Ubrukelig. Ingen enkle innskuddsmetoder fungerer. Hver gang noe funker så funker det i noen måneder så er den innskuddsmetoden også blokkert. En annen ting er at det tydeligvis ikke er lov å vin... Zobacz więcej
Hurtig og konkret kritik, hvordan Søren kan man ikke se hvilke hold man har givet handicap fordel på sit odds under igangværende spil ? Kan desværre ikke vedhæfte billede, men skreve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nogle mænd sidder og råber i en bil, som om de skal ud og hærge hele Danmark. En mand står og smadrer ejendele, da kærsten kommer hjem og lejligheden er besat af bøller. Sådan præsenterer NordicBet... Zobacz więcej
BLIV VÆK FRA DETTE STED. DE SCAMMER DIG. Sad igår nat på nogle spillemaskiner. Med mine sidste 400 Kr købte jeg et bonus buy på "Wanted" Fra hacksaw. Jeg "Vandt" 2800x Som var 5600 kr og var helt... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos NordicBet har vi et kæmpe udvalg af gode spiloplevelser til dig! Søger du betting med gode odds? Eller er du ude efter den fantastisk gode atmosfære i vores casino med automater, online poker og en masse andre spil i høj klasse? Ja, så skal du ikke lede længere.
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hold jer væk fra deres casino
Hold jer væk fra deres casino. Det var bedre de brugte mindre penge på sponsorater og betalte mere tilbage til deres kunder. Simpelthen den værste side man kan spille på.... NUL chancer for at vinde....
Plat side hold jer langt væk
Plat side hold jer langt væk . Ingen svarer på spørgsmål og ingen bonus ,selv om det står sort på hvidt.🙁
selvudelukkelser
Onlinecasinoerne er rigtigt kede af du selvudelukker dig i perioder eller måske permanent, de mister mange penge i de perioder spillere selv-udelukker sig. Derfor vil de gøre alt for at du ikke udelukker dig mere end en gang i hvert fald. Et trick som bl.a. Nordicbet benytter sig af er, at man efter en selvudelukkelses-periode, bliver udsat for et længere skriftligt forhør, der skal sikre at du i hvert fald en anden gang undlader at udelukke dig selv. Dette sker hvis du spiller for mange penge, eller næsten igen penge. Det en lang række spørgsmål du skal svare på, private ting, som jo IKKE RAGER nordicbet. De skal bare åbne konto når selvudelukelsen er slut. Nordicbet vil svare de gør det fordi de er underlagt at skulle passe godt på spillerens forbrug af penge, men det passer ikke sammen med det sker hos selv dem der næsten ikke spiller for noget. Jeg har dog i midlertid besluttet mig for at permanent udelukke mig selv fra nordicbet, som en markering, ikke pga min spille aktivitet, som er for under 100 kr igennemsnit om måneden. Men fordi det simpelthen er for grådigt og uetisk at behandle spillere sådan. Nordicbet vil prøve at fjerne denne besked meget snart ved at bede om flere oplysninger om mig og selv om de får disse oplysninger fjerner de beskeden alligevel. Men så sætter jeg den på igen. Vi spillere må alle kæmpe for vi bliver behandlet etisk og retfærdigt. Jeg skal beklage dette blev et langt indlæg med spillesiderne er snu og de benytter sig af manipulerende forklaringer kun for at få dig til at øge deres enorme overskud.
Dårlig kundepleje. App og hjemmeside som ikke virker.
Vil ikke udbetale penge pga manglende verificering til trods for man logger ind med MitID, som burde være verificering nok. Uanset så HAR jeg uploaded på kørekort og sygesikring. Efterfølgende modtog jeg 2 mails. En mail med jeg nu var verificeret og en anden med jeg IKKE var verificeret. Når jeg førsøger igen både via app og hjemmeside får jeg bare en “fejl”
Jeg har brugt vildt lang tid på at få det til at lykkes, og har skrevet en mail vedr min frustrstion. Efterfølgende modtog jeg bare et autogenereret standart svar, som på ingen måde svarer på mine spørgsmål.
Forsøg på Mobilepay svindel anmeldt
Idag sendte NordicBet en anmodning til min kones mobilepay om overførsel af 200 kr. Forsøget mislykkedes, da vi heldigvis var årvågne.
PAS PÅ JERES MOBILEPAY TRANSAKTIONER - DE SENDER ANMODNING OM OVERFØRSEL TIL JERES MOBIL.
Nordic Bet er idag anmeldt for forsøg på internet svindel.
Nordicbet er ikke hvad det var engang.
Nordicbet er ikke hvad det var engang.
De lover hurtige udbetalinger. Men
Nej du får ej.
De vil gøre ALT for at du ikke får dine penge i håb af at du når at spille dem væk.
Elendig kundeservice
Er verificeret; har været i flere år.
De limiterer ens bets og man kan ikke…
De limiterer ens bets og man kan ikke udbetale. Derudover er kundeservice ret ubehjælpelig
Rigtige rotter
Rigtige rotter, lagde 2k på city da de var bsgud og da de endelig scorede til 2-1 så annulerer de mit væddemål
så har jeg lukket min konto
så har jeg lukket min konto. nu vil de have man uploader dokumenter på ens indkomst.
har været kunde i flere år og tabt mange mange penge men nu er det sgu for meget. Hold jer væk fra dette snyde casino
Der er ikke dansk virksomhed
Der er ikke dansk virksomhed. Pengerne skal i gennem udlands bank, som give venter tid på udbetaling.
Jeg skulle have 168kr tilbage på mit konto. Så fik svar at den skal går i gennem relevante afdeling. På ukendt tid.
Noget være skidt
Den eneste grund til jeg overhovedet har lavet en konto på andet end Unibet er fordi der står nordicbet viser fodbold kampe, hvilket de ikke gør.
så nu har jeg penge til at stå fastfrosset på deres lortehjemmeside.
for din egen skyld lad vær med at spille tiden på nordicbet.
Tålmodighed er måske jeres brand.nu var…
Tålmodighed er måske jeres brand.nu var vi heldige og kan få 600kr tilbage så formindske underskuddet da lidt. Nu er vi bare spændt på hvornår vi får dem og der dukker forhåbentlig ikke andre forhindre op. Jeg vender tilbage med resten af denne historie. 🙏🙏🙏🤔🤗
Chikane, max 3 DKK på væddemål og nægtet udbetaling
Tilmeldte mig denne l....site og kan ikke sætte et væddemål på mere end 3 kroner.
Jeg kan ikke udbetale mine 500 kroner før jeg omsætter dem, hvilket vil kræve over 100 væddemål og spilde en masse tid.
SÅ, HOLD JER LANGT VÆK FRA NORDICBET
Alt for bøvlet
Jeg har lige tilmeldt mig. Eller prøvet da jeg var træt af BET365. Hold nu kæft det er for besværligt.
Finder noget andet.
Worst website with worst Casino
Worst website with worst Casino.
I made some money using roulette and played it for like 3 4 days I made around 14000 dkk and then everything changed the ball used to go around and it happen a lot that it will jump from red to red or black to black and it is been like this for 4 days the ball never jumped from a color to another of course I am talking about the ball when it is going to stop not when it has velocity.
Det handler om at gøre det kompliceret…
Det handler om at gøre det kompliceret at hive sine penge ud. Jeg kommer aldrig til at spille mere her... Men... Jeg skulle have læst trustpilot først 😅 så havde jeg aldrig sat så meget som en eneste en krone ind på deres side
Tæt på at være et scam site
Efter at have verificeret mig med nem id - billeder af kørekort og sundhedskort, svaret på 1000 spørgsmål om min økonomi ville de gerne lade mig indbetale men de vil ikke lade mig spille - nu nægter de at udbetale indtil jeg indsender en stor bunke følsomme informationer fra bank osv - vil kraftigt råde andre til at bruge nogle af de mere troværdige udbydere - NordicBet er grænsende til at være et scam site
It was a horrible experience from the…
It was a horrible experience from the begging until the end. It's hard to navigate a website, that is unable to save cookies or your login, so you constantly have to login again and again. They don't keep matched updated correctly. The withdrawal was a pain in the ass and even tho I submitted the correct documents, they refused multiple times until I got my money back.
Siden iImponerende først, men skuffende oppfølging – En advarsel om NordicBetmponerte meg da jeg først meldte…
Siden imponerte meg da jeg først meldte meg inn. Rent design og de tilbyr mange spilleautomater. Sportspilldelen virker også veldig profesjonell.
Jeg meldte meg inn i NordicBet og prøvde siden ved å bruke velkomstbonusen på 100 EUR som de tilbyr her i Norge. Jeg hadde jammen meg flaks og vant 6000 EUR! Etter å ha omsatt bonusen, satt jeg igjen med cirka 5400 EUR.
På nettet står det at uttakene tar maks 24 timer. Nå har det rukket å bli over 50 timer, og kommunikasjonen har vært elendig. Nå er kontoen min begrenset, og jeg kan ikke bruke oddsdelen deres lenger. Jeg greide å øke til 8000 EUR fra 5400 EUR gjennom tipping, og jeg begynner å bli ordentlig urolig for at de skal stjele den største gevinsten jeg noensinne har hatt.
Jeg skal holde deg oppdatert om hvordan det går, men jeg må innrømme at jeg har en skikkelig dårlig følelse. Det kan hende dette ikke er et sted du bør satse pengene dine på.