Nookie is such a beautiful label for…
Nookie is such a beautiful label for women , i had such a great and experience with their promt service in helping me with an exchange..i cany wait to receive my dress. 💜
Nookie produce watersports clothing & technical rescue equipment including buoyancy aids, drysuits, waterproof jackets, trousers, kayaking spray decks, accessories, thermals and more
Unit 1, Gunnislake Industrial Estate, Delaware Road, PL18 9AR, Gunnislake, Zjednoczone Królestwo
Excellent product and excellent communication , fast delivery . Kolio
Amazing kayaking gear made in the UK.
A little more expensive than some but it is top quality kit that is worth every penny.
Good looking and well built products. Some stock produced in-house which is great. Great offers from time to time. Happy to see a small company doing so well online.