Kæmpe plus fra mig, bestilte 3 blue gelato 41 og 3 blueberry og. Så fik jeg en mail fra firmaet om at de desværre kun havde et ud af de 3 blueberry tilbage, og sagde derfor han bare kunne smide 2 r... Zobacz więcej
Hervorragender Shop ! Sehr gute Auswahl bei fairen Preisen. Alles klasse verpackt und schnell verschickt, mit großzügig Goodies und einer sehr netten handschriftlichen Notiz vom Nordland-Team .... TOP... Zobacz więcej
Nordland Seeds took my payment of 43 bucks and 50 days later when I texted them they blew me off and said wait could be 40 more days , a total scam
Har kun positivt at sige om Nordland. Altid lidt extra merch med og udvalget er dejligt stort og til ganske fornuftige priser :) Jeg har en enkelt gang oplevet at mine samleobjekter var i udu. Men... Zobacz więcej
Hindegade 6, 1303, København K., Dania
- kontakt@nordlandseeds.dk
- www.nordlandseeds.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg vil bare lige sige tak for nogle…
Jeg vil bare lige sige tak for nogle gode frø! 3 x cbd auto 1:1. Fik 2 freebie frø (Nordland auto cbd og Milky way F1) Alle 5 frø er spiret og ser sunde ud. Køber helt sikkert herfra igen👍 Fem flotte stjerner herfra!
Vh Mark T
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Fik endda ekstra frø med. Kan varmt anbefales 👌🏼
Fed service
Fed service, super dialog i telefonen, og frøene flyver afsted. Fik endda ekstra frø.
Varene kom dagen efter.
en nem 5/5 herfra.
Stay away ! Big scam company !
I have ordered from these 3 times ! Never seen a seed from them..
Last time i ordered to sweden where its legal to have a few, but still nothing.. No phone or email. This is a total scam ! Stay away
Veldig happy!
Bestilte en liten relativ dyr 10pk! Ble veldig overrasket når dem kom i postkassen!
Fikk med en promotion pakke og 2 ekstra produkter dem har med 3 stk.
Evig happy og fornøyd! Anbefales!
Top klasse kundeservice og lækre…
Top klasse kundeservice og lækre produkter!
Hervorragender Shop !
Sehr guter Shop
Sehr guter Shop , hatte noch nie Probleme mit PayPal bezahlt und 5-6 Tage später war es auch schon da.Super weiter so
Hi is so kind and service 10 of 10.
Hurtigt levering
Købte 3 cbd frø, fik den meget hurtigt leveret og fik nogle små gaver med som en extra frø og jointpapir plus filtertips.
Er meget tilfreds
Hej fik mine vare meget hurtigt...
Hej fik mine vare meget hurtigt.... det var vildt godt og vil klart anbefale jer til andre.
Jeg har handlet hos Nordland i godt 5…
Jeg har handlet hos Nordland i godt 5 år nu, og er stadig overbevist om at det er nettets bedste webshop. Et fedt site, gode kvalitetsprodukter til en fair pris, hurtig diskret levering. Jeg smiler hver gang jeg åbner min pakke fuld af overraskelser, merch og gratis frø altid med en personlig hilsen ❤️
Har fået mine bestillinger :D
Det har været en fornøjelse at handle…
Det har været en fornøjelse at handle hos jer. Der var hurtig levering 😃 selv med postnord. Jeg have bestilt 2 x 3 frø og fik gratis frø med. Og en god mængde pjæser med. Jeg kunne dog godt ønske mig at de have været på dansk.
Fantastic oplevelse og supergod hendel
Fantastic oplevelse og supergod hendel. Tak :)
Alle frø kom og hurtig levering
Hej Nordland Seeds
Hej Nordland Seeds
Bestilte ellers gorilla cookies frø hvor der er annonceret, bestil en og få en gratis frø i købet. Men kom en, samtidig er jeg blevet lovet af administrator at vedkommende ville sende nogle ekstra frøer med i købet men skete aldrig.

Odpowiedź od Nordland Seeds
Alt i super orden!!!❤️