Norli Bokhandel Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Første og siste gang jeg bestiller hos Norli Forhåndsbestilte en bok med signatur fra forfatter Etter 2 mnd uten at den er blitt sendt eller noen slags tilbakemelding fra dem tok jeg kontakt og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

6 weeks waiting for books - without any updates - 6 weeks!! And still no books i paid over 800 kr. There is enough evidence now from everyone now that Norli takes your money and fails deliver - this... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en bok i september 2025, har enda ikke mottatt boken. Forsøkt å ta kontakt uten hell, e-post adressen til nettsiden (som jeg fikk fra en hyggelig ansatt på nordli trondheim) fungerer ikke. Pe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en bok for 6 uker siden. Den har ennå ikke kommet. Posten har mottatt melding om forsendelsen, men de har ikke mottatt pakken. Kjøpesum er trukket fra konto. Dette er for dårlig. Jeg trodde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Media i wydawnictwo

Napisane przez firmę

Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bøkene du ønsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ålreit utvalg, fått alle varer!

Ålreit utvalg, fått akkurat det jeg skal ha hver gang!
Bøker er ikke som andre varer, så det tar tid. Mange grunner til det, blant annet at logistikken mellom forlag-trykkeri-distribusjon-butikk-kunde er heeelt sirup, men det er ikke Norli, eller noen annen bokhandels feil. Dette er akkurat som i gamle dager, da man gikk i butikk, og bokhandlene kunne bestille bøker for deg. Av og til tok det uker og måneder. Men det har visst alle plutselig glemt. Uansett: jeg er fornøyd!

9 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Man får aldri pakken tidsnok.

Nettsiden oppgir 2–4 virkedager leveringstid, men i praksis kan det ta uker, om ikke måneder, før man mottar pakken. Jeg bestilte en vare for to uker siden, og den har fortsatt ikke dukket opp i Posten-appen.

I tillegg oppleves de fysiske butikkene som rotete og lite oversiktlige. Det er vanskelig å finne frem til det man leter etter – for eksempel må man lete gjennom alle de engelske bøkene for å finne engelsk krim, siden det ikke finnes en egen hylle for det.

6 października 2025

Fyttikatta til lang leveringstid

Fyttikatta til lang leveringstid. Det har gått så lang tid at jeg nesten glemt at jeg venter på noe. Sjekka Posten appen, den er nå ankommet Lørenskog terminal og blir sortert. Bestillingen la jeg inn 6 sep. Det er nå 17 sep. Sjekka nettsiden igjen nå, og det står fortsatt 1-2 dager leveringstid.

17 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Bøker bestilt og like etter satt ned…

Bøker bestilt og like etter satt ned 40%, jeg ber om å få rabatten,-noe som selvfølgelig aldri er problem i andre nettbutikker. De nekter, jeg må sende de i retur for så å bestille på nytt. Svært lite miljøvennlig, idioti og null service!!! Ikke vært borti makan.

12 września 2025

Tomt og taust fra Norli.no

Ordrebekreftelsen fra 22/8 sa "På nettlager - sendes innen 2-4 virkedager". Etter to uker er det tomt i postkassen og taust fra kundeservice. Anbefalinger:
Hvis det er pensumbøker eller andre bøker du har behov for raskt, velg en annen leverandør
Bruk Klarna, ikke betal med kredittkort!

Oppdatert: Norli Akademisk Halden ville fått fem stjerner. De hadde boken på lager og sender den til meg i dag.

5 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Bestilling uteblir, ingen informasjon, ingen tar ansvar

Bestilte på nett og fikk beskjed om at Norli Triaden Lørenskog skulle sende varen og et tilhørende vippskrav. Jeg hørte ikke noe på lang tid, og sendte epost. Intet svar. Prøvde å ringe, men ingen tar telefonen. Sendte melding via link i eposten jeg fikk om at ordren var mottatt, men de kunne ikke hjelpe i det hele tatt, da ansvaret lå hos butikken som skulle sende. Ingen tar ansvar, og ingen tar kontakt. Siste gang jeg bestiller herfra 😔

25 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Helt umulig å vite om varen er på lager…

Helt umulig å vite om varen er på lager i Norge og hvor lang tid det tar før varen sendes. Bestilte ei bok og status på nettsida er at den er delvis sendt! Sporingsnummeret er ukjent for Posten og ingen mulighet for å ringe. Heller ikke butikkene kan ringe. Styr unna!!

8 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Føler meg lurt – ordre redusert og pris økt dagen etter

Jeg bestilte og betalte for 10 Pokémon booster bundles med Vipps på Norli 9.juli 2025. Etter gjennomført kjøp og mottatt ordrebekreftelse, fikk jeg en e-post dagen etter der de ensidig endret ordren til kun 2 stk. Jeg sendte derfor en mail til norli kundeservice og grunnen var fordi det var maks 2 per kunde.

De mottok mange store bestillinger og hadde ikke nok varer. For å unngå brudd med distributøravtalen, reduserte de derfor alle ordre til 2 stk per kunde.

Denne kjøpsbegrensningen ble aldri opplyst på nettsiden under bestilling, og avtalen ble inngått i god tro. Norli viser til interne avtaler med leverandør av Pokémon som begrunnelse, men dette fritar dem ikke for å overholde norsk forbrukerlovgivning.

De burde ha opplyst om kjøpsbegrensningen før betaling, ikke etterpå. Jeg sitter nå igjen med bare 2 av 10 bestilte produkter – og en svært dårlig kundeopplevelse.

Ikke nok med det, de la også ut prismatic booster bundles til salgs igjen, men til høyere pris - 799kr. Så prismatic booster bundles hadde de nok nok av…

11 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Wanted to apply for membership in this…

Wanted to apply for membership in this bookstore as I am very often in Norway, they announced that I must have Norwegian phone number. Ridiculous, in which century we are living, I am not going to buy a phone card in each country where I spend some months every year. So, will buy books in another book shops that are not behaving like in the stone age when people were stuck in the same area for whole life.

23 czerwca 2025

Kansellering uten varsel

Jeg bestilt to bøker i mai hvor det stod at det ville ta mellom 7-14 dager før de ble sendt. Tok kontakt etter 22 virkedager for å høre hva som skjer med ordren. Det viser seg at de kansellerte den umiddelbart etter at bestillingen var gjort uten å oppgi grunn, uten å gieg beskjed og uten å returnere pengene mine. Til en annen gang så går det jo an å informere om at de kansellerer bestillinger. Andre gang dette skjer, kommer ikke til å bestille fra Norli igjen.

18 czerwca 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Ikke mulig å ringe eller chatte. Sender feil vare og hevder at jeg må betale returporto…

11 czerwca 2025

Very bad service.

2 weeks after order, the book didn't come. No notofication. Contact them to get answer they don't have it. The worst book store I ever order from. Never again.

4 czerwca 2025

Mottok feil bøker

Bestilte tre bøker 16.04.25, og forståelig nok så var en av bøkene ikke lansert før 22.05.25.
Dette var en selvhjelpsbok, en kokebok og en comic book.

Fikk beskjed via Posten-appen at jeg hadde fått leveranse. Åpnet pakken og det var to fagbøker om juss.

Trist at Norli er så sykt treige med å svare på kundeservice.

26 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej