Verleden week bestelling geplaatst. Geen bestelbevestiging gekregen, geen track and trace. Als ik andere reviews hier lees, vrees ik voor mijn producten… Edit: Na deze recensie werd zeer snel conta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
NIETS BESTELLEN BIJ DEZE WEBWINKEL! WAAROM BESTAAT DEZE WEBSITE NOG!! VUILE OPLICHTERS! 14 juni 2023 wat besteld, relatief klein bedrag maar toch?? Niks ontvangen telefonisch niet bereikbaar.... zog... Zobacz więcej
2 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald… geen bestelbevestiging en uiteraard geen enkele levering ! Blijf ver weg van deze winkel ! Zijn oplichters !!! Nadien reageert men op mijn re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestelling 52732 gedaan op 02-04 van Allit kist netjes betaald en een bevestiging en factuur gekregen. Nu een week verder en nog steeds niets ontvangen. Probeer vanaf woensdag 05-04 contact te krijgen... Zobacz więcej
Orberlaan 5, 2681PH, Monster, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Verschrikkelijk service, geen contact mee te krijgen.
Ga aangifte doen van diefstal en oplichting.
Wel betaald maar niks geleverd

Odpowiedź od Officepro
Koop hier niet, dat is alles wat ik kan aanraden. Slechtste service en nul communicatie in de zijn van 100 procent niet bereikbaar. Ik wacht nog af of ik uberhaubt mijn spullen ga krijgen of deze office pro me gaat duperen. U bent gewaarschuwd.
Alsnog vandaag 19 juni na nog een telefoontje de printer bezorgd door postnl. Een betere communicatie had heel wat frustratie kunnen voorkomen.
Eind goed al goed? Mwha!
Op 26 mei j.l. een canon printer besteld en betaald. Op de site stond dat hij in voorraad was. Bij telefonische navraag begin juni was hij niet in voorraad maar zou hij vermoedelijk geleverd worden op 14 juni. Bij andere bedrijven is de printer wel leverbaar!!! Vandaag 16-06 niemand telefonisch bereikbaar bij de afdeling verkoop, niemand bij de servicedesk en niemand bij de administratie. Als ik binnen zeer afzienbare tijd niets hoor overweeg ik een aangifte wegens oplichterij.

Odpowiedź od Officepro
Zeer trage levering, maar het ergste is dat het tuig is dat hier werkt. 6 setjes van 6 whiteboard markers besteld, waarbij ook nergens stond 'prijs per stuk'. Op de factuur staat ook [set van 6] | [aantal 6]. Vervolgens wordt er één setje geleverd. Paar keer gebeld en steeds werd beloofd dat leidinggevende me zou terugbellen: niet dus. Vervolgens zeggen ze dat ik had moeten weten dat een set van 6 niet zo goedkoop zou kunnen (hoe moet ik dat nou weten en het was niet zo'n lage prijs hoor) TERWIJL ze diezelfde dag onderaan het product wel ineens vermelden 'prijs per stuk' wat er voorheen niet stond. Oftewel: ze vonden wél dat ik gelijk had, maar geven dit simpelweg niet toe en komen mij niet tegemoet. Tuig, nooit meer Officepro.
Ik heb zaterdag 10 april mijn bestelling gedaan, maar ik heb tot op heden nog niks ontvangen. Ook heb ik 2x een mail gestuurd, met de vraag wat de status is van mijn bestelling, maar hier krijg ik geen reactie op.
Het is niet erg als de levering langer duurt, maar laat dan iets weten!
Sorry voor mijn Nederlands, ik ben franstalig. Wat een lelijke dienst!!!! Twee weken om mijn bestelling te krijgen en onmogelijk en antwoord te zenden. Mijn communicatie is geblokkeerd. Ongelooflijk! Pas op, deze verkoper is absoluut slecht!!!
Levering zou 3-5 dagen duren, maar was er al de volgende dag, super!
aub bestel niet als u wat terug
stuurt reageren ze niet
na 10x mail
en 3 weken wachten
niet doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedź od Officepro
positief: *snelle levering van de goederen na betaling (overboeking)
*scherpe prijzen.
negatief: *vraag gesteld per telefoon over één van de artikelen.
niet teruggebeld hierover.
*niet mogelijk om als bedrijf (kerk) op rekening te kopen.
Ordered, and paid for, a product 35 days ago. Completely no contact from the company about the order at all, then eventually got a response today to tell me that the product was no longer in stock. That it took them 35 days to work out that it wasn't in stock says it all.
Goede begeleiding via de telefoon en advies, snelle levering en goede verpakking. Kan hier terecht voor wat andere niet kunnen leveren. Een zaak die met zijn tijd mee gaat, maar ook het verleden nog niet is vergeten wat artikelen betreft.