Olsens IT ApS

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Bestilte 2 varer som begge stod som "på lager" på deres hjemmesiden. Over en uge efter havde jeg stadig ikke modtaget noget. Skrev til deres email og efterlyste min ordre men har intet hørt fra dem.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en Apple MacBookPro 17". Computeren blev leveret efter 2 dage. Sparede ca. 1000,- ift. Apples vejledende pris - Ja ikke at forglemme Fonas/Humacs og andre Apple forhandlere Lille minus, der... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kæmpe svindler firma. Hold jer langt væk! De har intet på lager... Opdateret jf. svar: Ja tak. Alle Jeres suveræne anmeldelser understreger en fantastisk kundebehandling. I kunne jo have sendt m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte 3,5" HDD External Case til harddisken på min gamle PC, så jeg kan bruge den som extern harddisk til min blærbare... Bestilte i weekenden, ordrebekræftelse og besked om ordreafsendelse man... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Danmarks nok billigste edb shop / butik - harddiske, usb, kabler, HDMI/DVI adaptere/kablere, strømforsyninger, audio, video, grafikkort, bærbare computere / laptops /notebooks. Dertil brugte og nye dvd-film, musik til børn og meget mere !

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ikke ok.

Bestilt et kabel, ja det var billigt.
Bestilte det som afhentning, og fil en regning. Der blev også sendt en mail om at det var postet ?
Årsagen til jeg bestilte til afhentning var fordi jeg skule bruge det asap. Det er nu 3 dagen, og har stadigvæk intet hørt. Har ringet, skrevet og forsøgt flere gange... Så haster det, så skal du nok finde et andet sted.

Jeg besøgte så adressen 2. gang og fik mit kabel, som er ganske fint.

25 sierpnia 2016

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Fair nok anmeldelse, bortset fra du glemmer at nævne at du kort efter at have skrevet anmeldelsen, aflagde visit på min bopæl hvor du afhentede varen.

Oceniono na 4 z 5

Ingen bøvl!!!

Nu har jeg bestilt her fra en del gange.. og ja.. der kan gå helt op til 3 uger... og ja.. HAN ( 1 mans firma) ka være svær at få fat på..

Kan jeg leve med det når jeg tager hans vildt lave priser i betragtning.....

JA!!!!

15 lutego 2016

Ole Hou DK.

Meget fin service.
Bestilte ved middagstid og havde varen dagen efter kl. 9.30.
Varen kom med Onlinefragt, og var behandlet fint.

7 grudnia 2015
Oceniono na 1 z 5

Elendig førsteoplevelse som aldrig kommer til at gentage sig

Jeg ledte efter et ældre bundkort med et bestemt chipset, dette fandt jeg her (ifølge hjemmesiden)... Jeg læste de dårlige anmeldelser herinde, men bestemte mig for at butikken skulle have en chance.
Jeg fandt bundkortet som står til at være på lager og levering vil være mellem 1 og 3 dage, perfekt.

Jeg får bestilt og indstastet mine betalingsoplysninger, jeg får en bekræftelsesmail med det samme, alt kører som smurt.
Inden der er gået mange minutter får jeg en mail om at den vare jeg har bestilt er i restordre og sørme ikke er på lager alligevel.
Efter at have læst herinde kan jeg se at det vist mere er reglen end undtagelsen og jeg bliver en smule vred. Jeg skriver med det samme til butikken at de skal annullere min ordre og se at få styr på deres lagerstatus, det kan jo ikke komme som en overraskelse at ens varer konsekvent ikke er på lager alligevel...kom ind i kampen tak.

Dette skete d. 17/11 og jeg har til dato intet hørt retur fra dem, heller ikke efter at have sendt en mail hvor jeg beder om at de bekræfter at min ordre er annulleret. Så over en uge uden et kvæk... Det er godtnok ufattelig dårlig måde at føre virksomhed på.
Jeg kan kun som andre har skrevet her på trustpilot opfordre til at i ikke er så godtroende som jeg selv var og giver denne butik en chance, det bliver meget hurtigt til en lærestreg og en reminder om hvorfor sider som trustpilot er nødvendige i dagens danmark.
Det er lidt pudsigt som en onlinebutik ikke kan finde ud af at svare på mails, men ser ud til at godt kunne svare på anmeldelser herinde og aktivt forsøge på at få ændret folks vurdering efter de til sidst får orden i deres sager.
Jeres konkurrenter klarer dette på dage og ikke måneder, det kunne være i skulle overveje at se lidt indad istedet for at spille fornærmede over stjernetildelingen herinde når i efter månedsvis af ingen svar på mails osv. endeligt får bragt jeres rod iorden hos kunderne. Selvfølgeligt vil folk da ikke ændre deres første antal stjerner når der skal så meget til før i opfører jer som man kunne forvente af en webshop anno 2015.

Update 24/11-15 - Svar til Olsen IT:
Det er da utroligt at der først kan ske noget hvis man skriver på trustpilot, det er endnu mere utroligt at du selv mener at folk herinde er sure på dig uden grund.
Vi står da som forbruger helt til ansvar for det vi skriver her, som du også selv gør - forskellen er tydeligvis hvad de forskellige vil være bekendt af opførsel.
Du må da for hulen kunne forstå at du selv er årsag til alt dette, hvis du ikke svarer på mail i flere dage/uger vil folk da klart give dig dårlige anmeldelser. At du så opfører dig som en fornærmet teenager når du så er "tvunget" til at få orden på dine sager efter folk afgiver deres mening om processen her på trustpilot er da intet mindre end til grin. Mon du overhovedet egner dig til at drive virksomhed tænker jeg.

24 listopada 2015

Odpowiedź od Olsens IT ApS

For hvem det måtte have interesse kan jeg oplyse at der på intet tidspunkt har været foretaget hævning på kundens kort.
Kunden havde bestilt en vare som ikke var på lager, og som var udgået. Det blev da meddelt kunden.
Kommunikationen kunne have været bedre herfra. Men grundet sygdom var det ikke muligt.
Det er da beklageligt at varen ikke kunne leveres.
Alle kundesager behandles uafhængigt af Trustpilot.

Reglen med Trustpilot er jo at medmindre man aktivt vælger at bruge det som et led i sin markedsføring, så er det kun de negative oplevelser der kommer frem. Hvornår har du f.eks. sidst du var jævnt tilfreds med en oplevelse taget dig tid til at anmelde en virksomhed? Nok aldrig.

Jeg anser ikke Trustpilot som et nyttigt værktøj for hverken forbrugere eller virksomheder når man ikke har noget krav om seriøsitet fra kunderne, f.eks. som minimum at de opridser sagen i punktform så man kan se kort og præcist hvad de har været utilfredse med og når kunderne heller ikke behøver dokumentere deres påstande.

Man kunne f.eks. udfra de seneste 1-stjernede anmeldelser i min butik som forbruger nemt komme til at tro at der var nogen forbrugere som var blevet snydt, men fakta er at jeg i stort set hvert eneste tilfælde af en 1-stjernet anmeldelse kan dokumentere at de fremførte påstande er langt fra virkeligheden. Hvis der var virkelighed i nogle af disse påstande, så skulle man da forvente at man kunne finde et utal af sager hos forbrugerstyrelsen/ombudsmanden.

Men forbrugere forventes jo ikke at være særlig seriøse, og butikker har sjældent tid eller lyst til at tage kampen op for at få sandheden frem.

Fællesnævneren for alle røde stjerner i mit tilfælde er at kunden har været utilfreds. Utilfredsheden har stort set altid været begrundet, og jeg forstår den. Kunden har ikke haft noget økonomisk tab eller lign. Kunden har dog spildt noget tid på forløbet, og haft en dårlig mavefornemmelse herefter.
Nogen bruger anmeldelse som et værktøj til at fremskynde processen og for at få sin vilje hurtigere, som en slags pression - og glemmer så at lægge en opdatering ind senere. Således fremstår øjebliksbilledet hvor kunden har følt sig snydt, som det der endelig er sket.

Jeg tror godt at de som kigger i Trustpilot inden de foretager et evt. køb vil læse mine kommentarer, og lave sin egen vurdering af min troværdighed.
Jeg har været i branchen i 10 år og har haft måske 50.000 gennemførte handler. Serviceniveauet har varieret, men har til tider båret præg af "lille virksomhed", f.eks. ved sygdom.
Hvis jeg har gennemført 50.000 handler, svarer de nuværende 1-stjernede anmeldelser (28) til 0,56 promille. Det er meget lavt, og det er jeg da stolt af.

Oceniono na 1 z 5

Nægter at betale penge tilbage

Har sendt et defekt kamera som jeg sendte retur ifølge aftale, kan se han har modtaget det, men nægter at betale pengene tilbage.
Skal nu igang med at anmelde ham til banken.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET USERIØSE FIRMA.

23 listopada 2015

Penge er tilbagebetalt.
Min version er en kunde der er presser meget på, på tlf...
Ringer kl. 8 om morgenen søndag.
Sender SMS'er med det samme han kan se på T&T at jeg har modtaget pakken.
Sender SMS flere gange om dagen og truer med politi og advokat. Jeg har ikke haft hans vare

Jeg synes ikke jeg har fortjent det her...Meget paranoid kunde - kan ikke anbefales...

Fakta fra sagen:
Pakke modtaget torsdag d. 19. november
Dårlig anmeldelse på Trustpilot mandag d. 23. november
Virkelig dårlig stil - jeg ved godt at denne side er tiltænkt virksomheds anmeldelser, men jeg giver dig 0 stjerner.

Oceniono na 2 z 5

Umulig at få kontakt med

Jeg har købt et uoriginalt batteri til min bærbare pc (Som i øvrigt kom 14 dage for sent!!!), som desværre viser sig at være ubrugeligt, da pc'en ikke registrerer batteriet korrekt. Jeg skrev til Olsen-it.dk samme dag - og siden hen 2 yderligere gange - uden svar. Endvidere har jeg ringet flere gange uden held.

Jeg må nok acceptere, at jeg er blevet snydt. Jeg har til hensigt at lave en klage til banken, og få pengene retur.

Jeg må advare andre mod at købe hos virksomheden.

UPDATE: 24.11.2015.
Jeg har lige set virksomhedens svar. Jeg tror I forveksler mig med en anden. Jeg vil super gerne i dialog med jer, men har endnu ikke hørt fra jer, så vi har INGEN aftale. Du kan dog ringe til mig omgående, eller vende tilbage på én af mine mails, så vil jeg glædeligt modtage hjælp og support til min henvendelse.

UPDATE: 03.12.2015.
Jeg har i dag fået bekræftet at pengene er sendt retur, ligesom jeg har fået svar på min e-mail. Oplevelsen har stadig ikke været god, men må tilstå, at de magtede at imødekomme mig og refundere pengene samt fragt.
Har opdateret min score.

19 listopada 2015

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Det er ikke OK at bruge Trustpilot som pression i en igangværende sag.
Du er ikke blevet snydt, og det er der ingen der er, eller bliver.
Men når du anmelder mig dårligt på Trustpilot samme dag vi havde en aftale, uden at vente og se hvad der skete, så skal du ikke regne med at jeg ønsker at gennemføre handlen med dig.

Opdatering: Nu får jeg at vide af min medarbejder at sagen er løst og dine penge er tilbagebetalt.
Det er også rigtigt at jeg har forvekslet dig med en anden kunde.

Opdatering: Vil da også gerne sige undskyld - det var da en ommer. Men nu hvor pengene er tilbage, så har du jo "kun" spildt din tid, - og så kan det da være du nemmere kan finde det i dit hjerte at tilgive mig.

God dag.

Oceniono na 2 z 5

Lang leveringstid, varer i restordre uden det var synligt på hjemmeside. Dårlig information.

Bestilte en vare på hjemmesiden den 16 september. Får at vide at samme dag at varen er i restordre. Det kunne man ikke se på hjemmesiden. Skriver samme dag om hvornår de kan levere. Jeg får at vide 5 dage senere at måske næste uge. Skriver igen den 7. oktober og får et kort svar at varen er bestilt hos leverandøren. Modtog først varen 28 oktober. Med den leveringstid og service kan man ligesågodt bestille i kina.

30 października 2015

Hej John.
Tak for din anmeldelse, og beklager sen respons på den.
Vores normale leveringstid er 7-10 dage fra Kina. Nogen gange går der lidt længere tid.
I forbindelse med en flytning af lageret mistede jeg desværre en pakke - jeg mistænker at din vare har været her.
Jeg havde givet fuldmagt til at stille mine varer foran døren hvis jeg ikke var hjemme (som jeg plejede). Men da jeg var ude og kigge efter den var den væk :(

Som et plaster på såret har jeg lige været inde og kreditere fragten på din ordre, - så har du fået fri fragt. Det er ikke meget, - men se det som en lille håndsrækning som jeg håber viser at jeg ikke spekulerer i dårlig service - det er bare noget der kan ske, at tingene trækker ud.

Jeg takker dog for de 2 stjerner, - rimelig karakter i denne sag !

elendig service

købte en solcelle oplader ,virkede ikke returnerede den- har aldrig fået penge tilbage eller hørt noget det er nu over en måned siden useriøs virksomhed som man skal holde sig fra -fik pengene med det samme efter
at ha skrevet herinde så har fået en ekstra stjerne

5 lipca 2015

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Så er det bragt i orden.
Jeg har tilbageført ordresummen.
Hvis du vil have for din returporto også send mig venligst dit kontonr.

Jeg beklager ulejligheden.
Håber du vil opdatere din anmeldelse nu hvor du har fået pengene.
Bare rolig jeg forventer ikke 5 stjerner.

Vi har været lidt bagud med det hele p.g.a. ferie og sygdom, jeg håber du forstår.

MVH Olsens IT ApS

Oceniono na 2 z 5

ikke det bedste sted at handle

jeg bestilte to kabler, og blev trukket for to styk. modtog et kabel! tænkte det var en fejl, kontaktede indehaver. han havde fået solgt!! mit nummer to kabel??? til en anden kunde! men kunne refundere eller sende et nyt 10 dage senere, jeg skrev det måtte eftersendes, da jeg stod i en kunde reparation. og måtte hive kunden ind igen, når det ankom 10 dage senere.. har intet fået, har ringet,klaget og svaret er... mit kabel er først med på næste sending!!( altså 20 dage senere) denne gang valgte jeg at sige slut! penge retur... jeg handlere ikke her igen, og anbefaler det ikke til nogen...

konklusion..
- lad være med at sælge din kundes ene kabel, for at tilfredstille to kunder på samme tid. er kasse beholdingen ikke til at købe kabler hjem på lager så lad den betalende kunde få sine kabler eller infomere om antal!?
- opdatere dine leveringstider på produkter, i 2015 er det meget ringe med 10 dages levering. specielt når der sker fejl på fejl... og du først kan rette skaden 10 dage efter??

- to stjerner, er kun fordi du tog telefonen. og valgte at sende pengene retur. vi afventer selvfølgelig om de kommer, ellers må sagen gå til politiet. men mon dog ikke de gør...

27 marca 2015

Hej Søren .
Tak for din anmeldelse, jeg håber at jeg kan forbedre min virksomhed i fremtiden med udgangspunkt i din feedback.
1. Det var naturligvis en fejl at jeg kun sendte 1 kabel til dig, selvom du havde bestilt 2 - jeg kan dog ikke rigtig forholde mig til at du insinuerer at jeg har gjort det med fortsæt, det håber jeg du vil overveje, og muligvis trække det tilbage.
2. De 10 dages leveringstid skal måske justeres op - min leverandør er blevet langsommere :(
Min strategi er derfor at være lagerførende i de fleste varer, og være åben med leveringstiden, da kan folk selv tage stilling til om de vil vente.
3. Jeg takker for den ekstra stjerne, og jeg synes også at 2 stjerner er retfærdigt i denne sag. Men jeg synes ikke at en stjerne ville have været retfærdigt hvis jeg ikke lige havde taget telefonen da du ringede... prøv evt. at læse beskrivelsen på 1 stjerne: Uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling
Ved nærmere eftertanke synes jeg at jeg har fortjent en ekstra stjerne.

Udover at jeg er erhvervsdrivende er jeg jo også et menneske, og jeg er lidt ked af at du overhovedet nævner politiet, det synes jeg ikke jeg har fortjent. Slet ikke i det offentlige. Jeg prøver at behandle andre så godt som jeg kan, og som jeg selv ønsker at blive behandlet. Jeg synes det er ubegrundet og håber at du vil trække det tilbage. Eller i det mindste opdatere din anmeldelse når pengene er gået ind som aftalt i starten af næste uge.

Så konklusionen er at jeg godt kan forstå din karaktergivning, men at jeg ikke føler jeg har fortjent dine 2 beskyldninger:
1. At have gjort noget med fortsæt ifht. at please en anden kunde med din vare
2. Din tvivl om min hæderlighed ifht. returnering af betaling for den ene var (samt fragt på begge varer, så du har fået den ene fragtfrit), og at du nærmest truer med politi :(

Jeg håber du vil overveje ovenstående. Det er skrevet med de bedste intentioner om at imødekomme dig og gå i dialog med dig omkring din dårlige oplvelse.

Langsommelig behandling og levering

Når man på nettet bestiller en vare og der står at den er på lager, så forventer man at den bliver afsendt samme dag, når bestillingen foregår om formiddagen. Men desværre bliver den først afsendt to dage senere på en fredag, så jeg først får varen mandagen efter. Man skulle tro at det var et enmands firma, med en mand der er overbebyrdet.

20 lutego 2015

Hej Jan. Det beklager vi :(
Normalt går det hurtigere. Desværre har min medarbejder været syg og jeg har ikke selv haft lejlighed til at få pakket varer :(

Vi er en lille virksomhed og rimelig sårbar ifht. sygdom m.v., men som regel går det alligevel.
Jeg håber da at vi bliver større med nogle flere medarbejdere og dermed mere pålidelige mht leveringstid.
Og jeg håber vi handles ved igen en dag og at du får en bedre oplevelse.
mvh jørgen
tlf. 2586 4573

Forsinket levering.

Leveringstid var oplyst til 3-5 dage på hjemmesiden. Efter bestilling fik jeg dog hurtigt en mail om, at varen var i restordre, og at leveringstiden kunne blive forlænget. Jeg modtog pakken efter 11 dage (7 hverdage).

Det skal dog siges, at jeg fik høflig hjælp og information over både telefon og mail. Desuden blev min vare erstattet af en anden tilsvarende (og angiveligt dyrere) model uden ekstra omkostninger.
Pga. den forsinkede levering er den samlede oplevelse dog under middel: 2 Stjerner.

10 lutego 2015

Gammelt brugt

bestilt som nyt, men modtog brugt defekt grej uden instruktion.
Øv.. må bestille fra naden leverandør

13 stycznia 2015

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Det er korrekt at du har bestilt en ny vare. Jeg stoler da også på dig når du siger du har fået en brugt vare uden instruktion.
Men jeg kan forsikre dig for det ikke er firmapolitik her hos os.
Jeg anbefaler at du samler varen op fra skraldespanden og sender den retur til os.
Vi kan tilbyde en hurtig ombytning, eller vi kan tilbyde kreditering af varens fuld pris, samt din omkostning til returporto.

Jeg synes en stjerne er for lidt, taget i betragtning at vi har sendt varen ud hurtigt, - at der så skete en fejl, hvor vi har tilbudt dig en i mine øjne rimelig løsning, er en anden sag.
Jeg ville give 3 stjerner i dit sted, - men sådan er vi jo så forskellige.

Perfekt

Alt er som det ska være, hurtigt efter bestiling for jeg mail om at varen er i rest hos hans leverandør og at der kan gå op til 4 uger, og om det er ok med mig eller ordren ska slettes, siger ok til vente tiden og ca 4 uger efter har jeg fået min bestilling. Så har intet at klage over her. Den vare vi har købt ( GSM Bordtelefon ) har jeg ikke kunnet finde til noget nær den samme pris som her, faktisk under halv pris af den næst billigeste. Og den funger forresten fint :o) Så ud fra min erfaring kan jeg kun anbefale olsens it :o)

6 listopada 2014
Oceniono na 2 z 5

Langsom og ingen svar på emails

Bestilte 2 stk. GSM antenner d. 9 sep - efter nogle dage skrev jeg email om hvornår disse bleve leveret. Ingen svar. Ringer d. 16 sep. og får svar om at de sendes straks. I dag d. 23 sep. har jeg stadig ikke modtaget dem. Skulle komme i morgen blev jeg lovet - venter spændt!

23 września 2014

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Efter vores samtale har jeg været på lager for at pakke din ordre. Desværre kan vi kun levere den ene af de to antenner. Jeg er opmærksom på at varen har stået som på lager... fejlen skyldes at vi har fået en fejllevering af nogle tilsvarende antenner, men som kom med forkert stik - og så har vi glemt at regulere lageret.
Vi prøver at undgå sådanne lagerfejl i fremtiden, men det hjælper selvfølgelig ikke dig.

Jeg ved ikke om det kun er virksomhederne der står for skud her på Trustpilot, men jeg har også et forslag til dig. Hvis du i fremtiden bedømmer en virksomhed, kunne du måske overveje at vente med anmeldelsen til handlen er fuldendt (eller anulleret).

Venlige hilsner
Olsens IT

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kvalitet og ingen svar

Jeg bestilte en solcelle oplader til mobilen. Da jeg får udstyret er det helt tydeligt fra Kina og der står på bagsiden at der ikke er nogen sikring på udstyret hvorfor der er en risiko for kortslutning. Jeg fortryder derfor købet og skriver dette til [navn fjernet]. Han svare ikke heller ikke selvom jeg rykker. Jeg beslutter herefter at aflevere udstyret personligt på firmaets adresse fra hjemmesiden. Da jeg kommer derud bor virksomheden ikke på adressen og jeg ringer derfor til [navn fjernet]. Jeg får en ny adresse på nansensgade, for virksomheden er flyttet og han har ikke lige fået ændret adressen alle steder. Den eneste adresse som fremgår af hans hjemmeside er nordvest adressen. Vi aftaler at jeg kommer ind til nansensgade. Jeg ringer på døren og ingen svare og jeg ringer gentagende gange til [navn fjernet] som nu heller ikke svare på telefonen. Jeg skriver herefter til ham igen både pr mail og via hjemmesiden, men jeg har stadig ikke fået noget svar. Jeg mener ikke at man kan behandle folk sådan for skide 500kr!!!!! Jeg handler aldrig der igen og jeg vil gerne advare alle om at handel hos Olsens It.
__________________________________________________________

Sælger kontakter mig efter jeg har skrevet her på Trustpilot og foreslår, at han tilbagebetaler beløbet plus omkostninger hvorefter jeg så bør ændre min vurdering til 3 stjerner. Jeg spørger, hvor jeg kan returnere varen og får oplyst, at jeg kan returnere på Nansensgade 92 under Olsens revision. Grundet tidligere problem med, at ingen åbnede døren på denne adresse, sender jeg derfor udstyret med posten.
Jeg har nu fået købsprisen tilbage, men kun købsprisen. Sælger skriver til mig og fortæller, at han har fået besked fra Postdanmark om, at varen ligger til afhentning, men sælger ved ikke, om han kan nå at hente den.
Min vurdering er baseret på følgende:
- Udstyret var ikke af den kvalitet, som man kunne forvente (kinesisk import)
- Sælger reagerer ikke på mine forsøg på at returnere
- Sælgers adresse passer ikke
- Sælger oplyser en ny adresse, men åbner ikke døren
- Sælger er herefter ikke til at komme i kontakt med hverken pr. mail eller pr. telefon før jeg skriver her på trustpilot
- Sælger foreslår derefter, at jeg ændre min anmeldelse, mod at han gør hvad han juridisk allerede er forpligtet til (returnere penge for udstyret og evt. omkostninger)
- Sælger returnerer herefter pengene for udstyret
Baseret på dette kan jeg ikke ændre min vurdering. Jeg vil aldrig handle hos denne forhandler mere og jeg vil fraråde andre at benytte forhandleren.

4 września 2014

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Det er rigtigt jeg har anmodet køber om at ændre anmeldelsen til 3 stjerner, fordi jeg finder det mere rimeligt.
Dette kun fordi beskrivelsen af 1 stjerne på Trustpilot er "urimelig og grov behandling".
Måske har jeg været så uheldig i denne sag at 2 stjerner ville være mere passende, men jeg synes 1 stjerne er i underkanten, set i lyset af at kunden har fået returneret sine penge. Og at alle kundens oplysninger vedr. forkert adresse er taget til efterretning, og er blevet rettet på hjemmeside og i samtlige registre.

Olsen klarede det

Har fået min fjernbetjening til min vingeløse ventilator efter nogen tid.
Hanne

5 sierpnia 2014

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Ja vi blev jo enige om at jeg skulle sende en model jeg selv havde haft brugt lidt p.g.a. varen var udgået. Jeg glemte så fjernbetjeningen, - og var lidt sløv til at få rettet op på fejlen.
Jeg håber vi kan handles ved en anden gang, og at jeg kan gøre det bedre.
Jeg takker fordi du opdaterede din anmeldelse efter vi kom i mål.
MVH Olsens it

Oceniono na 4 z 5

Tilfredsstillende handel

Bestilte 2 stk batterier til mine mobiltelefoner d. 31/7-14
Varen ankom i dag d. 5/8-14 hvilket er helt okay med mig taget i betragtning at, der var en Weekend imellem. Kunne sagtens finde på at handle med Olsens IT igen en anden gang, hvis de har den ønskede vare til en fornuftig pris.

/Karsten

5 sierpnia 2014

Odpowiedź od Olsens IT ApS

Jeg glæder mig til at servicere dig en anden gang, og jeg arbejder på en løsning hvor jeg bliver endnu hurtigere til at levere varer :-)
Jeg gør også meget ud af at være lagerførende i de mest almindelige batterier så de kan leveres med det samme.
Takker for din positive anmeldelse.
GOd dag.

Oceniono na 3 z 5

Forkert vare - pengene refunderet.

Jeg bestilte for en uge siden et PCI-express 16x riser-kabel, så jeg kan forbinde mit grafikkort til mit bundkort (lidt mere fleksibelt). Kablet blev først pakket og sendt 4 dage senere, og jeg har endda betalt pakkepris for levering.
Da den så ankommer viser det sig at kablet i stedet er et PCI riser-kabel, som ikke kan bruges til mit bundkort.
Jeg bestilte fra Olsens-IT, fordi jeg troede at leveringen ville være kortere end fra England, hvilket den ikke var.

Efter kontakt til Olsens-IT har de refunderet mine penge og intet forlangt af mig :-)

4/5 Service
2/5 Levering
3/5 Pris

15 lipca 2014

Tak for din anmeldelse.
Vedr. service og levering vil jeg gerne tage det til efterretning... jeg prøver konstant at blive bedre på disse punkter, det er en evig kamp, og jeg skal nok komme i mål :-)
Håber også at jeg kan tilbyde bedre priser i fremtiden.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej