Jeg har købt en Flagknop med Solceller og Ledlys hos OM-Flag. Superservice med hjælp til tilpasningen, da flagstangen har en lidt mindre diameter end koblingen til LED knoppen. Knoppen lyser som an... Zobacz więcej
Prisen er god - og deres produkter er i orden, og i sidste ende er det selvfølgelig det vigtigste! Når det er sagt, så har jeg på to ordrer oplevet en række udfordringer: Udsolgte varer, manglende... Zobacz więcej
Købte for ca 18 måneder siden deres flag stangs top med led lys, her i løbet af vintere var der 3-4 dioder der ikke virkede mere, skrev til OM-flag, to dage efter havde jeg en ny i min post kasse👍�... Zobacz więcej
Bestilte et flag på hjemmesiden, - fik mail om at varen var ugået og ikke produceres mere. På hjemmesiden fremgår varen fortsat! Skulle bruge flaget som gave, blev på mail lovet rabat ved et andet k... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb alt i flag og vimpler hos OM Flag. Du finder Dannebrog til flagstangen samt nationalflag fra hele verdens lande. Køb roliganudstyr og støt op om det danske landshold. Du finder også billige t-shirts, sweatshirt, bøllehatte og andet textil.
Poseidonvej 82, 9210, Aalborg SØ
- 98 14 75 20
- info@om-flag.dk
- www.om-flag.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin service god at handle med
Fin service god at handle med
vh Christian Bach
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling, mine vare kom 2 forskellige steder fra, den ene levering på min addresse og den anden levering skulle jeg afhente ved Cirkle-K, begge leveringer blev leveret med GLS (begge leveringer var bestilt til min adresse).
Modtog forkerte flag men fik hurtigt…
Modtog forkerte flag men fik hurtigt ombyttet dem.
Super behandling
Super behandling, de ønskede varer kom i aftalt udførelse og pris.
Modtog en vare som ikke stemte overens…
Modtog en vare som ikke stemte overens med billede og beskrivelse på Netbutikken.
Reklameret over varen men har 3 dage efter ikke hørt fra OM Flag.
Tak for hurtig levering og mulighed for at købe flag i mange størrelser.
Hej.
Jeg er glad for at kunne købe et flag i størrelsen 40 x 60 cm og jeg takker for den hurtige levering.
Jeg har givet kun 3 stjerner, fordi jeg synes kvaliteten af stoffet er noget tyndt.
Købte flag til at sætte på campingvogn
Købte flag til at sætte på campingvogn. Fint flag og stang, bortset fra at stangen ikke kunne sættes op i flaget uden at den ene søm blev taget op.
Efter 14 dage har jeg ikke set skyggen…
Efter 14 dage har jeg ikke set skyggen af en vimpel, som var på lager på købstidspunkt (iflg. hjemmesiden).
Jeg fik aldrig min vare
Jeg fik aldrig min vare, som jeg havde betalt for. MEGET dårligt!!!!
Fik aldrig varen og først da der blev…
Fik aldrig varen og først da der blev rykket, besked om at varen var udsolgt ?! :/
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service! Eller mere præcist så er den ikke eksisterende. Kan ikke komme i kontakt med dem hverken pr telefon eller mail, og jeg har endnu ikke fået leveret min vare efter 10 dage.
God service & hurtig levering
Glemte at sende ordren - ellers fint produkt
Produktet var fint til prisen, men de havde glemt at sende ordren afsted så var nødt til selv at hente det.
bestiller aldrig her igen
Kan ikke anmelde positivt her
Bestilte den 31.5
Fik en ordebekræftelse den 1.6
Idag den 8.6 beder i mig bedømme et køb jeg ikke har modtaget
Har forsøgt at ringe 4,gange 2 med eget nr 2 med andet nr
Sendt mail for at høre om min ordre var på vej
Men INGEN respons
Det bare ikke godt nok....
Efter en uge måtte jeg rykke for en…
Efter en uge måtte jeg rykke for en ordrebekræftelse - efter endnu en uges ventetid, og på opfordring, fik besked om, at varen var i restordre med en forventet leveringstid på 4 - 5 uger. Øv👎
Jeg modtog det forkerte og måtte bede…
Jeg modtog det forkerte og måtte bede om en returseddel som jeg endnu ikke har modtaget
Har blot handlet der én gang
Har blot handlet der én gang, det gik efter planen. Dog en smule dyr porto, og farven på kasketten var ikke som afbilledet.
Mega dårlig kundeservice og overholder…
Mega dårlig kundeservice og overholder ikke leveringsbetingelser.
Vil ikke handle der igen
Lars
Super og hurtig service