NOISY MAY Online Shop Recenzje 780

4,6

1. Sklep z odzieżą damską

Informacje o NOISY MAY Online Shop

About Noisy May

Noisy May is a vibrant, fashion-forward denim brand catering to free-spirited people who share our love for all things denim. Our range of jeans has got you covered, and we’re working hard to ensure those jeans match your style and mood.

Alongside a wide range of jeans, our collections feature a variety of on-trend pieces in each season's most popular colours. Inspired by our Noisy Crew, our styles cater to an urban, diverse and free-spirited lifestyle. Check out seasonal favourites, from tops and dresses to cosy knits and outerwear.

If you would like to get in touch with our customer service, please go to:

noisymay.com/contact

4,6

Doskonała

Szybka dostawa

Szybka dostawa. Dobrze zapakowany produkt. Zgodne z rzeczywistym produktem zjęcia na stronie.

14 marca 2025

Model spodni

Model spodni, których mialam 3 pary i kupiłam kolejną okazał się nagle być zupełnie innym modelem. Nic się nie zgadza, poza metką z nazwą modelu i rozmiarem. Fajny denim został zamieniony na jakiś paskudny, rozciągliwy materiał. Krój jest zupełnie inny, tak samo jak długość (w poprzednich parach długość 34 idealna, w tych nowych 34 przed kostkę). Dodatkowo spodnie na promocji kosztują 180zł. Jest to gruba przesada. Stosunek ceny do jakości jest nieadekwatny. Jestem bardzo rozczarowana

30 grudnia 2024
Logo NOISY MAY Online Shop

Odpowiedź od NOISY MAY Online Shop

Witaj Ewa,

Dziękujemy, że podzieliłaś się swoją opinią – każda uwaga jest dla nas niezwykle cenna, abyśmy mogli poprawiać nasze produkty i usługi.

Bardzo nam przykro, że zakupione spodnie różniły się od wcześniejszych modeli, które znałaś i ceniłaś. Rozumiemy, jak rozczarowujące może być, gdy produkt nie spełnia oczekiwań, zwłaszcza gdy jego jakość i krój odbiegają od wcześniejszych doświadczeń. Również z przykrością przyjmujemy uwagi dotyczące stosunku ceny do jakości.

Twoja opinia została przekazana do odpowiedniego działu, który dokładnie przyjrzy się tej sprawie. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem customerservice@bestseller.com (mailto:customerservice@bestseller.com), jeśli chciałabyś podać więcej szczegółów lub skorzystać z pomocy w związku z zakupem.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że mimo wszystko dasz nam szansę na poprawienie Twojego doświadczenia w przyszłości.

Pozdrawiamy serdecznie,

BESTSELLER online shops

Customer Operations

Pasuje idealnie

Zamówienie dotarło szybko, przy moim wzroście (175cm) bardzo ciężko kupić spodnie dobre na długość, co wam się udało dziękuję 🤩🤩🤩

8 maja 2024

Super szybka wysyłka, świetna jakość ubrań. Kurtka jeansowa wygodna i miękka. Rozmiarowka standardowa. Polecam

20 sierpnia 2023
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (780 recenzji)