Ørsnes Guld & Sølv Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk fra denne kæde. Jeg havde en alliancerne hvor jeg gerne ville have tilføjet yderligere brillanter. Jeg snakker med selve guldsmeden som siger at det kan de sagtens. Efter lang vente... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service. Køber en urrem i gave. Urremmen er for stor og skal byttes til en smallere udgave. Jeg returnerer rem og gaveæske, og spørger til den nye rem. Den skal bestilles hjem. Fuldt... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Urimelige høje retur og fragtpriser! Købte et armbånd som fandtes i 2 str. 16 og 18. Ikke noget om det var cm, inches eller bananer, så måtte jo gætte. Det var så alt for småt ved ankomst, nærmest... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Super Nemt at bestille på Nettet der står 3 - 7 Dage.Men i Butik fik jeg afvide 14 dage det burde man nok Få skrevet på siden og jeg Måtte i Butik og Betale Gravering i vores Ringe da Det Sælger i ik... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z zegarkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ørsnes-navnet har i mange generationer figureret i Aalborgs bymidte som producent og forhandler af guld- og sølvsmykker af højeste kvalitet. Det klassiske håndværk og det høje serviceniveau er holdt i hævd og har været butikkens varemærke i mere end et århundrede. Den første "Ørsnes Guld & Sølv" blev åbnet i Slotsgade i Aalborg mere end 140 år tilbage. Siden da har flere generationer udviklet butikken, sortimentet og kvaliteten op til i dag. Butikken fører i dag et stort antal kendte danske mærkevare-kollektioner, og vores butik på internettet tilbyder gratis levering i hele Danmark.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super service

Smykket levede helt op til mine forventninger.
Personlig vejledning pr. tlf. Hurtig levering og i pakken et meget venligt håndskrevet kort med tak for handlen.
Handler helt afgjort hos Ørsnes.dk igen !!!!

5 września 2015

Hej Kirsten Korsgaard.
Mange tak for din søde vurdering af os. Vi er glade for, at smykket var som forventet, og det kom godt frem. Det vil glæde os, hvis vi kan hjælpe en anden gang :-)

Godt og hurtigt

En god og hurtig service..

4 września 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Christa. Mange tak for de pæne ord. Dem værdsætter vi højt :-) God weekend.

Leveringsinformation.

God service. Hurtig levering og god information om levering.

28 sierpnia 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Kirsten Grann. Tak for din søde anmeldelse. Vi er glade det hele blev godt modtaget. God weekend :-)

Tilfredsstillende

Hurtig levering. Fin vare. Så ok

13 sierpnia 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Agnete Toften, tak for din anmeldelse den er vi rigtig glade for. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Super service

Lever helt op til det beskrevne.

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Louise Sørensen, tak for den pæne anmeldelse den værdsætter vi meget. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

super service

hurtig levering og super service

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Ole, tak for din anmeldelse den er vi rigtig glade for. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Fantastisk god service!

Hurtig og gratis levering, en sød håndskrevet hilsen, fin og gratis gaveindpakning, god bytteservice, osv.. Vil helt sikkert handle der fremadrettet!

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Trine, tak for din fine anmeldelse og dejligt hvis vi kan hjælpe dig en anden gang. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

hurtig levering

Nemt, flot indpakket

13 lipca 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Jonna Jensen, tak for din pæne anmeldelse og rigtig god sommer, mvh Anne Vibeke Ørsnes

Fantastisk

Nem webshop, hurtig levering og et produkt der levede fuldt op til forventningerne. Jeg fik pakket gaven ind (gratis) og modtog også et sødt kort fra butikken. Det er helt sikkert er sted jeg vil handle igen :-)

22 czerwca 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Mia, tusind tak for din meget fine anmedelse, den er vi meget glade for, rigtig god Sankt Hans aften, mvh Anne Vibeke Ørsnes

Oceniono na 5 z 5

Super fin og imødekommende service.

Super fin og imødekommende service. Hurtig levering.

22 czerwca 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Henriette, tak for din anmeldelse den er vi rigtig glade for. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Oceniono na 5 z 5

Super venlig, kompetent og hurtig service

Jeg fik venlig kompetent og hurtig service.
Klar besked om levering.
Der blev holdt hvad det blev lovet.
Klart anbefalelsesværdigt

15 czerwca 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Aasbjerg, tusind tak for din meget pæne anmeldelse, god aften. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Super service

Rigtig fin service med hurtig levering. Dog synes der en del varer ihvertfald af Maria Black smykker som ikke var på lager.
Kan anbefales, og det er nok ikke sidste gang jeg handler her.

14 czerwca 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Janne og Per, tak for Jeres anmeldelse den er vi rigtig glade for, og håber selvfølgelig på at kunne hjælpe Jer en anden gang, god aften. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Virkelig god oplevelse

Jeg har virkelig haft en rigtig god oplevelse, med min handler på Ørsnes .dk, det bliver ikke sidste gang jeg handler via nettet og derefter afhenter min vare i butikken, super godt

3 czerwca 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Hanne Hartmann, tak for din pæne anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Fantastisk service hos Ørsnes

Vi ringede til Ørsnes torsdag, da vi havde fundet nogle rigtigt flotte og specielle ringe fra Anette Wille, men ikke kunne få den rigtige størrelse online. Allerede næste formiddag vendte De tilbage at de kunne få den speciallavet og at de kunne få leverandøren til at sende ringene til os, således at vi kunne have dem inden den efterfølgende weekend hvor de skulle bruges. Ved levering passede den ene ring dog ikke. Ørsnes lavede derfor en aftale med leverandøren, om at vi kunne komme direkte til dem og ombytte ringen.
Vi er rigtigt tilfredse med servicen ved Ørsnes og kan på det varmeste anbefale dem til andre.

17 maja 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Kristian, tusind tak for din flotte anmeldelse, nu var vi jo lidt under tidspres og så må man nogen gange gøre en ekstra indsats for at tingene kan lykkes ikke :) Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Hurtig og nemt.

Personlig kort med i pakken. Kan varmt anbefale at handle hos Ørsnes.dk

15 maja 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Tom, tak for din pæne anmeldelse den er vi rigtig glade for. God weekend. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Hurtig levering, flot indpakning

Jeg havde min bestilling efter to dage, og så var der pakket flot ind og en personlig hilsen med. God service.

26 kwietnia 2015

Hej Rikke Marie, tusind tak for din pæne anmeldelse. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering - fuldt ud tilfreds

Overskriften siger det hele. Kan klart anbefales herfra.

21 kwietnia 2015

Hej Mette.

Tak for de søde ord, og vi er meget glade for, at du er tilfreds med handlen.
Rigtig god dag.

Super service!!

Meget positiv oplevelse at handle med Ørsnes! Har bestilt på hjemmesiden men også været i kontakt med Ørsnes pr tlf hvor jeg fik god og kompetent service! Herefter opfølgning fra Ørsnes både på sms og mail! Meget tilfredsstillende og trygt!
Ved modtagelse af min vare var der vedlagt et sødt håndskrevet kort - lille detajle som betyder meget!
Varmeste anbefalinger herfra!

17 kwietnia 2015

Odpowiedź od Ørsnes Guld & Sølv

Hej Maria, tusind tak for din meget flotte anmeldelse, den er vi meget glade for rigtig god weekend. Mvh Anne Vibeke Ørsnes

Super service

Købte en ring via nettet og selvom jeg aldrig har været i butikken, var der en sød lille hilsen med, som jeg synes var rigtig sødt. Leveringstiden var super hurtigt til trods for at bor på Bornholm. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

14 kwietnia 2015

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse, den værdsætter vi meget, og dejligt at du blev glad for den lille hilsen.
Mvh Anne Vibeke

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej