Nordic Bodycare.com Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

1. Kosmetyki

Napisane przez firmę

Vores mål hos Nordic-Bodycare er altid at levere et super produkt og kundeservice af højeste kvalitet - vi er en 100% dansk ejet virksomhed som hjælper vores kunder med massageapparater til smertelindring

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

9 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Faulty goods

When the item finally arrived it did not work, the web page is not working, I fear this is a fake site selling over priced chinese rubbish.
I have written to their customer service email, with no response.

10 października 2022
Oceniono na 3 z 5

Underligt apparat.

For mig virker apparatet underligt. Synes, det er mere held end forstand at få gang i det, og det går ofte bare ud af sig selv, efter knapperne i et stykke tid bare har blinket. Knap 1 og 2 kan lyse samtidig men ikke de andre. Mangler nok bare en ordentlig manual, for når jeg har fået det i gang, er det fint. Det er lidt Kinaagtigt.Hurtig levering!

26 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Kun ➕'er herfra. Kan anbefale Bodycare.com

Jeg har kun positivt at sige om dette sted og osse kun 👍🏻👍🏻👍🏻 for rigtig god kundeservice 😃
Jeg havde bestilt 3 produkter.
Den ene var en gave til min mand, desværre var det ikke noget for ham, og jeg kunne uden problemer sende produktet retur og fik mine penge hurtigt igen 😊
De to andre ting kom fra Kina, så der har været lidt leveringstid, dette blev jeg oplyst om inden køb.
De kom (lidt forskudt af hinanden). Desværre fungerede det ene produkt slet ikke for mig, så jeg kontaktede Christian (indehaver af bodycare) og har aftalt at sende det retur til ham. Nu afventer jeg bare at han modtager det og jeg fået mine penge retur, men jeg stoler på at det vil gå fint 😊👍🏻

Så kun positivt at sige herfra 😃🥳
Hilsen Mette

12 czerwca 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Nordic Bodycare.com

Hej Mette, tusind tak for din anmeldelse, det glæder os at du har haft en positiv oplevelse og at vi levede op til dine forventninger! :)

mvh Nordic-bodycare.com

Oceniono na 1 z 5

Jeg er mega træt af at blive ved med at…

Jeg er mega træt af at blive ved med at modtage mails trods det at jeg har unsubscribed tre gange. Noget er galt!

29 maja 2022

Odpowiedź od Nordic Bodycare.com

Hej Anne-Marie, det er da også rigtig irriterende at denne fejl er opstået selvom du har unsubscribed 3 gange, har du kontaktet os på mail så vi muligvis kunne have haft chancen får at hjælpe dig inden du fik skrevet en 1-stjernet anmeldelse?:)

Mvh Nordic-bodycare.com

Oceniono na 4 z 5

Fint produkt

Fint produkt, men savner en vejledning på dansk

15 maja 2022

Odpowiedź od Nordic Bodycare.com

Tak for din anmeldelse Jørgen, det er noteret og noget vi gerne vil implementere :)

Ingen levering endnu

Jeg kan, ikke rigtigt give nogle stjerner da jeg ikke har fået mit produkt endnu.

12 maja 2022

Odpowiedź od Nordic Bodycare.com

Hej Marianne, det er fuldt forståeligt, din ordrer er på vej, jeg har både prøvet og kontakte dig på telefon, men du har oplyst forkert telefon nummer, og ikke svaret tilbage på vores mail (tjek evt dit spam filter)

Vh Christian
Nordic-bodycare.com

Oceniono na 5 z 5

Lysterapi maske pro 2.0 fra…

Lysterapi maske pro 2.0 fra Nordic-bodycare har været et super køb - behagelig kundeservice som svarede på de få spørgsmål jeg havde til produktet - super tilfreds med den effekten den har på fedtet hud!!

20 lutego 2022
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej