Super kvalitet. Ville så gerne give 5 stjerner men desværre nej. Sidst jeg bestilte ventede jeg op til 3 uger på at få mine piller, denne gang er der gået 14 dage stadig ikke modtaget dem, og prisen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik vores piller lidt senere end de plejer men ok.er super godt tilfreds med leveringen sat plads af en rigtig dygtig chauffør som ringede lidt før levering,super godt er også så glad for "indpakninge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Plastikposer er blevet kraftigere og går ikke længere i stykker ved behandling.. Rigtig god indpakning mod regn.. Og levering efter et par dage.. Men kunne godt tænke mig at chaufør ringede en time e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nem bestilling af Træpiller på hjemmesiden Faktura modtaget 2 dage senere og Danske Fragtmænd leverede på 3. dag. Obs på der står Verdo på faktura, den information får man dog allerede ved at se l... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę

Vores webshop er e-mærket, så du er garanteret sikker nethandel.

Grønlandsvej 28, 8700, Horsens, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super hurtig levering👍 Fik pillerne ind under tag med det samme, med en speciale truck, fedt👍 Der blev ringet før ankomst, og det var en rigtig go service.
Pillerne er blandet 6-8 mm og rigtig gode til vores fyr.
Mvh Carina Aagaard

Odpowiedź od Tietze
Nemt at bestille, hurtig levering, levering både med kran og truck, alt virker super godt.

Odpowiedź od Tietze
Flot og konkurrencedygtig priser, men kvaliteten levede ikke op til forventningerne. Knapt så imødekomme kundeservice med overpriser på tilbagelevering.
Dog venlig modtagelse da jeg selv kom med en lastbil for at aflevere 11 paller tilbage, og hurtig tilbageførsel af pengene.

Odpowiedź od Tietze
Super fin, fin service, rigtig gode piller, fyret kører fuldstændig problemfrit med dem.

Odpowiedź od Tietze
Hurtig levering, 2 dage fra bestilling til levering og sat lige der hvor man anviste til den flinke chauffør.
Forbedringsforslag ville være en sms eller mail om leveringsdag/tidspunkt.

Odpowiedź od Tietze
Jeg bestilte søndag og leverede tirsdag. Pellets af høj kvalitet. En meget pålidelig virksomhed.

Odpowiedź od Tietze
Super hurtig levering. De ankom dagen efter vi havde bestilt.
Imødekommende kundeservice.
Det var muligt at få leveret i mindre vogn, en fordel når man bor på en lille grusvej

Odpowiedź od Tietze
Hej alle bestilte Træpiller Mandag aften d03/04 og Onsdag middag d05/04 stod træpillerne i indkørslen det kalder jeg sku service af høj standard så nu er det spændene om træpillerne også brænder super godt. Mvh Svendåge

Flot påskerabat på 200kr.. prisen er dog netop steget netop 200 kr

Odpowiedź od Tietze
Bestilte træpiller fredag aften.
Tirsdag formiddag stod de på matriklen, endda sat af tæt på mit skur 👍🏼
Og endelig en forhandler med overkommelig pris incl fragt 🤗

FANTASTISK!!!
Bestilte 1 palle træpiller via hjemmeside fredag d. 17/3...de blev leveret tidligt tirsdag morgen d. 21/3 af en venlig chauffør der kørte pallen ind i carporten, så den stod i tørvejr.
Det er så absolut ikke sidste gang jeg handler hos Tietze 👍

Odpowiedź od Tietze
Bestilte en palle piller I lørdags, den kom idag tirsdag
. Hurtig levering må man sige. Glæder mig til at komme igang med pillerne og se kvaliteten af dem. Jeg har ikke en finger at sætte på dette firma eller service derfra, indtil videre. Alt i Lt, en god oplevelse.

Odpowiedź od Tietze
Gode træpiller man ikke skal vente længe på - vi køre for andet år på træpiller fra Tietze og er super tilfredse 👍

Odpowiedź od Tietze
Vi købte træpiller fra Tietze for et par uger siden.
- Leveret hurtig med fragtmand.
- Pillerne brænder som de skal.
Så jeg melder alt godt herfra 😁

Odpowiedź od Tietze
Nem bestilling af Træpiller på hjemmesiden
Faktura modtaget 2 dage senere og Danske Fragtmænd leverede på 3. dag.
Obs på der står Verdo på faktura, den information får man dog allerede ved at se lidt rundt på hjemmesiden.
Kun gode oplevelser herfra

Odpowiedź od Tietze
Bestilte Tirsdag sen aften og blev leveret torsdag👍🏻 kun ros herfra og kan klart anbefales.

Odpowiedź od Tietze
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.