Obhnordica Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Købte i april måned en twister smoothie blender. Den begyndte hurtigt at lugte brændt ved brug og satte sorte mærker i køkkenbordet. Fik pengene retur og købte en ny. Der er motoren allerede stået af,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

OBH vejrstation 4832. Skidt, hvis min udendørs sender er inde, så skulle jeg ha 47 grader i stuen. Og når den er ude, hvor temp. Pt. Er omkring frysepunktet så siger den mellen 14 og 18 grader. Det ly... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte en OBH Nordica Easy Fresh Food Sealer model 7965 for 4-5 år siden. Dengang brugte jeg vacuumpakkeren til at pakke forskellige ting, og jeg kunne konstatere, at den fungerede upåklageligt. Var d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores airfryer holdt op med at virke efter 2 år og 2 mdr. 2 mdr efter garantiens udløb, det blev jeg dødelig fornærmet over så jeg skrev til OBH kundeservice. 10min efter ringer telefonen og jeg... Zobacz więcej

1. Sklep RTV
  2. Sklep AGD
  3. Sklep z przyborami kuchennymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

OBH Nordica's danske hjemmeside

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Har købt en Inox kaffemaskine som jeg …

Har købt en Inox kaffemaskine som jeg syntes så fin ud, men skuffelsen er godt nok stor da jeg hælder den første kop kaffe ud af kolben, halvdelen på bordet og den anden halvdel på gulvet. Hvordan kan man i 2017 designe en kande, der skal hælde så langsomt, for at undgå spild, det går ud over min forstand. Det må siges at være en ommer.... Aldrig mere obh i mit køkken.....

30 kwietnia 2017

OBH e-home via iPhone

Hej.
Vi styrer alt vores lys via OBH e-home via iPhone.
Det fungerer super! Vi er vildt glade for det.
Men...... næste gang iPhone opdaterer iOS, så virker e-home ikke før I opdaterer.
Følger I med udviklingen?

Mvh
M

28 kwietnia 2017

Odpowiedź od Obhnordica

Hej Marianne Tak for din henvendelse. Dejligt at høre at i er glade for Jeres OBH produkt. OBH er i dec. 2015 blevet opkøbt af Groupe seb, og i den forbindelse har man valgt at nogle af vores produkter skal udgå. Derunder e-Home. Hvilket betyder at appén desværre ikke længere vil blive opdateret. Beklager. Med venlig hilsen OBH Nordica/Belinda

Venter stadig

Har været glad for vores food processor og brugt den meget, men november for to år siden gik den i stykker og kunne ikke side fast på basen længere. Vi kontaktede OBH som sagde vi skulle bestille en ny gennem en af deres butikker, hvilket er fint, hvis det så ville forgå problemfrit.
Vi tog ned til den lokale Kop og Kande i Vanløse og fik bestilt/købt en ny for ca. 500 kr. Der gik et år inden de fik en skål hjem, det viste sig at være den forkerte størrelse skål, selvom vi havde givet dem produkt nummeret og haft den ødelagte skål med ned i butikken. De kontaktede OBH som ikke forstod det. Butikken blev instrueret i at bed os om at tage maskinen med ned til dem for at checke(Sikke en mistillid at vise en kunde som har ventet et år på et betalt produkt :( ). Det blev til en latterlig seance, hvor personalet prøvede at få, den tydeligt alt for store skål, til at sidde på maskinen. De bestilte en ny og vi venter stadig på den da OBH fortalte dem de er ved at flytte lager og derfor ikke kan finde den rigtige til os.
Grunden til vi ønskede en ny skål er at basen virker fint og vi ikke mener det giver mening at smide en helt velfungerende motor ud fordi en erstattelig plastik del er i stykker.
Jeg kan slet ikke forstå butikkerne ønsker at have deres vare på hylderne når de skal udføre sådan en dårlig service for en producent, der tydeligvis er klar over hvor dårlig servicen er og er ligeglad, når de ikke selv ønsker at udføre den direkte overfor kunden. Køber aldrig OBH igen og vil fraråde alle andre at gøre det.

13 kwietnia 2017

Hej Mads

Det er beklageligt at du ikke har været tilfreds med håndteringen af denne sag.
Ifølge vores tidligere korrespondance, er sagen nu håndteret af Kop & kande.
Vi håber nu at du er tilfreds med afgørelsen.
Med venlig hilsen OBH Nordica/Salgsafdelingen

Oceniono na 2 z 5

Blender 6638 ProMix

Kanden flækkede efter vel at have været brugt 10-12 gange. Vi har ikke brugt blenderen hyppigt - udelukkende til smoothies - og den var derfor godt et år gammel, da den gik i stykker.
Ved reklamation i butikken spurgte ekspedienten straks om vi havde brugt den til varme supper eller lignende, da dette kunne få kanden til at flække (på trods af, at OBHs egen hjemmeside beskriver den som perfekt til kolde og varme fødevarer). Dette afviste vi, og da hun efterfølgende ringede til OBH, afviste de at sende en ny kande, da produktet var over et halvt år gammelt og fejlen derfor måtte være vores egen. Reklamationsretten giver OBH ret, da vi åbenbart skal påvise at fejlen er medfødt når produktet er over et halvt år gammelt, men jeg føler mig stadig snydt, da der åbenlyst har været en fejl i glasset og blenderen i praksis var som ny. Anmeldelsen er således mere en kritik af produktet end firmaet.
Slutteligt skal det dog siges at blenderen i sin levetid var ganske god...

19 marca 2017

OBH Hercules

En af de værste køkkenmaskine jeg har ejet i gennem alle årene.
Køkkenmaskinen ryster helt vild også når man ikke kører den i højeste niveau. Jeg afleveret maskinen til forhandleren og ønskede fejlen rettet eller pengene tilbage, men forhandleren skriver tilbage, at deres værksted har testet den og ingen fejl er fundet. Jeg ved godt hvordan en køkkenmaskine skal fungere, det er ikke første gang jeg har købt en køkkenmaskine, men det bliver sidste gang med den service og kvalitet.

24 stycznia 2017

Hej Ali

Tak for din henvendelse. Det er meget beklageligt at du ikke er tilfreds med butikkens/værkstedets afgørelse.
Du er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på mail salg@obhnordica.dk - vedhæft gerne en video af maskinen.
God dag

Oceniono na 1 z 5

OBH Nordica. Elektonik og skiudstyr er en dårlig cocktail.

Min kæreste har nu haft 2 OBH Nordica 2104 strygejern (de var sat meget ned i Føtex for et par år siden), og de er udstyret med en automatisk 'Shut off' funktion. Det er da også en fin ting, hvis det så var muligt at få liv i dem igen, men det er det ikke, og bonen er selvfølgelig blevet væk. Har også haft en blender , en kontaktgrill og et stegetermometer fra OBH Nordica. Alle ting holdt kun lige garantiperioden ud, og så stod de af. Har skistøvler fra Nordica, som er over 20 år gamle, samt et udendørs termometer fra OBH, som også snart er over 20 år, og begge dele virker fint. Desværre er kombinationen af elektronik (OBH) og skiudstyr (Nordica) ikke en god cocktail, og jeg vil derfor på det kraftigste fraråde at man køber noget somhelst der bære navnet OBH Nordica.

Opfølgende tillæg efter OBH Nordicas svar:
Jeg kan se at Belinda fra OBH Nordica ikke kan læse og derfor ikke har fattet beskeden. Nordica som OBH tilsyneladende har fusioneret med, lavede skiudstyr. Og så staves mit navn med C og ikke med K.

17 stycznia 2017

Hej Jakob

Tak for din henvendelse.
Det er beklageligt at din kærestes strygejern ikke fungerer som det skal. Hvis du ikke har kvittering, kan du også bruge et kontoudtog som bevis for køb når du reklamerer.
Bemærk at OBH Nordica ikke producerer ski støvler.
Beklager ikke at kunne hjælpe dig yderligere.

Støvsuger Luminum Mountain Grey

Efter 14 dage brug ser vi at plastikken der sidder omkring indsugningshullet er ridset og at det også ridser gulvet, da det skraber henover. Vi henvender os i Imerco, hvor vi får super service og de kontakter OBH, vi vil gerne have et andet hoved til vores støvsuger. Personalet giver os medhold i problemet og pakker endda en ny støvsuger ud, men hovedet er akkurat magen til og de prøver den på deres disk, hvor den også skraber henover.
De har lidt svært ved at ringe OBH op, da vi er i butikken, så de ringer senere på dagen og siger vi kan få pengene tilbage og OBH ikke kan gøre andet.
Det er så dårlig service fra OBH, der ikke på nogen måde forholder sig til klagen eller problemet, de har ikke engang set hovedet.
Men hvis vi får pengene tilbage er de jo fri for det.
Køber aldrig mere et OBH produkt

12 stycznia 2017

Hej Katrine

Det er meget beklageligt at du føler det har været en dårlig oplevelse mht. din OBH støvsuger.

Det er ikke et problem vi tidligere har hørt om. Iflg. aftale med Imerco, kører vores konsulent ud og ser på problemet.

Vi forholder os netop til din klage ved at returnere dine penge, da støvsugeren samt reservedele dertil er udgået.

Rigtig godt tilfreds

Jeg har efterhånden flere produkter af mrk OBH. Gamle som helt ny. Har altid været tilfreds. Har jeg haft et spørgsmål til et af produkterne, har kundeservice været yderst behjælpelig.

5 stycznia 2017
Oceniono na 5 z 5

Den bedste oplevelse med deres kundeservice.

I forbindelse med huskøb havde vi fået en mikroovn med uden manual. Vi søgte overalt på nettet uden held. En mail til deres kundeservice fremskaffede den uden problemer. Og det var indenfor 1 time.
Rigtig god oplevelse vi fik der

14 grudnia 2016

Vakuummaskine

Købte for 2 år siden en vakuummaskine af mrk OBH Nordic. Den har fungeret ustabilt og for en måned siden ville den ikke mere. Jeg skulle vakuum 3 stk hamburgryg. Det lykkedes kun med det ene stk. Reklamerede ------ what ??. Svaret var "at sådan var det bare".
Hmmm det står ikke i brugvejledningen. Og ja - der er kun brugt originale poser/plastic.
Det er ikke i orden

2 grudnia 2016

Hej Mette

Du har 2 års reklamationsret på din vakuummaskine. Det er forhandleren som skal håndtere reklamationen for dig.
Der er ingen tvivl om at din maskine skal virke. Det kan skyldes at du ikke har holdt pause på 20 sek. som beskrevet i brugsanvisningen.

Bemærk: Vent mindst 20 sekunder mellem hver forsegling. Hvis SEAL
knappen aktiveres for tidligt, vil forsegling ikke være mulig.

Hvis din maskine er under 2 år, bedes du kontakte forhandleren igen. Er forhandleren i tvivl om hvordan de skal håndtere reklamationen, er de velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 43 350 350

Oceniono na 4 z 5

God kundepleje

Havde en defekt enhed som havde forvoldt diverse skader. Kundeservice gik ind og beklagede, tilsendte et forbedret produkt samt gav mig et valgfrit produkt i kompetation. Godt tegn på god kundepleje og har fået mig til at forblive loyal overfor virksomheden.

+++ Til Belinda.

29 listopada 2016
Oceniono na 5 z 5

Høflighed og god kundeservice betaler sig - altid!

En brandvarm og ærgerlig afslutning på et ellers godt bekendtskab!

Således afgik mit OBH strygejern forleden med døden - og det valgte at gøre det med et brag! Det varmede sig selv så meget op, at strygesålen skiftede farve fra rød til lilla alt imens det tog ærmet på min forholdsvis nye Stenström med i døden - alt sammen på mindre end 10 sekunder :-(

Nuvel - selvom det var topmodellen 400i - som efterhånden havde en del år på bagen (mere end 3 år) - så havde jeg da fuld forståelse for, at det ville holde op med at virke på et eller andet tidspunkt. Men at det samtidig skulle gå ud over min skjorte og tilmed i en farlig kortslutningssituation - det var naturligvis ikke i orden.

Derfor skrev jeg en mail via OBH's hjemmeside for at høre, om det mon ikke var muligt at få en form for kompensation når nu jeg både skulle investere i et nyt strygejern og ny skjorte?

Svaret på min henvendelse kom prompte og meget hurtigt besluttede OBHs kundeservice sig for at yde fuld kompensation - og jeg er nu den lykkelige ejer af en ny topmodel fra OBH :-)

Høflighed betaler sig - men det gør god kundeservice også!

29 listopada 2016

Kaffekværn

Købte en OBH Kaffekværn for tre måneder siden og har konstateret det er noget værre skrammer, så hold jer fra denne. Kaffen males ikke ensartet og selv på fineste niveau er det alt for groft... intet værd!

Vh Lars

Hej BRS
Det er en Precision... og det har jeg gjort... og fik at vide den ikke fejler noget somhelst. Og det er naturligvis også korrekt hvis man kun har tænkt sig at kværne til stempelkanden, men nu er det bare sådan jeg også gerne vil have filterkaffe, ikke behov for espresso. Herfor har jeg foræret kværnen til min storesøster, som kun laver stempelkaffe, og har i stedet købt en Krups GVX2, som er virkelig god til prisen, og kan kværne ensartet og fint. Så til alle der læser denne anmeldelse... tænk jer om inden i køber Kaffekværn

22 października 2016

Hej Lars

Du skriver ikke hvilken kaffekværn det drejer sig om.?
Umiddelbart lyder det som om der er en fejl på produktet.
Du bør henvende dig hos forhandleren som kan vurdere om din kaffekværn er reklamationsberettiget.

Med venlig hilsen OBH Nordica/BRS

Kaffekværn Precision

Obh sælges som et kvalitetsmærke, men viser sig igen og igen at levere dårligt design og elendig kvalitet. Jeg har haft problemer med omtrent alle mine obh produkter, hvad enten det har været blændere, ristere, elkedler eller andet. Jeg var derfor ikke meget for at investere i denne kaffekværn, men ekspedienten i Bahne forsikrede at dette skam var et kvalitetsprodukt. Kværnen har dog bekræftet at obh er en joke. Den maler kaffen i samme finhed uanset, hvordan man indstiller den. Den er tydeligvis undermotoriseret og kan ikke rigtigt trække læsset, hvilket betyder, at min nu slet ikke vil køre efter blot fire kørsler. Hold jer fra OBH Nordica produkter.

Opdateret: og som svaret nedenfor tydeligt angiver, så kunne obh ikke være mere ligeglade. De har ikke engang læst, hvad jeg skriver. Obh kanibaliserer i den grad på sit eget brand, med markedsføring af billig kinesisk mekanik i fint nordisk design. Mit gæt er at obhs brand er helt udvandet og værdiløst om to år.

16 października 2016

Hej Brian

Det er meget beklageligt at du har været så uheldig med din OBH kaffekværn. Det er sjældent vi har reklamationer på det produkt.
Hvis den er under 2 år gammel og du stadig har din kvittering, har du mulighed for at reklamere over den hos forhandleren.
Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 43350 350.

Vækkeur 4949 OBH

Købte vækkeuret model 4949 i flot hvidt design. Men det virker ikke.....defekt fra dag 1. Ofte stopper sekund viser når den skal passere den "store" viser, og det holder jo ikke.....det er sgu en ommer !

19 sierpnia 2016

Odpowiedź od Obhnordica

Hej Martin, det er meget beklageligt at dit vækkeur har været defekt fra dag 1.
Jeg vil henvise dig til at kontakte forhandleren hvor produktet er købt, medbringende din bon/kvittering/reklamationsbevis.
Eller kontakte vor salgs afdeling pr. tlf. 43 35 03 50. Mvh. OBH Nordica.

Forfærdelige pander

Obh nordica supreme ceramic pander er de værste pander jeg nogensinde har haft. Vi fik dem i bryllupsgave, og allerede efter et halvt års brug, har de stort set været uanvendelige, alt mad hænger fast på dem, så det er umuligt at stege noget på dem, de har været anvendt fuldstændigt korrekt, men stege mad på dem det kan man ikke,de er Idag smidt ud, og jeg vil aldrig købe deres pander igen. Vi har også gryderne til som fungere fint, men den sorte belægning skaller af, hvilket ikke er godt nok til den pris.

6 sierpnia 2016

Bare ærgerligt ...

Til OBH og eventuelt kommende kunder:
Jeg ønskede mig en smoothiemaskine og valgte et OBH-produkt, selvom prisen var højere, fordi jeg - helt fejlagtigt, skulle det vise sig - troede, at både kvalitet og service var bedre end hos konkurrenterne, og især, når det, der går galt med maskinen, åbenbart er en fejl, man ved kan opstå hos OBH. Knivhovedet sætter sig fast nede i maskinen og er ikke til at få op. Jeg er ikke Arnold Schwartzenegger og har ikke brugt vold eller unødigvendig kraft, men tilsyneladende sker det alligevel for nogle af smoothiemaskinerne.
Da jeg henvendte mig til OBH, blev jeg spist af med en forklaring på, hvorfor fejlen var opstået samt henvist til købeloven, hvilket jo er reelt nok, men efterlader mig med et ubrugeligt produkt og en stor følelse af frustration, da maskinen var en julegave, og der ikke kan fremskaffes en kvittering.
Ingen har gjort noget decideret forkert. Jeg havde nok bare for høje forventninger. Og jeg køber ALDRIG et OBH-produkt mere og vil gøre, hvad jeg kan, for at rådgive andre til at følge mit eksempel. Man kan ligeså godt købe en billig maskine fra et andet fabrikat, for de virker sikkert lige så godt (eller dårligt), og servicen er den samme: ikke-eksisterende.
Vh. Camilla

Svar til OBHnordica: Så med andre ord, det er min skyld, at maskinen er i stykker? Flot reageret! Maskine har været renset, som den skulle - det andet er bare en dårlig undskyldning for et fejlbehæftet produkt og ærlig talt en uklædelig reaktion fra jeres side.
Jeg studsede over det voldsomme antal af dårlige anmeldelser hos jer, men man sår jo, som man høster - måske skulle I kigge indad ...

27 lipca 2016

Odpowiedź od Obhnordica

Hej Camilla Det er meget beklageligt at din smoothe twister er gået istykker.
Som nævnt i telefonen er det vigtigt at man sørger for at rengøre pakning og kniv hver for sig, i smoothie blenderen som i enhver anden blender.
For at undgå der danner sig snavs under knivdelen Hvad angår ombytning henholder vi os udelukkende til dansk købelov.
Med venlig hilsen OBH Nordica

Oceniono na 1 z 5

Sorteres under brændbart affald.

Jeg købte en OBH blender i "din isenkræmmer". Læste brugsanvisningen godt igennem inden brug.
Blenderen brændte sammen allerede første gang jeg brugte den. Den var kun tændt i 20 sekunder..

25 lipca 2016

Odpowiedź od Obhnordica

Hej Jonathan, det er meget beklageligt at din blender brændte sammen første gang du brugte den.
Eller kontakte vor salgs afdeling pr. tlf. 43 35 03 50.
Mvh. OBH Nordica.

Oceniono na 3 z 5

OBH Vejrstation

Køb aldrig dette dyre bras.
Enten kan den ikke finde tiden og når den endelig har fundet tid og temperaturen ude, så dør ude temperaturen og den låser fast på de øvrige ting. Ud med batteriet og hvis man er heldig kommer det hele tilbage indtil der er gået fra 1 til 24 timer så dør den igen.
Jeg har fået den byttet en gang, men det hjalp ikke. Så 2 dårlige ud af 2 viser at det ikke virker. Desværre var den blevet et par dage for gammel til at jeg kunne få mine penge tilbage i Imerco.
Summa sumarum - køb aldrig en OBH vejrstation.

Problemet er nu løst. Tak for god betjening.

1 lipca 2016

Odpowiedź od Obhnordica

Hej Berit Det er meget beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse med et af vores ude/inde termometre.
Vi er dog ikke bekendt med din reklamation. Vi kunne derfor godt tænke os at høre nærmere mht. din reklamation.
Du er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 43 350 350.

Noget bras

Jeg har en OBH Nordica 7704 First Kitchen
Motoren er som sådan en god kraftfuld motor, men hvad hjælper det, når resten af maskinen IKKE er kraftfuld.
Da jeg skulle blende frugter (ananas og nektariner) blev stiften allerede efter 10-15 sekunder siddende i selve blendermaskinen. Herefter kunne maskinen ikke bruges mere.
Jeg har altid overholdt OBHs anbefalinger vedr. hvor lang tid maskinen kan bruges og den skulle vel også let kunne blende lidt små ananas- og nektarinstykker???
Havde desværre ikke gemt kvitteringen og så var OBH totalt afvisende.

7 czerwca 2016

Hej Jesper
Tak for din henvendelse.
For at kunne reklamere over sine produkter skal man ifølge dansk købelov kunne fremvise kvittering.
Du har 2 år reklamationsret på din blender. Din blender er tæt på 4 år gammel og du har ingen kvittering. Derfor har vi afvist din reklamation.
Beklager at du ikke er tilfreds med afgørelsen.
God dag

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej