Een kleine bed en breakfast met een grote hulp van de mensen achter Novosite. Direkt altijd een snelle oplossing en hulp bij iedere vraag. Daar wordt je als geen expert op dit gebied blij van.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een eigen bedrijf starten... daarbij hoort natuurlijk een toegankelijke, mooie website. En wat is er nou leuker dan deze zelf te ontwerpen en makkelijker dan deze zelf te kunnen aanpassen en up to... Zobacz więcej
Zowel voor ons bedrijf als voor mijn hobby heb ik een website gemaakt via het Novosite pakket. Het bevalt prima! Heel eenvoudig en zonder ingewikkelde poespas kan ik nu een mooie en duidelijke website... Zobacz więcej
Voor het maken van een website hebben wij als seniorencaravanclub gekozen voor NOVOSITE. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Niet alle dingen die wij graag wilden waren mogelijk, maar he... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Weegbreestraat 18, 3765 XV, Soest
- sales@novosite.nl
- www.novosite.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
iedereen kan een website maken met novosite
Bij het starten van mijn eigen praktijk hoorde ook een website. Na wat zoeken op internet kwam ik al gauw bij novosite uit. Ik las de positieve reviews wel, maar zag mezelf toch geen website maken. Maar om de kosten zo laag mogelijk te houden zou dit toch de beste optie zijn. Me aangemeld om het twee weken te proberen en toen werd het me al gauw duidelijk dat het dus wel te doen was om zelf een website te maken. Het is precies zoals ze het beloven. En ontzettend snel antwoord van de helpdeks. Niets dan goede ervaring met novosite.
Super Service, makkelijke tool
We zijn nu een 2-tal weken met Novosite onderweg en het resultaat is nu al spectaculair. Dat belooft nog veel voor de toekomst. We zijn geen hindernissen tegengekomen, alleen onverwachte meevallers.
Stichting Soester Openluchttheater Cabrio
Gewoon waar maken wat ze beweren
Doe maar maar gewoon dan doe je al gek genoeg maar niet bij Novosite. Die maken waar wat ze beweren.
Novosite is voor de superdigibeet een topuitvinding!
Eind vorig jaar bedacht dat ik dan toch echt die eigen praktijk moest gaan beginnen. Maar eerst een professionele website want het moest natuurlijk wel in 1x goed op poten gezet worden.
Via via van Novosite gehoord en het 2 weken geprobeerd (eigenlijk maar een dag want ik had al direct door dat Novosite precies datgene kon bieden wat ik zocht).
Binnen no-time had ik een professionele site op poten die door werkelijk iedereen die het ziet als "erg mooi" wordt beoordeeld. Als ik er dan bij vertel dat ik hem "helemaal zelf" gemaakt heb, wordt het stil omdat niemand dat achter mij had gezocht ha ha.
Twee of drie keer heb ik tijdens het maken een vraag aan de helpdesk gesteld en steeds werd daar binnen heel korte tijd zeer geduldig op gereageerd.
Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel mensen op Novosite gewezen als mogelijkheid voor het zelf maken van een website.
Super, volledig idiot proof
Novosite is bestand tegen dom (onwetendheid) en foutief gebruik. Biedt de mogelijkheid om van alles uit te proberen en te wijzigen. Hierdoor voor iedereen toegankelijk die een site wil bouwen en onderhouden.
Novosite is TOP! Eenvoud en Kwaliteit voor een Faire Prijs!
UITSTEKEND: EEN VETTE 9!
Uitstekend werk, prima prijs-kwaliteit verhouding.
Met Novosite kan iedereen een website bouwen en kom je er niet uit de helpdesk geeft je snel en vakkundig antwoord !!!
waarom een dure cursus volgen, Novosite maakt dit overbodig!!!
Ik wilde zelf een website maken omdat iemand inhuren hiervoor megaduur is. Dus een cursus "webdesigner"aangeschaft. Leren en leren en nog weinig online kunnen zetten! Wat een onzin ...had ik maar eerder van Novosite gehoord! De cursus heb ik nu netjes in de kast gezet en ZONDER veel moeite heb ik nu met Novosite inmiddels al 2 gave websites gemaakt, een zakelijke en een prive! Wauw wat een uitkomst.....
Zeer makkelijk zelf te maken met Novosite en daarmee in deze crisis tijd kosten besparend.
Heel makkelijk.. Je begint gewoon met je eigen opzet en als je tevreden bent over het resultaat gaat de site met 1bericht online. Je kunt altijd en overal je site weer aanpassen.
Gebruiksvriendelijk, snel,eenvoudig en succes verzekerd!
Novosite, maakt het mogelijk om zonder al te veel moeite een website te bouwen en aan te passen. Iedereen die het uitprobeert is verkocht, dus probeer het uit op eigen risico! Succes verzekerd!
geweldig
Novosite is een geweldige hulp om zelf je site te bouwen zonder was het mij nooit gelukt ik beveel het iedereen aan ik heb enkele andere geprobeerd maar dat was flut
Niks beters en gemakkelijker gevonden dan..Novosite !
Het internet afschuimen om een degelijk en makkelijk programma te vinden om websites te maken. Uiteindelijk gevonden en na een paar dagen was ik al verkocht en het Homepage pakket aangekocht.
De site kan snel en makkelijk aangepast worden, en eveneens makkelijk te koppelen en vlot verlopen om deze te linken aan mijn domeinnaam !!
Een aanrader dus ! Ben totaal verrast door de gebruiksvriendelijkheid en toch uitgebreid.
Patrick
Gedwongen maar zoooo blij!!!
Gedwongen heb ik de overstap moeten maken naar Novosite als webbuilder maar totaal naar tevredenheid en gemak. De site werkt gemakkelijk, eigenlijk is alles mogelijk wat ik wil voor mijn site, voor mij dus heel compleet en ideaal! Mochten er toch onduidelijkheden of vragen zijn is de snelheid van meedenken, oplossingen aandragen bijzonder. Kortom ik ben zoooooo blij met mijn overstap en zou een ieder Novosite adviseren.
Janine van Hollanddoodles
NIKS AAN
N iks aan.
O ntwerp een unieke site.
V eertien dagen uittesten.
O verduidelijke handleiding
S uper suitebuilder
I edereen kan het
T op tools
E igen domeinnaam
van harte aanbevolen door Ria van der Wal- Staats
Gewoon TOP zo makkelijk om mee te werken.
Allereerst ik heb twee linkerhanden wat betreft computers en ik weet al helemaal niks van een site maken. Maar als zelfs IK een mooie site kan maken met novosite kan iedereen het, ik heb al zoveel complimenten gekregen. Door mijn site zijn al verschillende mensen novosite gaan gebruiken ik kan het ook iedereen aanraden echt TOP.
Snel, Makkelijk en TOP feedback!
Ik zocht al een tijd een goede site om mijn website te maken, ik ben echt een leek hierover dus was echt even zoeken, TOT ik bij NOVOSITE terecht kwam.
Binnen paar uurtjes had ik al een gedeelte van mijn website in elkaar geknutseld en kon het even gratis uitproberen. Nou ik was snel verkocht en heb me aangemeld!!
Klik klik klik.....alles ging als een speer....en als ik vragen heb dan stuur je een mail naar de online service, binnen een 1/2 dag ( soms nog sneller ) al een duidelijk antwoord!!
Ik ga nu kijken of mijn andere site en domein hier naar toe kan verhuizen want ben zeer tevreden!! Snel, makkelijk, overal beschikbaar !!!! Super.
Novosite: Gebruiksvriendeljk, voor iedereen toegankelijk, eenvoudig, veel mogelijkheden voor een mooie- website met professionele uitstraling en ze zijn heel servicegericht!
Met Novosite kan je heel makkelijk een mooie-, opvallende website maken. De mogelijkheden zijn groot. Pagina's en modules zijn makkelijke aan te passen, dus voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met weinig ervaring. Ik heb al een aantal websites via Novosite draaien en krijg goede reacties op het uiterlijk en, ook voor de bezoekers, de gebruiksvriendelijkheid. Foto's, bestanden, filmpjes, het kan allemaal. Zelfs een webwinkel zit er al op, die kan je wel of niet activeren. Ik ben ook super enthousiast over de service die Novosite biedt. Ze laten je nooit lang wachten op het antwoord van je gestelde vragen, zodat je snel weer verder kan.
Prettig om mee te werken!
Wat een prettige sitebuilder!
Het is erg makkelijk om een eigen site te maken met Novosite.
Omdat HTML nogal onbegrijpelijk is als je er niks van weet is dit een fijne en begrijpelijke alternatief! Nog is het mogelijk om HTML te gebruiken voor de gevorderden!
Voor mensen die niet zo actief zijn met computertechnologie is dit zelfs goed te doen. Ze hebben instructie filmpjes voor het bouwen van je eigen site en ze hebben een handleiding. Mocht er dan nog vragen zijn, kan er altijd bij helpdesk gekeken worden waar nog wat dingen staan en anders kan je het gewoon vragen aan ze.
Ze reageren snel en netjes met een begrijpelijke uitleg.
Voor hun goeie werk en makkelijke sitebuilder vallen de prijzen erg mee!
Ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen!!
snelle service, snelle reactie's, geen woord op de site is gelogen, werkt simpel en snel
Goede dag,
Normaal gesproken schrijf ik niet zo snel een beoordeling. Toch heeft deze site mijn aandacht getrokken en ben ik in zee gegaan met Novosite BV. In eerste instantie met de 14 dagen proeftijd. Tot mijn verbasing was het echt zo simpel als verteld word op novosite.nl. Met een paar klikken en een beetje inzicht komt je heel ver. Op dit moment kan ik alleen maar Lof uitspreken over de sitebuilder. Het is echt ongelofelijk wat je allemaal met een paar drukken op de knop kan doen. Tevens mijn domeinnamen vast laten leggen via novosite, binnen een dag geregeld + de juiste informatie gegeven qua email etc.
Ga zo door, dan weet ik zeker dat ik nog heel lang klant blijf.
Groeten DSyachts.nl
Heel makkelijk en zeer voordelig.
inmiddels heb ik mijn tweede website gebouwd met Novosite. Mede door de snelle service en links om van alles te maken, ook het forum bied uitkomst. Echt aan te raden bij anderen.
Doświadczenie Trustpilot