Oasen Samsoe Recenzje 35

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Oceniono na 5 z 5

Vi var 4 voksne og 2 børn der overnattede på Oasen i 3 nætter. Det var fint sted, og centralt sted til udflugter. Der var det der skulle være, og manglede vi noget var der et imødekommende værtspar, d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lavede en spontan fisketur til Samsø og fandt dette herlige sted som virkelig passede til lejligheden. Super værelse+r og så skønt et værtskab, som virkelig brænder for stedet og servicen. Skøn aftens... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 1 z 5

Ellers en sød hjælpsom værtinde...men Dette sted kaldes Oasen. Et møgbeskidt sted, som ikke kan anbefales. Borde er beskidte og der er fugle klatter på næsten samtlige stole og maden kan ikke anbef... Zobacz więcej

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Oasen en perle med gode faciliteter og dejlig morgenmad

Oasen på Samsø var en dejlig oplevelse fra fredag den 22-10-2021 til Søndag den 24-10-2021
Sidste del af efterårsferien.
Denne tidligere efterskole havde dejlig store dobbeltværelser med eget bad og en rigtig flot stor opholdsstue med tv i den blok vi boede i.
Mini køkken med køleskab, elkedel, mikroovn og bestik og glas. Plus opvaskefacilliterer m.m
Morgenmaden var bare super med brunch o.s.v Der manglede intet og det var meget rent og flotte lokaler.
Et hyggeligt sted som dannede rammerne for de daglige udflugter fra morgen til aften.
Bedst Issehoved, labyrinten, by-besøg, godsbesøg og køre i de gamle gader i byerne og de mange udflugtsmål der kan besøges.
Alt i alt en dejlig 3 dages oplevelse af Samsø som fortjener 5 ud af 5 stjerner.
Tak til Oasen og til Jette for denne dejlige oplevelse.
🤗👍👍👍

24 października 2021

Dårlig behandling på Oasen på Samsø

Oasen på Samsø er et hotel hvor du kan medbringe hund. Rigtig fint klart nok skal du betale ekstra for hunden der er sikkert hundehår på værelset bagefter. 75kr per døgn ok
Lidt overrasket da jeg efterfølgende blev præsenteret for en bøde for hundehår gad vide hvad man betalte ekstra for ???
Jeg var alene på Oasen min kone var i sommerhus med datter og børnebørn.
Desværre ville skæbnen at min kone fik et slagtilfælde mens jeg var på Samsø så jeg måtte haste hjem 4 dage før tid.
Efterfølgende kontaktede jeg Oasens ledelse om jeg kunne få refusion men NEJ jeg kunne få en bøde pga hundehår ja man undres.
Jeg kunne få morgenmaden refunderet men desværre de penge har jeg ikke set endnu.
Alt i alt meget dårlig oplevelse.

12 lipca 2021

Super dejligt sted

Dejlig personale, rengøring perfekt og maden var så god! Forholdene på stedet gør, at man kan være sammen med andre og hygge - eller hvis man foretrækker det, have alene kærestetur. Et sted jeg helt klart vil anbefale 😊

3 kwietnia 2021

pas på !

pas på !
De reklamerer med handicap venlige værelser , efter jeg havde bestil et værelse , spurgte jeg om jeg nu også kunne komme ind når jeg sad i kørestol , jeg fik så det svar jeg ikke kunne komme ind fordi der var en trappe op ved ind gangen og dørene var heller ikke brede nok.
Så jeg tænker at det de forstår ved handicap venlige er nok at de er venlige over for handicappede. det kalder vi i Jylland for FUP OG SVINDEL.

23 lipca 2020

Værste mad nogensinde

Værste mad nogensinde, bestilt bord til buffet kl. 19.30 bliver mødt af en tjener som forklarer at de er midt i at skifte til andet hold, og at hun vil tjekke at maden er frisk. 19.57 er det stadig den samme slatne kedelige mad, da jeg spørg for jeg at vide at den stakkel kok skulle tisse. Aldrig igen

16 lipca 2020

Ellers en sød hjælpsom værtinde...men

Ellers en sød hjælpsom værtinde...men
Dette sted kaldes Oasen. Et møgbeskidt sted, som ikke kan anbefales. Borde er beskidte og der er fugle klatter på næsten samtlige stole og maden kan ikke anbefales 🙄
Oaser kan åbenbart være møgbeskidte.
Og alt for dyrt, forhold til forholdene 😨🙃

17 czerwca 2020
Oceniono na 2 z 5

Plads til forbedringer.

2 overnatninger med mand og hund. God modtagelse og info om stedet med god og interessant fortælling om den tidligere efterskole. Desværre levede værelset ikke op til forventningerne, utæt dør til gangen, meget lidt plads på værelset, en håndvask på værelset vi ikke måtte bruge, beskidt køleskab. Værelset var lige over restauranten så det var lidt larm, men ro kl. 22. Fælles bad og toilet var rent men afløbet var stoppet eller defekt.
Jeg håber at denne anmeldelse kan være med til at sætte fokus på renovering af disse værelser, så vil prisen være ok.

9 sierpnia 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej