Nordtex Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

God og effektiv service! Dejligt produkt med "steamer" i en ny forbedret udgave. God til hudpleje ( dampe ny-renset hud), og efter f.eks dybde-maske. Dejlig nemt at bruge håndholdt "steamer"... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige købt Nordsteam 950 og er allerede super glad for produktet. Skjorter, blazere og lange kjoler er nu ikke længere hovedpine når de skal stryges. Selvom den er lille, virker den helt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte i sidste uge en Nordsteam 990 hos Nordtex Hurtig levering og absolut tilfreds med produktet Ringede først for at forhøre mig om hvad jeg skulle vælge og fik en yderst tilfredsstillen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en Nordsteam 900. Jeg bestilte onsdag aften. Torsdag formiddag blev vi kontaktet og fik varen leveret direkte fra Nordtex da de alligevel var ude og kører. Jeg betalte ikke fragt for denne f... Zobacz więcej

1. Dom i ogród

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har den helt rigtige steamer til dig og dit behov - som gør strygning overflødig

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

103 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg modtog mit produkt lynhurtigt.

Og da produktet havde en defekt modtog jeg et nyt fungerende produkt efter et par dage.

Service i top.

11 kwietnia 2018
Oceniono na 5 z 5

super god service og hurtig levering

super god service og hurtig levering !

Jeg havde fået en mindre damper i gave, og var meget usikker på om jeg vil have den større model. Jeg ringede til Nordtex, fik fat på Finn. Jeg fik lov til at prøve den, og hvis jeg hellere stadig vil have den store. Kunne jeg stadig få den byttet. Valgte at bytte den, da jeg har meget jeg gerne vil dampe. Og det vil den større være bedre til, ville jeg mene. Jeg gik ind på hjemmesiden, bestilte den store. Så skrev Finn, at han kunne huske at det var fordi jeg ville bytte den. Så sendte han mig et label med, så jeg kunne sende den lille tilbage os. Fik min nye damper dagen efter jeg bestilte den.

Super god service hele vejen igennem !

4 maja 2017

Behagelig venlig service

Jeg købte i sidste uge en Nordsteam 990 hos Nordtex
Hurtig levering og absolut tilfreds med produktet
Ringede først for at forhøre mig om hvad jeg skulle vælge
og fik en yderst tilfredsstillende forklaring på produkterne.
Det er nu altid dejligt at man over telefonen kan få kontakt
til firmaet man handler med, det giver en dejlig fornemmelse.

Torben A Pedersen

20 lutego 2017
Oceniono na 2 z 5

Gået i stykker, fået ny efter torvtrækkeri, ubehagelig sælger men som sådan godt produkt og hurtig levering.

Hurtig levering og som sådan fint produkt, men uhøflig og ubehagelig sælger, da damperen viste sig at være gået i stykker efter få ganges brug og ville ikke garantere en ny, selvom jeg havde behandlet og brugt den efter anvisningerne. Jeg fik tilsendt en "ny" efter flere ubehagelige samtaler, denne var støvet og beskidt og med døde dyr-- dette var så deres demo-model, ikke lige hvad jeg havde regnet for ny og ubrugt. Jeg fik tilmed lov at betale for forsendelsen af den, der var i stykker, endnu et brud på loven for garanti.
Min mere eller mindre nye er endnu ikke gået i stykker, og jeg krydser fingre for at der aldrig bliver problemer med den, for jeg tør ikke kontakte firmaet igen.

Jeg har haft en ubehagelig oplevelse, men vil ikke af den grund advare om ikke at købe fra firmaet - jeg anbefaler mange af mine kunder at købe netop den damper og har nok sikret firmaet et par webhandler eller 5.

____________________
UPDATE og svar til firma:
Jeg arbejder i en butik, hvor jeg købt 2 x jeres damper til (samt 1 x til privat brug) og anbefaler netop jeres damper, når jeg fortæller hvad den kan gøre og viser kunderne jeres hjemmeside, så jeg har med sikkerhed givet jer kunder, der ellers ikke havde fundet jer. Jeg skader jer ikke. Det er mærkeligt, at de to dampere der kører hver dag fungerer, men min egen private går i stykker efter ingenting - og det VED jeg, ikke har noget at gøre med, hvordan jeg har behandlet den, for det har været efter regler og vejledning.

Hvis du læser hvad jeg skriver, så er jeg tilfreds med produktet, men ikke med servicen eller tonen i forløbet. Vi ere tydeligvis stadigvæk uenige og det er der desværre ikke noget at gøre ved.

Jeg fik at vide ved sidste telefonkorrespondance, at min nye damper ikke ville være dækket af nogen garanti, men det er da rart at vide nu, at kommer der problemer, så kan jeg atter henvende mig.
Og jeg skriver dette review nu, da jeg netop havde anbefalet min kollega at købe endnu en af jeres damper og skulle linke hende jeres webside - her kom Trustpilot op først, og derfor ville jeg give mine ord og oplevelser med.

Til sidst vil jeg slutteligt nævne, at det da er et mærkeligt og uhyggeligt researcharbejde - jeg bor og har ikke boet i USA og jeg aner ikke, hvor du har de oplysninger fra.

18 lutego 2017
Logo Nordtex

Odpowiedź od Nordtex

Ja dette er jeg jo virkelig nødt til at svare på, da det er helt ude af proportioner
Jeg har undersøgt hvem du er da du kun skriver Julie – og fundet ud af at dette er den eneste
anmeldelse du har foretaget og du står som ”Julie USA”

Vi har sat vores computer på arbejde og fundet ud af hvem du er i virkeligheden, men det må man jo ikke
oplyse på nettet. Du har den 14. april 2014 har købt en Nordsteam 900 af os og også tidligere i 2012
har du købt en tilsvarende steamer under et andet navn.
Den 26. marts 2016 altså 18 dage inden reklamationsperioden udløber (2 år) sender du en mail
at din steamer er utæt og at du kun har brugt den ca. 20 gange. Jeg beder dig sende den til os for at se
hvad der er galt med den. Det viser sig at den er til kalket i indgangsrøret (som vi mener er vedligeholdelsesfejl). I stedet for at reparerer den sender vi dig en ny uden beregning (som ganske rigtigt har været brugt på en messe – men den er sendt til dig som ny og med samme garanti d.v.s. du for en ny garanti på 2 år. Det kalder vi her i huset for god kundeservice. Nu er der så gået yderligere ca. 1 år og så laver du en anmeldelse om vores dårlige betjening og service med 2 stjerner som resultat.
Jeg er dybt forundret over din anmeldelse (så lang tid efter) og den står slet ikke i forhold til den service vi har ydet dig med en anden steamer med ny 2 års garanti.. Hvad skulle lige 1 år efter du har fået en anden steamer med ny garanti få dig til tasterne få at skade et firma uden grund. For mig ser det ud som et bestillingsarbejde for at skade vores omdømme og jeg syntes du skulle trække din anmeldelse tilbage, det ville klæde dig bedre.
Finn Nordgren

Fantastisk service

Ringede til Nordtex for at tale om det produkt som vi ville købe som gave. Nordtex stremers. Fik en udsøgt behandling. Kunne lave en aftale med Finn Nordgren at vi selv kunne hente pakken. Ingen problemer.

Med venlig hilsen fra
Lone Mogensen Ryslinge Fyn.

29 grudnia 2016

Super god service.

De er super gode til at vejlede en før købet, hurtig levering og betaling efter levering, har kun haft gode oplevelser med Nordtex.

11 grudnia 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej