Jeg har bare fått halvparten av hva jeg betalte for.Det kom en mail fra Camilla den 4 april om at hun straks skulle sende de 3 sigarettene.men så sto det også hva slags smak jeg ønsket.Trodde det ble... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte 24.02.15 og pengene ble trukket fra konto 27.02.15 men ingen varer mottatt. Har sendt to mail uten å få svar. Fått svar på et par sms om at dere skal ta kontakt i morgen men det var for over... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er 20 dager siden jeg bestilte varene til ålesund i norge, men jeg har ennå ikke fått dem. Hvor lenge må man vente??? Det skulle ikke ta mer enn 4-5dager i følge nycigarett! Dette er frustrerend... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte fra dere den 4.09.16. Har ikke fått noe leveranse eller svar på mail fra dem. Svindel og bedrag eller så har de ikke kontroll på hva de holder på med. Ny forsendelse eller pengene tilbake!
Reakcja na opinię
Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.
Bistrupvej 135, 3460, Birkerød, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Kære Camilla
Jeg vil gerne sige tak for din store hjælp, da jeg ville stoppe med at ryge .I 2 år brugte jeg jeres Fifty one, som var de bedste på marked, selv med de fejl der var.
første trin lykkes, selv om jeg har røget mellem 15-20 cigaretter om dagen i 45år.
Dette var ikke lykkes uden jeres E cigaretter, for jeg havde forsøgt med andre mærker, hvor det ikke lykkes.Tak for din altid gode service og din altid glade snak, udanset set om du bar på sorg, var du altid glad.
Håber du vil hjælpe flere til at stoppe.
Nu er jeg også klar til at slippe mine E cigaretter.
Tusind Tak
Mona Olafsson
Super god behandling og en masse hjælp og service ud over det normale. Kan kun anbefalede at handle her
bestilte ved 19 tiden og fik retur svar om afhentning tidligt næste morgen. desværre fik jeg 2 mint og ikke 4 mentol !!!!!!!!!!! men sikkert ikke sidste gang jeg bruger jer...
Jeg kan anbefale Nycigaret.dk for absolut super god service, yderst venlige betjening via telefon (Camilla) og kvik forsendelse - hurtig, nemt, yderst forrygende
20456
Jeg fik den bestilling jeg glemte at bestille! Kontaktpersonen har overblik og er nærværende. Hun følger op på de aftaler hun indgår og tager således ansvar for at sende mig det jeg ønskede, selvom jeg var kommet til at bestille noget andet. Super service!! Cigaretten er god og ligger godt i hånden, næsten som en rigtig cigaret, bare bedre. Den her dør jeg nemlig ikke af :-)
Produktet liv op til det som hj. side lovet .
Det tog bare 4 dage for at å min pakke og havde givet næsten 50 kr for at få den sendt :-( så ... men ellers er det ok ..
Det var som at få en "gave" fra en ven.
Godt nok var det en almindelig bestilling , men pga af den hurtige respons og levering inkl. en ekstra cigaret med personlig hilsen pga. fragtprisen oplevede jeg det som om det var en ven der gav mig noget;-)
Rar oplevelse og lidt sjælden i denne digitale verden.
Nu kan jeg ikke klare mere, i over en Måned har i lovet at i ville komme og installere dørspionen, men der sker aldrig noget,
Jeg sendte den Dørspion retur der ikke duede, fik endelig kontakt med Camilla der lovede at sende mig en ny dørspion.
Jeg modtog et der ikke dur sikkert det samme jeg havde returneret,
Camilla lovede at de skulle nok komme og sætte et nyt op.
Men der sker aldrig noget.
Så nu har jeg opgivet at få en dørtelefon

Odpowiedź od NyCigaret.dk
Super betjening..glemt at sætte kryds i gratis Porto ,fik en ekstra cigaret.fik forkert cigaret,fik straks sendt den rigtige og kunne beholde den jeg havde.
Det er dejligt, hurtigt og nemt og bestille og få sine vare.
sinnsykt dårlig kommunikasjon. hva er vitsen med mail som en av kommunikasjons-mulighetene når en ikke får svar i det heletatt? makan til service
hva om det var en hørselshemmet som prøvde å få tak i dere, skulle personen ikke fått hjelpen han/hun trengte? jeg har prøvd å fått tak i dere med forespørsel om retur av e-juice som jeg ikke var fornøyd med og venter ennå på svar. er litt drøyt å måtte vente i over en uke på ett så enkelt svar. er ikke første gangen jeg har kontaktet dere heller uten å få noe svar. hvis dere vil beholde kunder så bør dere virkelig ta dere sammen og forbedre kommunikasjonen og servicen. vanligvis er jeg en veldig tålmodig person, men nå er jeg virkelig lei av å bli ignorert. enten kontakter dere meg snarest eller så sender jeg bare e-juicen i retur med ett brev uten avtale med dere først. enkelt og greit.

Odpowiedź od NyCigaret.dk
Jeg var i "butikken" og købe min E-cigaret, der fik jeg bare en super service. Camilla er utrolig sød og hjælpsom.
Rar, hyggelig 1. køb. Vi talte sammen, som om vi havde kendt hinanden altid.
Venlig og behagelig handel.
Kan varmt anbefale at handle der.
Kan nok ikke gøres bedre hvad angår service nivue, yderst tilreds.
Super tilfreds med service niveauet, hurtig levering
Rigtig god og hurtig service. Ingen problemer hverken med levering eller kommunikation. Så jeg har kun positive ting at sige om dette.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.