Ik plaatste een aankondiging om graszoden te leggen. Vrij snel kreeg ik een telefoontje van Tim de Tuintrimmer uit Eppegem. Hij kwam ter plaatse kijken om het probleem van het gazon in te schatten... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij totaalrenovatie van onze badkamer werd ons Vloeren Liessens uit Heule als hun partner aangeboden. Deze firma is werkelijk een drama. Geen afwerking volgens de afspraak; geen enkele timing, de vl... Zobacz więcej
Mijn woning had stormschade opgelopen en aldus moest ik op zoek naar een vakman. Dit bleek een zeer moeilijke zoektocht; ik had initieel een tiental dakwerkers uit de regio (Waasland) gecontacteerd en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Buiten dat wat al geschreven staat... Komt dit er nog bij: tijdje geleden contakt gezocht met deze firma, van hun geen directe reactie ontvangen, wel allerlei mail van onbekende, soortgelijke bedrijve... Zobacz więcej
Gun jezelf een zorgeloos bouwtraject binnen jouw budget. Voordelig bouwen en verbouwen start hier!
Langestraat 207, 2240, Zandhoven, Belgia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
zeer tevreden, snelle reactie van de deelnemende ondernemingen

Odpowiedź od Offrea
People contacted us pretty quick via Offrea.
We selected 1 person and agreed on the construction of our new door.
The only thing is that Offrea should make it cheaper for companies to subscripe to the service. I was not aware that they pay significant amount to see your contact details.

Odpowiedź od Offrea
ik kreeg dezelfde dag nog reactie van aannemers die een afspraak wilden om te komen zien wat er zou moeten gebeuren.

Odpowiedź od Offrea
Niets anders dan gedesinteresseerde zeveraars die terplekke komen, nooit antwoorden of offertes bezorgen, afspraken niet nakomen of een uitzonderlijke niet-realistische offerte bezorgen (prijs x 2,5 t.o.v. anderen). Waar zitten de echte oprechte vakmannen?!

Odpowiedź od Offrea
De firma KG Projecten van Geert Decoster willen we niemand aanraden. Begin 2020 een prijsofferte en wachten nog steeds op uitvoerende werken. Zoveel excuses, komt niet opdagen, komt zijn afspraken niet na, dan problemen met zijn rug, dan problemen in zijn privéleven, dan problemen met de leveranciers, mooie loze beloftes.....Ons vertrouwen in hem is onder 0.Ons gerief zou zogezegd klaar staan bij hem, al meer dan een jaar, voorschot is al betaald in 2020.Eigenlijk beter 0 sterren geven, want de gevraagde werken zijn niet gestart. Opletten als hij een nieuw bedrijf opricht.

Odpowiedź od Offrea
Snel verschillende offertes van bekwame vakmannen

Odpowiedź od Offrea
Heb door met offrea te werken verschillende offertes kunnen vergelijken en zo heel wat kunnen besparen.
Bedankt

Odpowiedź od Offrea
Dankzij Offrea heeft een recente aannemer uit onze stad contact met ons genomen voor het vernieuwen van loodslabben aan ons huis. Het werk is degelijk uitgevoerd en we hebben slechts een kwart van de prijs betaald, die de aannemer, die we eerder zelf hadden gecontacteerd, vroeg.
Interessante formule om een aannemer te vinden.

Odpowiedź od Offrea
Er wordt zeer snel gereageerd op verzoeken die je doet om een offerte te verkrijgen via bedrijven uit het netwerk.
De betreffende geadviseerde bedrijven reageren ook snel.

Odpowiedź od Offrea
Ik heb zeer snel een offerte gekregen om het onderhoud van mijn boiler te doen. De heer Glenn van Herck is deze taak komen uitvoeren tot mijn grote voldoening. Hij mag het volgende onderhoud dan ook komen doen is reeds afgesproken.deze firma is een aanrader.

Odpowiedź od Offrea
Heb 2 offertes gekregen. Waarvan eentje de moeite deed of effectief contact op te nemen met me.

Odpowiedź od Offrea
Uw service heeft mij geholpen bij het vergelijken van offertes en het vinden van de juiste vakman.

Odpowiedź od Offrea
Very quickly we had a response and this was a very professional person!

Odpowiedź od Offrea
1 offerte... allee geen offerte of installateur die contact met je opneemt???