Desværre lukket igen. Igen vinder man lidt også Skal jeg lige love for alt går I tab.. Det underligt at alle casinoer I dk har denne tendens. Det værste er jo at myndighederne ved det er sån men l... Zobacz więcej
Utrolig amatøragtig bookmaker. De nøler bevidst med verificering og magter ikke at åbne PDF filer eller læse op på det man har skrevet og gentaget til dem utallige gange. Jeg har spillet på utallige b... Zobacz więcej
Hurtig og konkret kritik, hvordan Søren kan man ikke se hvilke hold man har givet handicap fordel på sit odds under igangværende spil ? Kan desværre ikke vedhæfte billede, men skreve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
rimeligt casino meger meget få tekniske problemer..de giver for lidt gratis freespins men dog så harjeg vundert nogle almindelige beløb-de udbetaler kvikt og uden brok.. enenk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos NordicBet har vi et kæmpe udvalg af gode spiloplevelser til dig! Søger du betting med gode odds? Eller er du ude efter den fantastisk gode atmosfære i vores casino med automater, online poker og en masse andre spil i høj klasse? Ja, så skal du ikke lede længere.
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Har altid været glad for og bruge dem
Har altid været glad for og bruge dem . Men nu er det absolut sidste gang jeg har brugt dem har nu ventet en uge på mine penge og ingenting sker . Først var det fordi det var søndag . Så var det fordi det var teknisk fejl . Så vidste de ikke hvad der foregik. Så skulle de have konto udskift. Så skulle de have det igen tror jeg har skrevet i omegnen af 100 mails til dem siden i mandags og mine penge er stadig ikke modtaget og deres kundeservice må være Danmarks mest elendige jeg til dato har oplevet man kan hellere ikke ringe til firmaet det for et elendigt firma . Under al al kritik det her . Se så da og få sendt de penge jeg er yderst træt af og skulle bruge tid på det her . Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt som det her .

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Aldrig brug dine penge på NordicBet
Aldrig brug dine penge på NordicBet. De har seriøst den laveste RTP jeg nogensinde har oplevet. Helt grotesk!

Odpowiedź od NordicBet Danmark
De har ændret på deres RTP
Jeg er en af de få mennesker som har haft meget held med casinoer. Jeg har igennem de seneste 2 år spillet ufatteligt mange forskellige slots og brugt millioner af penge. Jeg har dog heldigvis vundet endnu flere. Meget af min sociale kreds er bygget rundt om hazard spil og jeg har mange venner i industrien. Jeg vil i mit review her tage udgangspunkt i alles favorit slot "Sweet Bonanza". Spillet har naturligt en RTP på 96,51%. Denne procent har Nordicbet uden tvivl fusket ved. Igennem min karriere har jeg været igennem flere tusinde sweet bonanza bonusser og tro mig når jeg skriver, jeg har aldrig i mit liv set noget lign. Sweet Bonanza kører efter scripts. Man kan derfor kende spillets tumbles. Dette er dog ikke muligt på Nordic. Ud af 100 bonusser jeg gennemkørte som test blev jeg mere eller mindre betalt tilbage på mit sats 13 gange, fik profit 3 og ellers tog jeg tab efter tab. Kæmpe tumbles gang på gang men ingen multiplier overhovedet. Vi snakker skærmen kunne blive cleared 3-6 gange per spin måske 6 ud af 10 spins og ingen bomber var at se. Dette er ikke et normalt Sweet Bonanza script. I mine 2 år har jeg aldrig set spillet gøre noget der overhovedet kommer tæt på hvad det gjorde på NordicBet. Hold jer langt væk. Kan varm anbefale Mr. Green, Unibet og Danske spil.

Dårlig live app
Jeres live app er helt horribelt dårlig - ofte bliver jeres live kampe lukket lige så hurtigt de bliver åbnet - siden har utroligt svært ved at opdatere uden at man hele tiden skal lukke og åbne appen igen. I er lysår bagud i forhold til andre sider. Super ærgerligt, men pt. Virkelig ringe.

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Oprettede en konto 13/10 og overførte…
Oprettede en konto 13/10 og overførte kr. 1.000,-. I dag 18/10 er de stadig ikke sat ind på spilkontoen og pengene er trukket fra min bankkonto.
Havde jeg set anmeldelserne på Trustpilot inden, havde jeg aldrig oprettet en konto, så jeg tilslutter mig 100 procent, de der fraråder, at benytte dette spilselskab.

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Nordicbet så pisse ringer side lade være brug den
Har sendt dem mine oplysninger 5 gang med pas og alt og de bliver ved at skriver jeg skal sende det sammen tilbage og være gang er der en ny som man skriver med som ikke ved noget om sag !!!
Og nu er der gået nogen dagen den dårligste bet side der er til dato!!!

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Elendigt firma hele vejen rundt
Elendigt firma hele vejen rundt. Kan ikke udbetale gevinster fordi de mener at man er registreret på en anden mail. Men det besynderlige er at man 2 timer forinden godt kunne udbetale en
gevinst. Deres kundeservice er helt til rotterne og man kan ikke ringe dem op!! Hold jer langt væk fra det korrupte firma !!!

Alt for meget KYC
Alt alt for mange verificeringsprocesser for at oprette en bruger. Pas, sundhedskort og jeg skal komme efter dig. Udover, at man selvfølgelig også logger ind med Mit/Nemid.
Hvis i droppede den her aggressive overdrevne KYC proces, så ville i nok undgå, at kunderne bare gik videre til konkurrenten. Jeg har aldrig, som i aldrig skulle sende hverken det ene eller det andet dokument ind til jeres konkurrenter.
Ydermere er appen også bare en 1:1 kopi af hjemmesiden. Det bliver en billig oplevelse.

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Hvad er meningen med man skal dele hele…
Hvad er meningen med man skal dele hele ens liv med jer før at i udbetaler ens penge?
I skal have oplysninger hvad jeg bruger mine penge på og se mine regninger osv.
Hvad foregår der? Skal i også have billeder af hvilket tøj vi har på hjemme hos os? Eller hvad mangler i for at jeg kan få udbetalt mine penge?
når man sætter penge ind er der ingen…
når man sætter penge ind er der ingen problemer.. men lige så snart man vinder og skal ha udbetalt. så skal man verificere sin konto med internet ID regninger mm. hold jer væk fra den her skod side
Lynspil - minutspil
Hold op der er mange negative bedømmelser. Må sige jeg har aldrig oplevet problemer med udbetalingerne. Den ros skal de have. Men på det sidste hvor jeg har spillet en del på minutter, har de snydt med at jeg har vundet. Hele 3 gange. På fodboldkampe, lynspil. Jeg følger jo meget nøje med hvad der sker indenfor dette minut. Den ene gang erkendte de det var en fejl, men ellers er det op til mig selv at bevise jeg har ret. Hvordan skal jeg dog kunne det?????
Hurtig udbetaling indenfor 30 minutter

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Jeg har forsøgt min udbetaling flere…
Jeg har forsøgt min udbetaling flere gange,med samme svar,du skal sende dit kontoudtog,Gu skal jeg da ej,hvad har i da med min Netbank og konto at gøre!!!!!!!!.I må jo kunne jo sende mig en en transering,at pengene er udbetalt på min konto,i må jo vide hvad i har udbetalt til jeres kunder!!!!!!!!eller snydt dem for!!!!!!

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Uansvarligt og beskidt firma med psykopatiske vilkår og betingelser.
(x4 profit, 4% 'fremskridt', 0% udsigt til udbetaling)
Opfordre til ansvarligt spil, men fryser kundernes penge indtil de bestiger Mount Everrest. Fulføres det ikke på 60 minutter beholder de pengene.
- Indløser 250 kr. med en indbetalingsbonus på 100% til Casino & Live Casino med et reklameret gennemspilskrav på 10 gange (x10)
Det viser sig så at det reelt krav til Live casino er x66,6 !!!
- Altså indbetal 250 kr, få 250 kr "gratis".
Du skal bare lige spille for 16.666 kr. før du kan udbetale sine penge. Og det skal ske inden for 60 dage!
What the #"!¤# ???
Det højere gennemspilkrav skyldes en skjult del af Nordicbets almindelig "vilkår og betingelser" som Nordicbet undlod at inkludere I deres "indbetalingsbonus-vilkår og betingelser".
Det er jo klart (selv for Nordicbet) at var dette ydeligere krav tydeligt inden indbetalingen, så var der jo ingen mennesker som ville gøre brug af tilbuddet. Ingen ønsker at indbetale 250 kr for at få 250 kr. gratis, men man skal "bare lige" spille for 16.666 kr (på en "ikke uretmæssig" måde)
Jeg har spillet i 3 timer og har spillet for 4% af kravet på x66,6 ...
Det betyder at jeg skal spille i yderligere 72 timer på 59 dage. Lykkedes det ikke at gennemspille alle 16.666 kr. så fjerner de alle pengene.
Spiller jeg på en "uretmæssig" måde fjerner de alle pengene.
Spiller jeg på deres computerstyret spillemaskiner tager den alle pengene (gennenspilningskrav x10 = 2500 kr.)
Kundeservicemedarbejder: Stik langefingeren i næsen på din chef og sig fork dig, fra mig af.
Ellers tusind tak for din kommentar på min anmeldelse her på Trustpilot. Vi forbrugere er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse på Trustpilot.dk.
Du ønskes en rigtig god dag.
Daniel
NordicBet.dk's anonyme anmelder på trustpilot.

Odpowiedź od NordicBet Danmark
NORDICBET ER ET FUSK FIRMA,.De har…
NORDICBET ER ET FUSK FIRMA,.De har overhovedet ikke licens til at drive deres virksomhed..De frarøver folk godt og grundigt.,Nu er de anmeldt til diverse.,Spil aldrig på udenlandske sider.,Jeg anbefaler Danske Spil..Der kan man altid ringe,og de er Danske.,

Odpowiedź od NordicBet Danmark
Skidt skidt behandling af kunder
Skidt skidt behandling af kunder. Blev ved ved og ved at påstå at de ikke kunne verificerer mine oplysninger
Sende pas, kopi af kort og konto
Benyt et andet firma!!!

De er fuld med fusk!!
De er fuld med fusk!!
skriv til spille myndigheder. dk herunder i kontakt...hvis vi gøre det vil myndigheder lukke den fake site!!
jeg kunne ikke får min gevinst heller..
jeg har lige skrevet til spille myndigheder og kontaktede ekstra bladet hvor de annoncer for deres side!! og de vil undersøge sagen!! det her skal stoppes...! venligst gøre det samme!!

Odpowiedź od NordicBet Danmark
indbetal gerne ... men penge får du iķke
En spilleside, hvor man kan INDBETALE uden problemer .... men hvis man vil udbetale (fx nu 500 kroner - altså ikke det store beløb) og så pludseligt skal man "verificere sig" med ansigtsbilledet og id og adresse og ... og ... og ... det er i min verden noget meget useriøst!!!!

Advarsel : BRUG IKKE NORDICBET 🚨🚨🚨
Jeg har ventet 13 dage på en udbetaling nu. Jeg har sendt dokumentation til dem også fra min bank som dokumenterer at de 1000 kr aldrig er gået ind men alligevel blir man spist af med det samme svar at de ikke kan sige spor om hvor længe der går... Fraførslen har også sit eget unikke ref nr så det burde være nemt at checke... Ihvertfald skal en kunde aldrig vente i uvished på penge....
Jeg kan Absolut ikke anbefale nogen at bruge nordicbet.. Magen til ringe og uacceptabel kundeservice skal man lede længe efter.. Har også bedt om at blive ringet op af kundeservice eller en supervisor men det nægter de...
BRUG ALDRIG NORDICBET
PS. Til nedenstående svar fra Nordicbet.... LANG LANG SØFORKLARING OG PRØVER AT TØRRE ANSVARET AF HOS JERES UDBYDER. DET KAN JEG SOM KUNDE IKKE BRUGE TIl EN PIND...DET ER JERES ANSVAR!!!!! HAR VENTET NÆSTEN 2 MDR PÅ MINE PENGE OG HELE TIDEN HAR I FRASKREVET JER ANSVARET OG SAGT AT DET VAR MIN BANK.... JERES UDBYDER ER JERES ANSVAR IKKE JERES KUNDER OG JEG FORVENTER AT FÅ EN KOMPENSATION FOR DET HER TOTALT UACCEPTABLE FORLØB.... FORSÆTTELSE FØLGER NÅR JEG HAF FØET SVAR FRA JER
SVAR 2/
UFATTELIGT, VI ER ENIGE OM AT DET ER JERES ANSVAR???? SÅ LAD VÆRE MED AT TØRRE DEN AF ANDRE STEDER... DET ER JERES ANSVAR OG DER ER GÅET 2 MÅNEDER.... DET ER TOTALT UACCEPTABELT OG JEG SOM KUNDE KAN IKKE BRUGE TIL EN PIND AT I BEKLAGER OG AT I GODT VED DET HAR TAGET ALT FOR LANG TID... BLA BLA BLA.... DET KAN JEG SOM KUNDE IKKE BRUGE TIL NOGET.... ALLE ANDRE SERIØSE VIRKSOMHEDER VILLE ANERKENDE AT DET VAR SKET EN TOTALT UACCEPTABEL FEJL I OG MED AT DET HAR TRUKKET UD I NÆSTEN 2 MÅNEDER OG VEDSTÅ SIG SIT ANSVAR OG KOMPENSERE EN KUNDE DER HAVDE VÆRET UDE FOR LIGNENDE FORLØB..... JEG VED IKKE HVOR MANGE TIMER JEG HAR BRUGT PÅ DET HER OG HELE TIDEN HAR I SAGT AT FEJLEN LÅ HOS MIN BANK.. MENS DEN LÅ HOS JER (, JERES UDBYDER).. DET ET ABSOLUT IKKE IORDEN OG JEG FORVENTER EN KOMPENSATION....FORSÆTTELSE FØLGER OG JEG FØLGER DEN HELT TOL DØRS!!!!

Forfærdelig kunde service.
Forfærdelig kunde service.
Spil hellere på alle andre hjemme sider end denne, jeg har lagt over 10.000kr ind og har ikke vundet enndu. Korrupt hjemme side.
Håber de går konkurs!