Oceniono na 1 z 5

Ringeste service ever! Har haft kontakt til Øens ejendomsadministration der syår for opkrævning af leje. De er simpelthen så uimodtagelige for fornuft, og når man beder om hjælp bliver det afvist p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er endnu ikke lejer hos ØENS, men er indtilvidere mødt af en utrolig kompetent og svarparat kundeservice. De svarer hurtigt, er servicemindede og er klar til at hjælpe.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Nicolai fra ØENS, trods en lang salgsperiode i foreningen. Rådgiveren var flink og imødekommende, og strækkede sig også langt må mine vegne som sælger. Varm an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse med Øens Rådgivningshus var fuldstændig fantastisk fra første dag jeg kontaktede firmaet til sagen var afsluttet. Jeg vil sende en personlig stor tak til Jesper Lett - hans tilgang til s... Zobacz więcej

1. Firma zarządzająca nieruchomościami
  2. Usługi zarządzania firmą
  3. Kancelaria

Napisane przez firmę

ØENS er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. ØENS beskæftiger mere end 100 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. ØENS vision er at skabe Danmarks bedste rådgivningsvirksomhed. ØENS mission er at tilbyde økonomiske og juridiske rådgivnings- og administrationsydelser til henholdsvis ejendomme, SMV og private i Danmark. ØENS Rådgivningshus er i 2022, 2023 & 2024 blevet anerkendt som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® i kategorien for virksomheder med 50-250 medarbejdere. Vi er utrolig stolte af denne anerkendelse, som er et resultat af vores lederes og medarbejderes dedikation og hårde arbejde for at skabe et positivt og inkluderende arbejdsmiljø. Vores medarbejdere og deres trivsel er det centrale i vores DNA. Vi brænder for at skabe et miljø, hvor vores medarbejdere kan udfordre sig selv og nå deres fulde potentiale gennem uddannelse og udvikling. Vi tror på, at glade og engagerede medarbejdere er nøglen til vores succes som virksomhed og til at give vores kunder den bedste service. Mød vores medarbejdere Hos ØENS har vi mere end 100 kvalificerede medarbejdere, der hver især er eksperter inden for deres respektive felter. Vi værdsætter dem højt og tror på, at glade medarbejdere er nøglen til succes. Derfor gør vi en stor indsats for at sikre, at de trives, da vi ved, at glæde og tilfredshed på arbejdspladsen bidrager til gode medarbejdere, der yder deres bedste for vores kunder og klienter. Sammen stræber vi efter altid at tilbyde personlig rådgivning i øjenhøjde, hvor gennemsigtighed er afgørende. Vi sørger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og føler sig tilstrækkeligt oplyste i alle sager og projekter, vi håndterer. ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi støtter foreningslivet i lokalområdet på Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde, og vi stiller os til rådighed i forbindelse med uddannelsesforløb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtræning og seniorordninger, og vi ansætter løbende advokatsekretærelever, studerende og trainees.

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Super proces ved huskøb

Super god oplevelse ifm. huskøb. Både advokat og sekretariat meget hjælpsomme. Ville bruge dem igen.

Hej Eskil

1000-tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med os, og at du har fundet vores advokater hjælpsomme i forbindelse med dit huskøb :-D

Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du skulle få brug for yderligere rådgivning og assistance.

God solskinsmandag til dig.

ØENS er verdens bedste!

ØENS er verdens bedste!
Kæmpe fan af ØENS, som har hjulpet os med køb af hus til nedrivning og indgåelse af entreprisekontrakt på nyt hus 👌
Vi har også tidligere brugt ØENS til at købe hus og lave samejeoverenskomst.
Super hurtig og effektiv kommunikation og altid dygtigere medarbejdere 😊
Vil aldrig kigge efter en anden advokat - svaret er og vil altid være ØENS ❤️

Hej Pernille

TAK for den fine anmeldelse og de pæne ord om vores højt værdsatte medarbejdere. Det har altid været en fornøjelse at have dig og jer som klienter. Jeres loyalitet betyder utrolig meget for os, og vi er altid klar til at løbe den ekstra mil for jer og hjælpe med både stort og småt.

Vi ser frem til mange flere år med godt samarbejde og glæder os til at assistere jer i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Klar kommunikation og super hurtig…

Klar kommunikation og super hurtig håndtering.

Hej Andreas

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at du tog dig tid til at evaluere vores service. Vi står altid klar til at rådgive og assistere dig, hvis/når du får brug for vores hjælp igen.

Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtigt service

Super god og hurtigt service. vi er meget tilfredse.

26 lutego 2024

Hej Lars Ole

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for at dét er ordene, der beskriver os for jer - og I skal vide at vi sætter stor pris på, at have jer som en del af vores hus. I er altid velkomne med såvel store som små spørgsmål.

Derudover skal der lyde et særligt tak for, at I har taget jer tid til at anmelde os - og vores ydelser. Det véd vi skaber tryghed for nye potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Nyd solskinstorsdagen!!

Forbilledlig service

Uddrag af brev til Øens Ejendoms Administration: ”…de gange der har været brug for hurtig og kompetent respons fra øvre lag i Øens organisation – dvs. f.eks. Bjørn Weber og Ida Gudmundsson – har tilbagemeldingen været forbilledlig, hurtig og meget fyldestgørende. Mine spørgsmål, ønsker og tilretninger er virkelig blevet mødt, stor tak for det : - ).

29 stycznia 2024

Hej Ole og Susanne

Tusind tak for jeres varme ord i e-mailen og på Trustpilot. Det betyder alverden for os, at I har taget jer tid til at dele jeres positive erfaringer. Vi er især taknemmelige for, at I har fremhævet den hurtige og kompetente respons fra vores ledelse, inklusive Bjørn Weber og Ida Gudmundsson.

Jeres feedback er uvurderlig. Den spiller en stor rolle, ikke kun for os, men også i at give andre kunder tillid til at vælge vores tjenester. Tak for jeres loyalitet og tillid.

Meget nemmere med ØENS

Vi skiftede til Øens Ejendomsadministration for godt et halvt år siden, og det har gjort det betydeligt lettere at være bestyrelsesmedlem. Vi skal ikke længere vente i uger på svar på henvendelser, og vi bliver mødt med stor venlighed, hjælpsomhed og effektiv hjælp.

E/F Tyrolsgade 12 -14, Saltholmsvej 7 - 9

27 stycznia 2024

Hej Bolette og E/F Tyrolsgade 12 -14, Saltholmsvej 7 - 9

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi sætter enorm stor pris på, at du har brugt tid på at skrive den. Vi stræber altid efter at levere professionel service til både nye og eksisterende foreninger samt deres bestyrelser, og det varmer at høre, at I oplever os, som du beskriver.

Vi er meget glade for samarbejdet med jer og ser frem til at støtte jer i både de små og store spørgsmål og udfordringer, I måtte have.

Glade mandagshilsner

Oceniono na 1 z 5

Jeg bliver kun mødt op med trusler og …

Jeg bliver kun mødt op med trusler og ikke blive taget seriøst overhovedet samt de holder sig ikke til lejeloven også har de med at tale ned til en og tager aldrig hånd om problematikkerne man nævner som lejer i det ejendom de driver administration fra derfor er man ikke tør at kontakte grundet det adfærdsmønstre man bliver mødt med.

26 stycznia 2024

Hej Pelon

Du reagerede ikke på mine svar til dine seneste fire 1-stjernede anmeldelser af os, derfor vil du modtage den samme respons på denne anmeldelse som på de foregående. Jeg håber, at du vil vende retur.

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg ønsker at understrege, at vi aldrig ønsker at behandle folk forskelligt. Vi gør altid vores bedste for at sikre en god og korrekt behandling af alle sager.

Vi vil meget gerne have en dialog med dig for at løse de udfordringer, du har oplevet. Det er dog svært for mig at identificere, hvilket af vores selskaber din anmeldelse vedrører. For at kunne undersøge sagen nærmere, beder jeg dig venligst om at sende en besked til mig på rir@oadv.dk, så jeg kan sætte dig i kontakt med den rette.

Du er også velkommen til at kontakte en anden ØENS medarbejder, hvis du er mere komfortabel ved det.

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en løsning.

Catastrophic

For your own sake, stay far away from anything "ØENS Rådgivningshus" has to do with. Especially, if you are an expatriate.

What a nightmare.

25 stycznia 2024

Hello James,

We're truly sorry to read your review. We always aim to provide the best and most accurate management of all cases.

We would very much like to engage in a dialogue with you to resolve any specific challenges you might be facing. Since we cannot determine from your review the exact address of your concern, I would instead encourage you to send an email directly to me so we can address your issue more effectively. You can contact me at kro@oadv.dk.

Best regards,
Kristian Olsen
Direktør, ØENS Ejendomsadministration for Investeringsejendomme

Oceniono na 1 z 5

Mareridtsagtig Ejendomsadministration - Stærk advarsel mod at vælge Øens Ejendomsadministration

Jeg har haft en exceptionelt dårlig oplevelse med Øens Ejendomsadministration, og jeg føler det nødvendigt at dele min mareridtsagtige oplevelse for at advare andre, der overvejer deres tjenester.

Faktureringsmareridt:
I løbet af de seneste måneder har jeg stødt på vedvarende problemer med Øens Ejendomsadministrations faktureringssystem. På trods af at jeg har givet dem nøjagtige og opdaterede postoplysninger, sender de konsekvent regninger til forkerte adresser. Dette er ikke kun en ulejlighed, men også en alvorlig forsømmelse af deres ansvar. Det, der er endnu mere skræmmende, er deres frækhed ved at inkludere rykkrergebyrer på regninger, selv når fejlen klart ligger hos deres egen inkompetence.

Forfærdelig Kundeservice:
Toppet af denne forfærdelige oplevelse er den elendige kundeservice. Repræsentanterne udviser konstant en uprofessionel og uhøflig attitude, hvilket tydeligt viser, at de enten er uinteresserede i deres job eller mangler den grundlæggende høflighed, der kræves i kundeserviceroller. Kommunikation er afgørende i enhver virksomhed, og Øens Ejendomsadministration fejler miserabelt på dette område.

Dage Ødelagt, Tilfredshed Ødelagt:
At håndtere Øens Ejendomsadministration er blevet en tilbagevendende mareridtsoplevelse, da deres handlinger konstant formår at ødelægge min dag. Kombinationen af inkompetente faktureringspraksisser og respektløs kundeservice har efterladt mig grundigt utilfreds.

Konklusion: Jeg fraråder kraftigt at engagere sig med Øens Ejendomsadministration til enhver form for ejendomsadministration. Graden af inkompetence og mangel på respekt, som denne virksomhed udviser, er uden sidestykke i min erfaring.
Spar dig selv for stresset, frustrationen og de økonomiske konsekvenser ved at søge en mere kompetent og kundeorienteret ejendomsadministration.

13 grudnia 2023

Kære Samir

Tak for din henvendelse. Vi sætter pris på muligheden for at adressere dine bekymringer, selvom vi må bemærke, at den situation, du beskriver, ikke stemmer overens med vores optegnelser. Dette har vi også tidligere drøftet.

Det er vigtigt at understrege, at gensidig respekt og høflighed er afgørende i alle vores interaktioner. Derfor er det uacceptabelt at bruge skældsord, øgenavne og upassende sprog over for vores medarbejdere. Vi tolererer ikke sådan en adfærd.

Vedrørende betalingsprocessen: Når man fravælger Betalingsservice, som du har gjort, er proceduren, at man modtager en opkrævning via posten. Dette medfører en iboende risiko for forsinkelser eller problemer med postleveringen. Vi sørger for at opdatere adresseoplysninger, så snart vi modtager dem fra dig.

Som en del af vores ansvar over for foreningen, sikrer vi os, at fællesbidrag betales rettidigt. Vi praktiserer ikke at pålægge rykkergebyrer for enkeltstående fejl, hvilket du tidligere har erfaret.

I din sag observerer vi dog nu en gentagen forsinkelse i betalingen, som ikke længere synes at være tilfældige uheld. Betalingerne er gentagne gange ankommet flere uger for sent.

Vi ser frem til at løse denne situation på en retfærdig og effektiv måde.

Nedim Husic, Administrationschef
ØENS Rådgivningshus

Brug af advokat bistand

har brugt dem i mange år til køb og salg af en del huse og lejligheder og kombinationen af en super dygtig advokat Anders Larsen og Anita Hansen der holder hånd i hanke med det hele og styre processen 100% , så fåes det ikke bedre

14 listopada 2023

Hej Torben

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at tage dig tid til at vurdere vores service. Vi er meget taknemmelige for din loyalitet og din anerkendelse af vores dygtige medarbejdere. Næste gang du har brug for vores hjælp, står Dreamteamet med Anders og Anita – samt alle vores andre kompetente medarbejdere – klar til at yde rådgivning og assistance i et bredt spektrum af opgaver.

Med ønsket om en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår :-)

Oceniono na 5 z 5

Bare kompetente og rare mennesker at…

Bare kompetente og rare mennesker at samarbejde med.

6 grudnia 2023

Hej Johnny

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter også stor pris på samarbejdet og glæder os over loyaliteten imellem.

Glædelig 6. december :)

Hej Hüseyin

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er utroligt glade for at høre, at du har oplevet vores rådgivning som top professionel, og vi vil gerne sende en stor tak videre til Frederik og Lisa for deres indsats.

Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din positive oplevelse. Skulle du få brug for yderligere rådgivning i fremtiden, står både de og vores dygtige team klar til at assistere dig.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Penge sluger

Forfærdelig service og uacceptbelt opføresel overfor sine lejere.

Vi lejede en lejlighed igennem dem igennem 2 års tid.
Da depositummet skulle tilbagebetales skulle jeg gentagende gange rykke for det.
Udover det nægter de at sende en opgørelse over hvordan '' MINE '' penge er blevet brugt og fordelt. De har feks bare skrevet. '' 5000kr for en ny ovn og 5000kr for opsætning af 2 lys? ''

Fup firma som bare er ude på at sluge ens penge.

27 października 2023

Hej Karrar

Mange tak for din henvendelse, som dog har givet anledning til forundring hos os. Vi har altid svaret hurtigt på alle dine henvendelser, og vi har opstillet flytteopgørelsen detaljeret og udspecificeret for dig, straks vi har modtaget fakturaerne på istandsættelsesarbejdet i din fraflyttede bolig.

Det er helt almindelig praksis at modregne beløb til istandsættelsesarbejder i det indbetalte depositum, hvis lejeren ikke har afleveret lejligheden i den aftalte stand. Ved din indflytning blev der udført et indflytningssyn, og ved din fraflytning blev der gennemført et flyttesyn. Dette gøres for at sikre, at lejligheden altid er klar til indflytning, både for dig som tidligere lejer og for kommende lejere.

Efter flyttesynet har du modtaget en detaljeret specificering af flytteopgørelsen, hvor du kan se, hvor der er forskelle i forhold til indflytningssynet. Desuden har vi, som du ønskede det, sendt dig fakturaer fra håndværkere, der forklarer, hvordan pengene er blevet anvendt til istandsættelse af lejligheden, da den ikke blev afleveret i den aftalte stand.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til Øens rådgivningshus for…

Stor ros til Øens rådgivningshus for den gode rådgivning og det høje serviceniveau. Kan anbefales.

18 października 2023

Hej Kim

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og fordi du tog dig tid til at vurdere vores service. Hvis du skulle få brug for vores hjælp igen, er vi altid parate til at rådgive og assistere dig med en bred vifte af opgaver.

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse som bolig køber

Super god oplevelse som første gangs køber
jeg har haft Maria-Melissa og Michael til at hjælpe da jeg er første gang køber. Det har været en super proces hvor der blev taget ansvar og de fik afdækket alle områder. Jeg kan varmt anbefale Maria-Melissa og Michael hvis i mangler en god rådgiver i forbindelse med køb af bolig.

18 października 2023

Hej Jeppe

Mange tak for din flotte anmeldelse!! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en tryg oplevelse med Maria-Melissa og Michael som dine professionelle rådgivere. Det er altid en stor beslutning at købe en bolig, og det er skønt at høre, at du, som førstegangskøber, følte, at de var ansvarsfulde og omhyggelige i hele processen og dækkede alle de væsentlige områder.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller rådgivning, er vi her for dig. Tak for at vælge os, og vi ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden.

Bedste hilsner

Super god administrator

Super god administrator og meget professionel håndtering af indkomne issues.
Har netop haft et rigtig godt kursus i bestyrelsesansvar. Godt input og noget nyt at tage med hjem.

5 października 2023

Hej Michael

Tusind tak for dine venlige ord og for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Din feedback betyder meget for os.

Det var en fornøjelse at have dig til undervisning i går. Husk at vi altid er åbne for at tilpasse vores bestyrelsesundervisning efter jeres ønsker, så I kan føle jer bedst rustede i jeres roller som bestyrelse/bestyrelsesmedlemmer.

Oceniono na 5 z 5

Vi kan varmt anbefale Øens…

Vi kan varmt anbefale Øens rådgivninghus. De er meget søde og hjælpsomme. Vi brugte dem i forbindelse med at flytte, hvor de havde overblik over alt med tinglysning osv., hvilket gjorde vi ikke behøvede bekymre os om noget som helst. Vi følte os i meget trygge hænder. Mvh. Pernille & Mathias

1 sierpnia 2023

Hej Pernille

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Vi glæder os over, at du havde en god oplevelse med vores arbejde i forbindelse med din flytning. Vores fornemmeste opgave er netop at fjerne bekymringer for vores kunder og sikre en problemfri oplevelse.

Hvis du skulle få brug for yderligere rådgivning eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ha' en dejlig dag.

De bedste hilsner

Hurtig og proff

Hurtig og proff. behandling af ejendomshandel samt huslejekontrakt

26 września 2023

Hej Niels

Hvor er det skønt at høre!! Vi sætter stor pris på at du har valgt at lave en anmeldelse baseret på din oplevelse af os. Mange tusind tak.

Vi står altid klar til at hjælpe dig en anden god gang, hvis behovet skulle opstå.

Nyd solskinsdagen.

Tenant. Disrespected and Threatened. Racist employees

Had a move out inspection from your employees at your properties in Ingrid Marievej. There is a huge difference between being firm and being disrespectful. Your employee who visited for the move out inspection offered no explanation or had no interest in speaking. He was rude and disrespectful.
Not sure if Danish citizens would be treated this way. He threatened us to sign the document, saying COURTS would be involved. And his last statement being, 'I won't be asking one more time'. This is an outrageous way of speaking to anyone. I have been disrespected and bullied by your employee. I called the company and asked for a call back. No one responded. This is purely motivated in taking all the deposit money and more. Surely makes you feel the racist undertone.

14 września 2023

Dear Sasikumar Sridhar

Thank you for reaching out to us following your move-out inspection.

It is important to clarify that the individual who conducted the inspection is not affiliated with our company, nor is he an authorized representative of our organization. Our role in this situation was solely to facilitate the scheduling of the move-out inspection with the company who are responsible for handling the move out inspections. We have informed the company about your experience, and have asked them to contact you.

We deeply value professionalism, respect, and fairness in all interactions, and we are committed to ensuring that our tenants are treated with the utmost courtesy and respect.
Please be assured that our organization has a zero-tolerance policy for any form of discrimination or disrespectful behavior. We are committed to fostering an environment where every individual is treated with dignity and fairness.

Best regards

Oceniono na 4 z 5

En rigtig god og hurtig kommunikation

En rigtig god og hurtig kommunikation. Meget professionelle.

14 września 2023

Hej Jennifer

Vi takker mange gange for din 4-stjernede anmeldelse. Vores team står altid klar, hvis du skulle få brug for vores hjælp i fremtiden.

Nyd fredagen.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej