Første og siste gang jeg bestiller hos Norli Forhåndsbestilte en bok med signatur fra forfatter Etter 2 mnd uten at den er blitt sendt eller noen slags tilbakemelding fra dem tok jeg kontakt og... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
6 weeks waiting for books - without any updates - 6 weeks!! And still no books i paid over 800 kr. There is enough evidence now from everyone now that Norli takes your money and fails deliver - this... Zobacz więcej
Bestilte en bok i september 2025, har enda ikke mottatt boken. Forsøkt å ta kontakt uten hell, e-post adressen til nettsiden (som jeg fikk fra en hyggelig ansatt på nordli trondheim) fungerer ikke. Pe... Zobacz więcej
Bestilte en bok for 6 uker siden. Den har ennå ikke kommet. Posten har mottatt melding om forsendelsen, men de har ikke mottatt pakken. Kjøpesum er trukket fra konto. Dette er for dårlig. Jeg trodde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Feil i varelager i flere butikker ved…
Feil i varelager i flere butikker ved klikk og hent. Alt er utsolgt i butikkene. Må betale returporto også om man bytter til annen vare.
Bestilte bøker (julegaver) 1.desember
Bestilte bøker (julegaver) 1.desember, men de er fortsatt ikke innlevert 20.desember. Eneste måten å komme i kontakt med Norli på er gjennom et kontaktskjema på siden deres. Sendte en mail i begynnelsen av forrige uke, men har fortsatt ikke fått svar. Ingen telefonnummer eller svar i sosiale medier.. Dette er håpløst! Velg "hent i butikk" hvis du vurderer å handle hos Norli.
Her er det bare ett råd og gi, styr langt, langt unna denne bedriften!
Sender ikke varene men sender faktura via Klarna
Bestilte dessverre to bøker hos Norli som skulle være julegaver, den 9. desember.
11. desember har de bestilt sending og sendt faktura, men ikke sendt varene..
Det er ikke mulig å få kontakt via kundeservice.
Norli hadde i 2023 et årsresultat på NOK 59 115 000, og daglig leder Johan Baklund tok ut en lønn på 2 374 000.
Det er trist at det går an å tjene så mye penger på å gi blaffen i sine kunder.
Her er det bare ett råd og gi, styr langt, langt unna denne bedriften!
Styr unna!
Samme problem som de fleste andre her. Bestilte 4 bøker 9. desember som alle var på lager med levering 1-2 dager. Betalte og fikk melding fra posten 11. desember at de var registrert, men ikke innlevert. I dag er det 20. desember, og de er fremdeles ikke innlevert!
Kundeservice svarer ikke på eposter og julepresangene kommer ikke frem til jul.
De har opplagt ikke et system som fungerer og elendig kundeservice.
Styr unna og bestill heller fra noen andre!
Kjøpte 6 bøker, fått 2...
Kjøpte 6 bøker 6 des. Står på nettsiden at alle er sendt, men har kun fått 2. På den ene forsendelse med 1 bok, står vekt 2,4kg. Pakken veier 0.5kg... Ikke svarer de på henvendelser så nå må jeg ut å handle alt på nytt.
Jeg bestilte en bok i siste uka i…
Jeg bestilte en bok i siste uka i november som ifølge nettsidene hadde Norli på lager (levering i 2-4 virkedager). Leveringen derimot tok nesten 4 uker og jeg fylte ut kontaktskjemaet 2 ganger for å etterlyse pakken. Svaret jeg fikk etter flere dagers venting var at det hadde vært forsinkelser med vareleveranser fra England grunnet black week. Jeg hadde aldri bestilt fra dem dersom de opplyste om at de måtte få det levert fra utlandet. Dårlig informasjon og elendig kundeservice!
Bestilte og betalte en gymbag med vipps…
Bestilte og betalte en gymbag med vipps 2 desember. Varen skal sendes innen 1-2 virkedager står det. Skjedde aldri noe. Sendte kundemelding og fikk svar i dag etter 7 dager om at bestilling var kansellert da det var tomt på lager og hos leverandør. Vil få refundert beløpet innen 10 virkedager. Denne beskjeden kommer først etter min henvendelse! Utrolig dårlig kundeservice.. Tilbakemelding: Kunne bestille igjennom levering fra butikk/eller klikk og hent. Eneste mulighet er klikk og hent + at det fortsatt står at den er på nettlager og sendes innen 1-2 virkedager. Har lagt inn ny bestilling med klarna og venter spent på hva som kommer til å skje.
1 stjerne er ikke lavt nok
1 stjerne er ikke lavt nok.
Bestilte 2 bøker til julegave 26.november, fortsatt ikke mottatt nesten 1 måned etterpå. Stod at de var på lager og sendes innen 1-2 dager. Jeg kontaktet de flere ganger via skjema på nettside, tok flere uker å få svar. Nå fikk jeg endelig svar og de har sendt 1 av 2. Dette er 2 helt like bøker. De har disse inne i fysisk butikk og de vil ikke være behjelpelig å la meg hente i butikk. Dette ba jeg om før 1 av 2 like bøker ble sendt. Fy søren for en dårlig kundeservice. Hadde jeg visst dette og at de sku leveres fra England hadde jeg revurdert kjøp. Mega skuffet.
Styr unna
Bestilte en bok den 23 november som de ifølge nettsiden deres hadde på lager. Boka ble betalt og jeg fikk sporing på den dagen etter, men ingenting har skjedd etter det. Boka skulle være en julegave, men siden de ikke har klart å få sendt den enda må jeg bare finne på noe annet. Kundeservice svarer ikke, og posten venter fortsatt på at de skal motta pakken. Styr unna norli!!
Norli holder ikke hva de lover
Bestilte en norsk bok 11/12 som var på nettlager og den skulle sendes innen 1-2 virkedager. Fikk mail fra Norli om at boken var sendt 12/12, men tror ikke det stemmer da Posten fortsatt venter på innlevering, Ikke fått svar fra kundeservice og regner derfor ikke med at den kommer til jul.
De uttaler til pressen at man kan sende tilbake boken (hvis den kommer) og få tilbake penger. Det hjelper vel ikke når man står der uten julegave.
Valgte den nettbutikken jeg fant med…
Valgte den nettbutikken jeg fant med kortest leveringstid, bestillte pakke 7 desember, men Norli har fortsatt ikke sendt pakken.
Kan ikke stole på lageretatus
Kjørte et godt stykke til en Norli butikk som hadde lagerstatus 9 stk av en gave jeg skulle kjøpe. Stemmer at de hadde 9 stk av varen bak kassa, men de var reservert på telefon! Hva er vitsen med lagerstatus da?
Styr unna Norli.
Hold dere unna! Bestilte et spill til et av våre barnebarn 2/12, fikk bekreftelse på at dette skulle leveres innen 2-4 dager, fikk nå beskjed om at spillet ikke var på lager allikevel og kommer ikke i det hele tatt. Elendig kundeservice!
Styr unna
Dette må være den dårligste nettbutikken i hele Norge. Bestilling ble lagt inn 30. November. 01. Desember fikk jeg sporingslenke, men pakken er enda ikke overlevert til Posten (19. desember). Pakken inneholder julegaver og kundeservice svarer ikke. Styr unna denne kjeden og kommer aldri til å handle hverken i butikkene eller i nettbutikken i fremtiden.
500 virkedager å få levert en bok på lager
Samme historie som "alle" andre her. Bestilte to bøker 29.11. begge skulle være klar for sending umiddelbart. Den ene boken ble sendt noen få dager senere, den andre boken har blitt liggende gjenglemt en plass. "Venter på innlevering" har det stått hos posten siden 04.12. Hvordan er det mulig? Har de mistet alle bøkene? Mistet postsekkene? Har alle som jobber på Norli netthandel takket for seg? Nå er det snart nok klager til at media kan kjøre en nyhetssak på dette.. skulle være julegave til en liten gutt :(
Oppdatering 19.01.24: fikk en epost to timer etter jeg la inn denne anmeldelsen. "beKlAgEr ulEmPen"
Helt tydelig at de har solgt en vare de ikke hadde på lager. Nå ser jeg at boken jo er lagerført igjen - så hvorfor er den ikke sendt da? Helt utrolig. Glad det ble en mediesak kort tid etter at jeg "spådde" det ut fra alle anmeldelsene som linet seg opp her
Manglende leveranse
En bok som var på nettlager (2-4 dgr leveringstid) ble bestillt 14 dager før jul. 8 dager senere står ordren som fortsatt ubehandlet i systemet deres og et barn vil nå ikke få presangen sin til jul. Særdeles skuffet og anbefaler INGEN å benytte Norli igjen
Dårlig service, varene blir ikke sendt.Hold dere unna.
Bestilte 2 bøker 1.desember som sto bekreftet "på lager". Betalte via vipps og fikk bekreftelse med en gang og etter kort tid var sporings-lenke klar. Siden det har det ikke skjedd noe. Posten "venter fremdeles på innlevering av pakken". Ikke får jeg kontakt med kundeservice heller. Skulle være julegave til min datter.
Dette er den dårligste kundebehandlingen jeg har vært borti på lenge - hold dere unna.
Unngå Nordlig Bokhandel
Unngå Nordlig Bokhandel – en sterk anbefaling
Jeg bestilte en bok fra Nordlig Bokhandel den 4. desember og mottok bekreftelse dagen etter på at varen var sendt. Etter å ha ventet lenge uten at boken kom, kontaktet jeg kundeservice for en uke siden med spørsmål om hvor boken min er. Jeg fikk bekreftelse på at saken var mottatt, inkludert et saksnummer, men siden da har jeg ikke fått noe svar.
Jeg har forsøkt å få tak i kundeservice via andre kanaler, inkludert å ringe butikken. De ansatte der var svært hyggelige og hjelpsomme, men kunne dessverre ikke gjøre noe med saken. Problemet ligger hos den sentrale kundeservicen, som virker fullstendig fraværende.
Manglende oppfølging og total stillhet fra kundeservice gjør at jeg på det sterkeste fraråder å handle hos Nordlig Bokhandel. Når en bedrift ikke klarer å følge opp kundene sine, levere varer som bestilt eller i det minste svare på henvendelser, er det grunn til å stille spørsmål ved hele virksomheten.
Hold dere unna.
Bestilte bøker 1.desember
Bestilte bøker 1.desember. Fikk bekreftelse med en gang men ikke fått noen bøker. Dette skulle vært julegaver men har nå måttet kjøpe andre gaver. Har tatt kontakt med kundeservice flere ganger men ikke noe svar. Heller ikke noen annen måte å få kontakt med dem på.
Den dårligste kundebehandlingen jeg har vært borti på lenge - hold dere unna.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.