Jeg bestilte en pakke guldøjelarver som desværre ankom uden larver. Dette skrev jeg til deres kundeservice, og mindre end 48 timer senere havde jeg et svar med både undskyldning og forsikring om at en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte mariehønelarver, da min hindbær var inficeret med bladlus. Satte dem på busken som beskrevet, men så aldrig nogle mariehøns. Dog forsvandt alle bladlus, så der må jo have været en masse mariehø... Zobacz więcej
Alle dyr døde ved ankomst-kun “støv” i pakken. Alle mail returneres med besked på at de ikke kan afleveres. Pudsigt da al kontakt foregik gnidningsløst i begyndelsen-inklusiv god råd etc. Opd... Zobacz więcej
Borregaard sendte første omgang Orius rovtæger, som desværre var blevet trætte i for koldt vejr. Da de opdagede, at jeg et par dage efter allerede havde bestilt flere tilbød at sende mig nye fremfor a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nyttedyr til biologisk bekæmpelse af skadedyr i drivhuset, udestuen og haven.
Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Der var max 10 stk. snylte hvepse hvor der skulle være 100stk.
Jeg så kun en levende guldøjelarve hvor der skulle være 500 stk.

Odpowiedź od Nyttedyr
Jeg købte d. 4/7 3024 for 345kr..dét som skulle være 2000 rovmider i en flaske. Jeg udsatte " miderne" umiddelbart efter ankomsten.
Det viste sig så , at flasken udelukkende indeholdt savsmuld!!
IKKE én eneste rovmide!!!!
Føler mig i dén grad snydt

Odpowiedź od Nyttedyr
Levering af rovmider mod spindemider for 3. år i træk. Virker perfekt i vores drivhus. Miderne leveres i rør i kuvert med kølende element. Hurtig og trygt levering. Handler helt sikkert med Nyttedyr fremover.

Odpowiedź od Nyttedyr
Nyttedyr burde bruge en anden transportør end Bring, der konsekvent leverer til en anden pakkeshop end den, der er aftalt ved levering.
Det er nu 4. gang på 3 år, at jeg oplever dette. Bring hævder, at det er Nyttedyr, der har ansvaret mens Nyttedyr placerer ansvaret hos Bring. I sidste ende er det dog Nyttedyr, der vælger transportør, så de må jo have det endelige ansvar. Desværre er der ikke så mange alternativer, når Nyttedyr reelt har monopol på det danske marked.

Odpowiedź od Nyttedyr
Jeg har fåret jeres materiale før og det virkede. Så tøver ikke med st bruge jer det er et rigtig godt naturvenligt produkt.

Odpowiedź od Nyttedyr
Priserne er på kort tid blevet MEGET højere. Er der sket en kvalitetsforbedring, eller er I bare grådige?

Odpowiedź od Nyttedyr
Så fint. Kunne dog godt tænke mig at i brugte gls eller PostNord …. Bring er besværligt.

Odpowiedź od Nyttedyr
Den første box med rov mider var der ingen i, så sendte nyttedyr en ny ub god service jeg kunne se små rov mider i glasset

Odpowiedź od Nyttedyr
Leverer ikke som angivet under bestilling! Mine nyttedyr ligger nu i en solophedet pskkeboks, hvortil der ikke kan skabes kontakt. Ved bestilling stod der levering til pakkeshop. Ikke nærboks med ubrugelig app.
Aldrig mere dette firma. Har spildt 500kr på absolut ingenting og har stadig skadedyr i min planter

Odpowiedź od Nyttedyr
Jeg har modtaget en vare som er holdbar to år efter produktionsdatoen. Den er allerede næsten et år gammel. Det finder jeg ikke ok