Oceniono na 1 z 5

Foute kleur geleverd, zou zelf retour moeten betalen, voor ze trui terugbetalen. Dit zijn oneerlijke praktijken, zelfs na verschillende mails altijd een AI antwoord dat steeds op zelfde neerkomt. NOOI... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Nie wieder Olley! Die Ware ist billige Ware aus China die schlecht verarbeitet ist. Ich wollte den Artikel zurückgeben. Es dauerte ewig lange (mehrere Mails hin und her, was Wochen dauerte), bis der K... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Een broek besteld Erg mooi en leuk op het plaatje Maat L Besteld en 44,95 betaald Na 3 weken ondanks mailtjes kwam broek ineens. Kwaliteit was waardeloos dunne stof waar goedkope beddenlakens van gem... Zobacz więcej

1,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Zeer slecht

Zeer slecht! Ik heb 2,5 week geleden een hoodie besteld voor onze dochter. Deze zou binnen 1 a 2 dagen verzonden worden. Ik heb het nog steeds niet. Ik denk dat het ook niet meer komt. Ik krijg wel reactie op mijn mails, maar ze zeggen dat ik geduld moet hebben. Maar mijn geduld raakt op.

19 lutego 2026

Gecamoufleerde dure Chineze website

Het ziet er in eerste instantie goed uit maar het is een gecamoufleerde Chinese website als je het bij Alie besteld word het sneller geleverd en je betaald een vijfde deel als je klaagt over de lange levertijd is de door AI gegenereerde Emma altijd heel aardig maar ze laat je wel een maand op je sloffen wachten die dan gewoon in een Chineze plastic zak worden geleverd , hier niks kopen !!!!!!!

18 lutego 2026

Klant geen koning

Ze sturen het verkeerde product en laten je zelf de kosten betalen...heel meevoelend doen ze maar uiteindelijk zit je met de rommel of de kosten

9 stycznia 2026

Puur bedrog!

Het bedrijf houdt je aan 't lijntje met meevoelende woorden over de vertraging. Na 13 dagen krijg je bericht dat de levering mislukt is. Je kunt een vreemd nr. bellen, leverancier CJ Packet. Er waren 4 mensen thuis dus dat klopt gewoon niet. Puur BEDROG!!!

16 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik kan niet minder dan 1 ster geven…

Ik kan niet minder dan 1 ster geven helaas.... wat een fraude zeg. Maar mijn eigen fout. Ik had de website beter moeten checken alvorens hier te bestellen. Zelfde verhaal als alle anderen hier: foute kleur geleverd, bijna onmogelijk om terug te zenden.

7 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Stijlvol en Comfortabel

De blouse combineert stijl en comfort op een hele mooie manier. Hij valt luchtig en zit prettig. Je voelt je er meteen netjes in. Echt blij met mijn keuze.

8 listopada 2025

Svindel og humbug

Platfirma, som så snart de har hævet dine penge bare stopper med at svare. KØB ALDRIG NOGET HOS OLLEY. Det er et svindlerfirma, jeg håber at nogen stiller dem til regnskab på et tidspunkt.
Mest ærgerlig over ikke at have checket inden jeg handlede der.

9 listopada 2025

Stod den var på lager .. men der gik 15 dage

Der stod skjorten var på lager og klar til afsendelse og jeg skrev skal bruges om 7 dage - kom efter over 14 dage..og der skulle jeg altså ik bruge en guld skjorte nu ..har skrevet til dem 10 15 gange ..vil ha pengene tilbage eller som deskrev 25 %..og nu svarer de slet ikke mere - fusk firma..

27 października 2025

Virkelig dårligt produkt.

Virkelig dårligt produkt.
Bestilte en kjole som var beskrevet som sort fløjl. Produktet var syntetisk, og en fuldstændig umulig pasform.
Havde desværre ikke læst på Trustpilot inden jeg bestilte. Men efterfølgende, har derfor bestemt ikke at returnerer, idet det åbenbart også er både dyrt og vanskeligt.

17 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk de bedrager folk på deres…

Hold jer væk de bedrager folk på deres side ved ig skrive ordren ikke er fuldført når man så prøver og fuldføre ordren blir den ved med og sige den ikke er fuldført så man lige pludselig har købt 3 af et produkt oveni købet forkert størrelse og farver.

1 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Flot hjemmeside men.........danskere er…

Flot hjemmeside men.........danskere er de i hvert fald ikke. Det kan nok også være svært for kinesere at kende forskel på dansk og tysk. "Unsere Produkte" - haha, helt ærligt - det er også svindelmæssigt et dårligt produkt 😆 Det ligner en af de mange falske webshops, som tusindvis af danskere bliver snøret af, inclusive mig selv. Den hed Elle.Copenhagen (altså også noget med Danmark), og det var også flotte billeder af kvalitetstøj, hvorefter jeg fik tilsendt en kemikalie-polyester rædsel fra Kina (de havde ikke engang taget vaskemærket med 'Made in China' af). Det var første gang jeg prøvede at købe tøj på nettet, og det blev også sidste gang. Lad os støtte vore hjemlige fysiske butikker i stedet for. Butiksdøden er tydelig i alle byer. Den tendens må vi hjælpe med at stoppe ved at handle der.

11 listopada 2025

Ærgerligt køb

Kvalitet, absolut ikke i orden. Var lovet hurtig levering, meeen tre uger, fra London? Det var det måske heller ikke? Minder om kineser-vare, og er mindre end en tredjedel af prisen værd. Havde desværre ikke checket anmeldelser, da jeg satte min lid til Bestseller. DUMT!!!

11 listopada 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej