Oceniono na 5 z 5

Igennem mere end 3 år har jeg samarbejdet med Thomas. Han er ALTID hjælpsom og kommer på eget initiativ med forslag til rettelser og forbedringer. Med sans for struktur og prioritering når der er fler... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nordlys Marketing får uden tvivl den højeste anbefaling fra mig ! Thomas fra Nordlys Marketing har bygget min hjemmeside - det var et yderste professionelt resultat og han har sidenhen været meget h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid høj troværdighed og højt fagligt niveau samt stor teknisk forståelse inden for SEO, Wordpress, Wocommerce og lignende. Meget anbefalelsesværdigt!

1. Agencja marketingu internetowego
  2. Agencja marketingowa
  3. Doradca marketingowy
  4. Agencja marketingu i mediów
  5. Usługi SEO
  6. Projektowanie stron WWW

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Online marketingydelser til virksomheder og private. Vi leverer bl.a. søgemaskineoptimering (SEO), AdWords annoncering og effektmåling gennem Google Analytics.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service af Thomas og Nordlys…

Fantastisk service af Thomas og Nordlys Marketing, altid imødekommende, god til at skabe forståelse for tematikken og faglig dygtig.

Vi var både tilfredse og taknemmelig for den gode service. Stor anbefaling herfra.

1 listopada 2022

Super godt kursus

Super godt kursus. Leder du efter et google ads kursus, kan jeg anbefale at gøre det her.
God formidling og grundig undervisning. Jeg føler mig sat godt ind i tingene.

24 maja 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg har som fotograf og filmmaker…

Jeg har som fotograf og filmmaker arbejdet med Nordlys Marketing for at promovere videoer online for mine kunder i Danmark og Europa. De har en meget seriøs tilgang til projekterne og har hjulpet mig og mine kunder til at positionere vores corporate videoer online.

22 listopada 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg har prøvet mange forskellige…

Jeg har prøvet mange forskellige firmaer, lige fra store til små virksomheder, for at finde nogle som kunne det som de siger, dog uden held.
Tilfældigt stødte jeg på Thomas fra Nordlys, vi aftalte han kom til os og så kunne vi gennemgå vores hjemmeside og google adwords.
Det var en øjenåbner, for det sejlede det de andre har lavet, pænt sagt.
Vi indgik aftale, Thomas var på den med det samme, inden weekenden var overstået havde han rettet op på alt, hjemmeside spiller, der er linkbuilding igang, seo er rettet til og bliver sørget for, nye undersider +25 sider er lagt på siden og arbejdet forsætter, kunne blive ved.
For at sige det kort, så går mine varmeste anbefalinger til Nordlys, de kan deres kram, de lukker ikke mundlort ud og siger det du ønsker at høre, de ønsker at vækste for dig og med dig og sørge for resultater.

6 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Svært at forestille sig en bedre service

Svært at forestille sig en bedre service.
Nordlys Marketing har helt klart lagt sig i selen for at give så effektiv, hurtig og ærlig service som muligt, og det lever de fuldt ud op til. De er supernemme og positive at snakke med, altid behjælpelige og meget above board med alt hvad der foregår. Tingene er skræddersyet og lever 100 % op til forventningerne hvad angår resultater. Kun de varmeste anbefalinger herfra!

15 grudnia 2020

Super behandling

Jeg er meget glad for den behandling jeg har fået. Venlig betjening og alt virker bare efter Nordlys Marketing har været ind over. Kan kun anbefale firmaet til andre.

8 kwietnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Imponerende,Professionelt og høj grad af service.

Det var en meget lille opgave Nordlys skulle udføre for os. Jeg var imponere over hvor hurtigt det gik, og hvor professionelt opgaven blev udført. Servicen og svar på spørgsmål var helt unik, på trods af opgavens omfang og vores firmas størrelse.Jeg vil klart anbefale Nordlys marketing de virker super kompetente og med overskud.
Bedste hilsner fra Stress Relief

5 lutego 2020

Super!

Nordlys marketing er et fantastisk team, som
udføre et super arbejde fagligt, herudover er de altid til at tale med og finder gode løsninger. Man kan altid komme i kontakt med dem via telefon eller email. De er ordentlige mennesker og kan på det kraftigste anbefale dem!!

18 grudnia 2019

Flytning af hjemmeside

Jeg har brugt Nordlys til at få flyttet min hjemmeside til ny udbyder.
Jeg er selv ikke nogen IT-ørn, men har altid mødt stor imødekommenhed og hjælpsomhed, når jeg havde spørgsmål eller når der var ting, der skulle tilrettes.
Superhjælpsomme fyre.

8 sierpnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Et bureau du kan regne med!

Et bureau af hænderlige mennesker, der kan sit kram og ikke benytter sig af utroværdige sælgere. Nordlys Marketing har vi samarbejdet med i flere år, og vi har altid været tilfredse!

27 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Det er anden gang jeg bruger Nordlys…

Det er anden gang jeg bruger Nordlys Marketing til at få lavet en profilhjemmeside til en virksomhed og jeg vil klart anbefale dem.
Service er helt i top, der er meget kort beslutningsproces og man skal ikke vente i flere dage på svar på mail.
Samtidig har Nordlys Marketing en rigtig god tilgang til deres kunder og man føler ikke på noget tidspunkt at de forsøger at "sælge" en masse krimskrams som man ikke er sikker på man for brug for.

Nordlys Marketing får herfra højeste vurdering.

12 lutego 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej