van mijn eigen bedrijf en het opzeggen van mijn (zzp) contract bij mijn toenmalige opdrachtgever. Ik heb op juridisch gebied goed advies ge... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn al jaren lid van het Ondernemerscollectief en kunnen altijd telefonisch of per mail contact zoeken. Elke vraag, die wij hebben kunnen wij voorleggen. Daar waar het gaat om verzuim, ongelukk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mij pas kort geleden aangemeld omdat ik met wat ondernemersvragen zat waar ik zelf niet helemaal uit kwam en opzoek was naar wat advies. Ik heb mijn vragen per mail gesteld en binnen een uur ee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Wij helpen je op weg als ondernemer! Word lid en profiteer van onze helpdesk, juridische- en incassoservice. Ook bieden wij tientallen collectieve kortingen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie gehad en goed geholpen

Ik heb meerdere keren de diensten van het Ondernemerscollectief gebruikt. Altijd een snelle reactie gehad en goed geholpen. Ik heb laatst ook de diensten van incassobureau Rezeev moeten gebruiken. Een goede prijs afgesproken via Het Ondernemerscollectief en nu is mijn geld op mijn rekening :-)

9 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Eind 2025 mijn onderneming gestopt en…

Eind 2025 mijn onderneming gestopt en daarbij ook mijn lidmaatschap met Ondernemerscollectief moeten beëindigen. Martijn Pennekamp was uitermate flexibel hierin en toonde begrip voor mijn beslissing. Hij restitueerde mijn vooruitbetaald lidmaatschap voor 2026. Kortom ik herken mij niet in wat Jan 25-12 in zijn review aangeeft omdat ik een positieve ervaring heb met het omgaan met gewijzigde omstandigheden van Ondernemerscollectief.

31 grudnia 2025

Eénpitter

Als éénpitter is het fijn om een vraagbaak achter de hand te hebben en van kortingen te kunnen genieten (waaronder mijn zorgverzekering).

2 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

opzeggen jaarabonnement 2026 (bij vooruitbetalen)

Bij het opzeggen van het jaar abonnement, in verband met pensionering kregen wij een vervelende ervaring . Het Ondernemerscollectief hanteert heel rigide de bestaande regelgeving zonder enige nuance. In feite betaal een heel jaar 2026, voor niet afgenomen diensten. Dit is een kwalijke zaak, omdat andere bedrijven dit wel coulant oppakken en hier een mouw aan passen.
Mijn ervaring met dit bedrijf, is dan ook: erg teleurstellend!!!!

16 grudnia 2025

Odpowiedź od Het Ondernemerscollectief

Beste Jan, wij komen geen recente opzegging tegen met de naam Jan. Zou je aan kunnen geven op welke naam het lidmaatschap staat? Daarnaast reageer ik graag in het algemeen. Ik vind dat een beoordeling moet gaan over de dienstverlening van ons collectief en niet over de opzegging. Wij hanteren conform de voorwaarden een opzegtermijn van een maand, daarna wordt het lidmaatschap met een jaar verlengd. Wij maken wel degelijk uitzonderingen bij ernstige ziekte, overlijden en uitschrijving KvK. Aangezien jij met pensioen gaat kun je ons ook je uitschrijving KvK sturen dan crediteren wij de factuur. Ik vind het wel jammer dat je ons 1 ster geeft voor iets wat je zelf had kunnen weten en waar je ook akkoord mee bent gegaan. In onze aanmeldingsmail staan onze voorwaarden ook duidelijk alsmede de algemene voorwaarden waar je mee akkoord bent gegaan. Groet Martijn Pennekamp

Nuttig, inzichtelijk en handig

14 listopada 2025

Dank je wel Peter!

Oceniono na 5 z 5

Staan goed bij in informatie of meedenken aan de telefoon!

Ik ben nu een paar maanden lid. Ze hebben een fijn groot platform waar ik veel informatie vandaan kan halen zoals Algemene Voorwaarden template en zo nog velen. Ik had het voornamelijk voor info van het platform nodig, maar laatste tijd ook wat meer hulp gekregen via een gesprek aan de telefoon. Geholpen door Frank en Martijn en zijn beiden fijne gesprekspartners en gooien dr een vleugje humor bij, dat ligt mij wel. Ik denk voor de kosten die je hieraan kwijt bent is het het zeker waard!

14 listopada 2025

Odpowiedź od Het Ondernemerscollectief

Hoi Jef, bedankt voor je reactie!

Oceniono na 5 z 5

Een lidmaatschap nuttig voor iedere ondernemer

Een geweldig collectief met heel veel nuttige informatie op hun site. Mijn gehele situatie als ZZP’er doorgenomen met Martijn, waarbij hij mijn situatie objectief, snel en kundig heeft beoordeeld. Superfijn!

En dat allemaal voor een hele scherpe prijs! Een absolute no-brainer om lid te worden.

12 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Lid worden is echt een no-brainer

Lid worden is echt een no-brainer, zelfs als je nog geen ZZP'er bent maar wel speelt met de gedachte. De webinars zijn al duidelijk en van grote meerwaarde.

Martijn reageert snel en zeer uitgebreid op alle vragen of onduidelijkheden die je hebt. Echt van onschatbare waarde!

Twijfel niet en word lid!

7 maja 2025

Waardevolle informatie.

In de huidige situatie als ZZP'er zijnde is het lastig om de juiste koers te vinden.

Via een verhelderend telefonisch gesprek met Martijn wist ik in korte tijd waar ik aan toe was en kon de richting bepaald worden middels meerdere opties.

Martijn heeft een zéér heldere kijk op de huidige situatie en geeft je handvaten om je verder te helpen.

Hartelijk dank!

20 grudnia 2024

Lidmaatschap onmisbaar voor elke ZZP'er

Lidmaatschap levert super veel waarde. Er wordt op een toegankelijke wijze veel kennis en gedeeld (van webinars tot e-books) en op vragen krijg je snel en uitgebreid antwoord.
Daarnaast kun je ook gebruik maken van diverse collectiviteitskortingen. Blij dat ik lid ben!

23 grudnia 2024

Webinar over Wet DBA/VBAR

Het Webinar over Wet DBA/VBAR op 12 december was nuttig, veel nieuwe dingen gehoord en veel praktijkvoorbeelden werden behandeld.

12 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Zeer fijn als helpende hand!

Als startend ZZP'er is het heerlijk om ondersteuning te krijgen bij alle vragen die je hebt. Het ondernemerscollectief helpt daarbij en biedt ook nog leuke voordelen. Heeft mij erg geholpen. Aanrader!

1 października 2024

Dank je wel Kim!!

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk advies en goede hulp!

Ik heb op juridisch gebied goed advies gekregen waardoor ik meteen wist wat mijn rechten zijn. Gelukkig had ik het achteraf niet nodig, maar toch fijn dat iemand meedenkt.

Mede dankzij Martijn begin ik morgen met mijn nieuwe avontuur. Bedankt!

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od Het Ondernemerscollectief

Hoi Denise, bedankt voor je review en leuk om te lezen dat wij hebben geholpen om jouw ondernemerschap te ontwikkelen. Heel veel succes met je ondernemersavontuur en als je nog meer hulp nodig hebt weer je ons te vinden.

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijke aandacht en praktisch advies waar je direct wat mee kunt.

Heldere uitleg waarbij zowel hoofd- als randzaken uitgebreid worden toegelicht. Er wordt meedacht met je eigen case en opdracht, dus echt op maat en in de praktijk.

26 września 2024

Odpowiedź od Het Ondernemerscollectief

Hoi Suzanne, bedankt voor je review en fijn dat we meer toegevoegde waarde hebben kunnen leveren dan de hoofdzaken. Groet Martijn en team

Oceniono na 1 z 5

Pas op met de kosten

Profilerend als een bedrijf dat zzp’ers wil helpen, ging ik teleurgesteld bij hen weg. Toen ik emigreerde en dus geen zzp-er meer was, probeerde ik dit uit te leggen direct nadat de verlengingsfactuur binnen was gekomen, maar geen enkel begrip, en moest zelfs na uitleg nog voor het hele aankomende jaar betalen. Voelt daardoor erg op winst gericht, zeer flauw, een dienst doorduwen die de klant niet eens kan gebruiken.

25 lutego 2024

Odpowiedź od Het Ondernemerscollectief

Beste Nikky, bedankt voor je reactie en jammer dat ons niet beoordeeld op onze dienstverlening maar op het moeten betalen van een factuur die al naar je gestuurd was omdat jouw lidmaatschap werd verlengd. Wij hanteren een opzegtermijn van een maand. Zeg je niet binnen die termijn op dan wordt er een verlengingsfactuur gemaakt. Bij uitschrijving van de KvK, ernstige ziekte of overlijden maken we een uitzondering en kan er alsnog een creditfactuur opgesteld worden en het lidmaatschap per direct beëindigd worden. Ik neem aan dat je uitgeschreven bent uit de KvK? Zo ja stuur het bewijs op en we trekken de verlenging in. Groet Martijn

Super goed geholpen

Het ondernemerscollectief heeft mij super goed geholpen en goed advies gegeven!
Ik ben gelijk lid geworden en ze hebben veel handige informatie voor ondernemers!
Blij dat ik lid ben!!!

5 września 2024

Bedankt voor je review!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej