2,8

Średnia

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

2,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Son unos estafadores

Son unos estafadores se quedaron con mi inversión y solo me pagaron un dólar tengo tres pagos y les escribo y me dan un ticket para q carajo yo quiero ticket quiero qe paguen pero como no lo Arán ayuden a denunciar todas las onmiads x ladrones

8 września 2022

I work with omni some months and at the…

I work with omni some months and at the end i got nothing.2dollar withdraw pending 20 days.i upgrade account but our own money not return.these sites not profit able even they paid.if you upgrade with 10 dollar .they ask you for rent rafers and if you want some profit .then you invest minimum 30 to 40 dollar.importan thing they paid only 50 to 70 percent money.then you wait for another withdraw time.i think its invain.

13 sierpnia 2022

My 10Th payment

My 10Th payment. Thank you Admin.

15.07.22 19:56 Received Payment 11.4 USD from account Uxxxxxxxx to account U16979985. Batch: 472741010. Memo: ciaspy007 You have Received a payment from OmniRevPtc

17 lipca 2022

didn't keep up promise

didn't keep up promise. first they said 1$ is enough for withdrawal but after reaching it they said that I need to make 50000 clicks which take more than a year or so. But have received only first payment from omniads.biz of 1$ now they have after withdrawing it they have increased it to 2 $. They keep on changing it

13 czerwca 2022

I got my payment within 01 day...

Very good 👍 and Legit...
They connect with customer support (support ticket) well and give us good service...
Even though they cut some from payout, But I think company need that to carry on and give some more benefits for their customers...
2021 will be over and I hope you with us in 2022 with those great PTC sites
So long well all Omniads and Omnirev ptc team...!!!

31 grudnia 2021

mucho cuidado con esta ptc al igual que…

mucho cuidado con esta ptc al igual que OMNIADS ,estas 2 ptc son de los mismos dueños estaban pagando bien pero ya son scam,omnirevptc.bizara cobrar en omnirevptc.biz solo debias tener en tu balance 2 dolar pero ya dbes tener 2 dolares y 100000 clicks que ni en dos años los completarias,eso significa que nunca cobrarias y en omniads ya subieron a 5 dolares para cobrar ojo con esto asi empiezan las ptc scam,cuidadooo

31 października 2021

Czy to Twoja firma?