Onderdelenstore24 - NetherlandsRecenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Na levering zag ik auto doc en vergeleken auto doc veel te duur voor zelfde prijs daar had ik er bijna 2 gehad

Oceniono na 4 z 5

Goede service netjes geleverd alles gied verzorgd en communicatie ook prima Het duurde aleen iets langer dan vewacht maar geen probleem .

Oceniono na 4 z 5

Onderdeel snel leverbaar;elders nu niet verkrijgbaar. Wel niet het bestelde merk geleverd,maar een vergelijkbaar artikel ?.

Oceniono na 5 z 5

Makkelijk te bestellen, kwam wat later aan dan verwacht, maar dat is vanwege de rare tijden dus begrijpelijk, prima site

Informacje dotyczące firmy

1. Pojazdy i transport

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Onderdelenstore24.nl biedt een breed scala van originele onderdelen voor alle automerken. Als u remmen, katalysators, spiegels of andere onderdelen nodig heeft, u kunt werkelijk alles in onze auto-onderdelen winkel vinden. Door middel van onze zoekmachine kunt snel zoeken naar de gewenste onderdelen. Wij bieden een grote selectie van auto-onderdelen aan voor bijna alle automerken. Als u de eigenaar bent van een Mercedes-Benz, VW, Audi, BMW, Opel, Toyota, Mazda, Citroën, Peugeot, Renault, Honda of een zeldzamer merk, kunnen wij u verzekeren dat u altijd het gewenste onderdeel in onze webwinkel kunt vinden. Alle onderdelen worden tegen zeer voordelige prijzen aangeboden. Onderdelenstore24.nl bieden heel veel voordelen met de focus op de kwaliteit van de onderdelen, deze worden rechtstreeks bij de fabrikant besteld en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering. Heeft u vragen over onderdelen of leveringen, aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij zijn er om u te helpen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Na levering zag ik auto doc en…

18 października 2023

Hi Ate!
Please share with our how did you like your purchase from our store.
Did you like the quality? If you have any questions, feel free to ask at trust@onderdelenstore24.nl.
We look forward to hearing from you.
Onderdelenstore24 team

Super...

Super.....

28 września 2023

Hello Dimitri!

Thank you for your positive feedback!

Snel

Onderdeel snel leverbaar;elders nu niet verkrijgbaar.
Wel niet het bestelde merk geleverd,maar een vergelijkbaar artikel ?.

24 sierpnia 2023

Hello!

Thank you for your positive feedback!
If you have any questions, feel free to contact us at trust@onderdelenstore24.nl.

Oceniono na 4 z 5

Benodigde onderdeel is makkelijk op te zoeken.

Benodigde onderdeel is makkelijk op te zoeken, laag in prijs en een snelle leverantie.

Goede kwaliteit.

23 marca 2023

"Good afternoon!

Thank you very much for your time and appreciation.

24 stycznia 2023

Hi Andre!
Thank you for taking time to leave a review of our company.
Have a nice day!

Oceniono na 2 z 5

Te laat verzonden

19 stycznia 2023

Dear customer!
We are sorry for the inconvenience.
Our standard delivery times are 3-5 business days.
Onderdelenstore24 team

Dear Customer,

It's great to know that you were pleased with our service, and we would like to take this opportunity to thank you for taking the time to write a review.

Oceniono na 5 z 5

Vlotte en correcte levering voor een…

Vlotte en correcte levering voor een voordelige prijs t.o.v. concurrentie.

22 grudnia 2021

Beste Willy,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback.

Onderdelenstore24 Team blijft eraan werken om de beste service aan onze klanten te mogen leveren.

Samen maken we Onderdelenstore24 nog beter!

Oceniono na 4 z 5

Prima service goed verpakt en vlot…

Prima service goed verpakt en vlot verstuurd

6 grudnia 2021

Beste Willem,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback.

Samen maken we Onderdelenstore24 nog beter!

Netjes geleverd

28 października 2021

Beste Victor,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw reactie.

Onderdelenstore24 doet zijn best om de kwalitatieve service aan onze klanten te mogen bieden en stellen uw feedback zeer op prijs.

We zijn u altijd graag van dienst!

Oceniono na 5 z 5

Het is gewoon geweldig dat je stuurt…

Het is gewoon geweldig dat je stuurt een berichtje en de respons is echt geweldig echt fantastisch

8 kwietnia 2021

Beste Martin,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Wij streven ernaar om de kwalitatieve service aan onze klanten te mogen leveren en hopen u in de toekomst te mogen verrassen.

Onderdelenstore24 is u altijd graag van dienst!

Makkelijk te bestellen

5 stycznia 2021

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij werken eraan om de kwalitatieve service aan onze klanten te blijven leveren. en zullen ons best doen om u niet telleur te stellen.

We kijken uit naar uw toekomstige bestelling.

Duurt veel te lang.

10 grudnia 2020

Beste Leonard,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren ten zeerste dat levering van uw bestelling langer duurt zoals beloofd.

Wilt u zo vriendelijk zijn om nummer van uw bestelling en Klant-ID op te geven, zodat we u in onze systeem kunnen identificeren en een passende oplossing bieden.

We kijken uit naar uw reactie.

Oceniono na 4 z 5

Goede service netjes geleverd alles…

Goede service netjes geleverd alles gied verzorgd en communicatie ook prima
Het duurde aleen iets langer dan vewacht maar geen probleem .

11 kwietnia 2020

Beste,Henk!

Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review! Wij doen altijd ons uiterste best voor onze klanten.
Het is erg druk, door vertraging in de postbezorging kan het voorkomen dat je bestelling later wordt bezorgd dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.
Superbedankt voor uw begrijp,

Met vriendelijke groeten,
Onderdelenstore24 Kwaliteitsafdeling

Beste,klant!

Reuze bedankt voor zo'n superpositieve review,klasse!
Fijn om te horen dat alles naar wens is en u kunt vinden het juiste keuze bij onze winkel,
Genieten ervan en graag tot de volgende keer,

Met beleefde groeten,

Zoals beloofd optijd geleverd

20 marca 2020

Beste,klant!

Hartstikke bedankt voor prettige reactie en wij zijn superblij voor u dat alles klopt is,
Graag tot de volgende keer en wij hopen voor lange samenwerking,

Fijne week toe gewenst,

Met beleefde groeten,

Oceniono na 4 z 5

Goed geholpen en snel geleverd

26 lutego 2020

Beste,Alberdina!

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling,fijn om te horen dat u was goed geholpen en snel geleverd,topie!
Graag tot de volgende keer en veel plezier toe gewenst,

Met vriendelijke groeten,

super super superrr

26 sierpnia 2019

Beste Helya!

Superbedankt voor uw mooi reactie.Fijn om te horen dat u tevreden bent.Wij wensen u nog veel plezier toe en graag tot horens.

Groetjes,
Onderdelenstore24.nl Klanten Dienst

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej