Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kleedje gekocht, nooit ontvangen, mails worden niet afgeleverd en het antwrd op de gelezen reviews " sorry wij ondervinden technische problemen" ... 1 grote bende oplichters! EN DIE BLIJVEN MAAR DOO... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

waardeloze vuile oplichtersbende. 150 euro pissen. nep polyester rommel ontvangen wat totaal niet overeenkomt met website. Amsterdam? gewoon China troep. bestel hier niet! vervolgen die dievenbende. g... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Melden bij AFM!! Net als iedereen hier opgelicht door Noa Moda. Merino trui besteld, polyester troep ontvangen. Klantenservice stuurt steeds dezelfde standaard reactie: op eigen kosten terug sturen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Let op mensen, de mensen achter noamode.nl lijken een nieuwe website te hebben: vossermode.com Mijn dochter wilde er iets bestellen maar na een simpele check kwam ik hierachter. Kijk zelf maar. Z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Beste klanten, We willen u laten weten dat Noamode helaas zijn deuren sluit. Vanwege technische problemen hebben we een nieuw e-mailadres. Voor klantenservice kunt u ons bereiken op dit nieuwe mailadres : hulp.noamode@gmail.com. We willen u verzekeren dat alle lopende orders gewoon worden geleverd zoals gepland. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of opmerkingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Noamode

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een verkeerde maat laarsje…

Ik heb een verkeerde maat laarsje binnen gekregen.
NoaMode neemt geen enkele verantwoordelijkheid ervoor.
Ik kan ze op eigen kosten terugsturen.
Dat ga ik niet doen!
Ben nu mijn geld kwijt en idd zoals ik nu in andere reviews lees.
Reclame van echt leder, nou vergeet het maar echt plastic troep die ik ontvangen heb.Koop niets bij NoaMode.
Laat je niets moois voorspiegelen, een grote oplichterij.

27 stycznia 2024
Oceniono na 4 z 5

mooie stevige jas net als p de foto

ik las 2 dagen na mijn bestelling deze revieus en werd bang maar uit eindelijk na 2 weken kreeg ik toch mijn jas binnen hij is super leuk, hij zit lekker, hij is mooi en net zo als op de foto, wel heeft hij geen kapstokhaakje wat best onhandig is en een heel groot raar sineese lebel en hij is niet dik gevuld maar geeft alsnog voldoende warmte, ik heb denk gewoon geluk gehad als ik zo deze negatieve reviews lees.

Zeer slecht

Zeer slecht , LANG WACHTEN , KWALITEIT SLECHT , JE KRIJGT IETS ANDERS ALS OP DE FOTO handeld als tussen persoon en besteld zelf in China !!!!!!!!

TIP : HIER NIKS BESTELLEN !

Slechtste ervaring ooit

Normaal check ik de reviews van te voren. Dit keer in de haast niet gedaan en dan zal je zien. Dit was de slechtste ervaring ooit met een online aankoop. De spullen komen dus uit China. Dus het duurt daardoor extra lang. De kwaliteit is echt heel slecht. Retourneren is ook een drama! Hoge kosten omdat het weer terug moet naar China. Tot nu toe nog geen cent terug gezien. Kortom, bestel niks bij Noamode!

22 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Beschadigde item ontvangen geen geld retour.

Beschadigde item ontvangen, helaas geven ze niet thuis. Ik mag het op eigen kosten retour sturen naar China. De klantenservice laat mij al weken wachten, ze zouden erop terug komen, maar helaas nog niets vernomen. Betreft een bestelling van eind December. Ik zou niets meer bestellen op deze site, het risico is te groot en de service en voorwaarden kloppen van geen kant.

Oceniono na 1 z 5

Als ik een Nederlandse naam zie:Na Mode…

Als ik een Nederlandse naam zie:Na Mode verwacht ik niet dat ik plastic schoenen krijg toegestuurd vanuit China.
Wat een troep!!! En ze vragen wel de hoofdprijs. Shirt wat ik ook gekocht had kan je doorheen kijken zo dun is t katoen. Koop hier nooit iets!

Wees gewaarschuwd!!

Niet bij bestellen. Lijkt een Nederlandse site maar alles komt uit China en slechte kwaliteit!! Jas besteld van €98 maar te klein en slechte kwaliteit. Kon 10% korting krijgen en zit dan met een jas die de prullenbak in kan. Niet mee te communiceren. Uiteindelijk toch retour gestuurd voor €32 pfffff!! Voel mij belazerd.

26 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven…

Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven… zelf dat is het niet waard voor dit bedrijf. Zo’n twee maanden geleden een jurkje besteld en tot op heden nog niets gekregen. Ik kan dus niks zeggen over de kwaliteit ervan, maar zo te lezen in de reviews laat dit ook te wensen over… dus zo onderhand ga ik er maar vanuit het geld kwijt te zijn. Ook wordt op de site vermeld dat ze binnen 24 uur reactie geven, dit klopt ook niet. Ze reageren pas na ca twee weken als ze al reactie geven…. In drie woorden gezegd: bestel hier niets!

9 grudnia 2023

Kopen bij Noamode 'DOE HET NIET'

Een ster is nog te veel! Je koopt niet in een modewinkel in Amsterdam, maar in China. En dan begint het gelazer. Lange levertijd en helaas vaak een te kleine maat. Als je hierover reclameert, krijg je in de meeste gevallen geen antwoord op de gestelde vraag en daar schiet je dan ook niets mee op. Uiteindelijk geef je maar op, je aankoop een miskleun is, dus aankopen bij Noamode 'NIET DOEN'

10 stycznia 2024

Oplichting !!!!!!

Oplichting !!!!!!
Niets kopen kwaliteit verschrikkelijk !
6 weken gewacht en een heel ander product gekregen.
Geen antwoord op vragen.
Ook ik had de revieuws van te voren moeten lezen.
Wees gewaarschuwd mensen ga nog liever naar
SHEIN of Temet

27 stycznia 2024

OPLICHTERS!!!!!!

In november 2023 twee jurken besteld. Uiteindelijk 3 jurken gekregen, ook een voor iemand in een andere plaats. Jurken slechte kwaliteit en pasten niet. Terug sturen moest naar een adres in China, kosten € 20,00!
Daarna bijna iedere week via de mail contact gehad. Telefoon wordt niet opgenomen, staat een bandje aan. Twee keer mail gehad dat het bedrag van mijn bestelling terugbetaald zal worden. Niet dus.... op mijn vraag wanneer ik het bedrag dan eindelijk op mijn rekening zou krijgen, krijg ik weer hetzelfde mailtje dat ze de bestelling nog aan het controleren zijn met het team. (standaard mail).Koop dus niet bij deze oplichters!!
Ik heb melding gedaan bij de autoriteit consument en markt (ACM). Hierbij de oproep aan iedereen die hetzelfde heeft meegemaakt bij deze zogenaamde modewinkel dit ook te melden, dan kan er wat gedaan worden aan deze oplichtingspraktijken!!!!!
M.D.

23 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Doen zich met de naam voor of ze…

Doen zich met de naam voor of ze Nederlands bedrijf zijn met Nederlandse artikelen.

Ik ontving ruim 3 weken later pas de bestelde jas. Echter kwam deze uit China en ik ontvang een heel andere jas dan besteld. Ondanks zij het verkeerde pakketje hebben verstuurd moet je alsnog een verzendlabel kopen van 22,50. Zonde van de tijd en geld dus.

Ik raad sterk af hier te bestellen. Dan kan je nog beter via Shein, AliExpress of Temu bestellen.

22 stycznia 2024

1 ster is nog teveel…

1 ster is nog teveel…

Dochter koopt een jas, verzendtijd duurt bijna drie weken.
Jas komt binnen, rits hapert.
Je stuurt een mail, krijg je een mail terug met retouradres.
Ehhhh jas vertoont gebreken en ik moet hem terugsturen op eigen kosten naar China?
Case wordt doorgestuurd naar jurist.
Klantenservice staat hoog bij hun, helaas ben ik van mening dat ze op geen enkele wijze klantenservice bieden.
Ja kan 10% terugkrijgen en de jas welke niet bruikbaar is houden.

22 stycznia 2024

Twee XL herenvesten…..

Twee XL herenvesten besteld. €118, leek wel wat. Helaas toen pas naar reviews gekeken…
Op e-mails mijnerzijds komt steevast, ongeacht mijn schrijven, hetzelfde standaard antwoord terug. Uiteindelijk komt er een herenvest XL en een damesvest L binnen. Daarmee heb ik dan nog geluk gehad, lijkt het. Wat een kl… tent. Je reinste oplichters.

18 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Malifide handel artikelen komen uit China

Bestel hier nooit,trap er niet in,mooie site maar allemaal fake, dropshipping, ruilen en retour zelf betalen naar China,weg geld.Zelfde produkt op Alie Expres maar veel goedkoper.Twee broeken besteld voor €67,92.Bij Alie Expres zijn dezelfde broeken te koop voor €6,00.Ook is de maat Chinees dus veel te klein.Dropshipping mag ,wat ik al onbegrijpelijk vind op een Nederlandse website maar ze zijn strafbaar doordat ze niet op de site vermelden dat het retour en het ruilen naar china gestuurd moet worden .Noa Mode moet daarom deze kosten van ongeveer 30 euro zelf betalen en niet de consument.Als je dit hun mededeeld komen ze met een voorstel dat je de producten mag houden en bieden ze je 25% reductie aan.
Melding gedaan bij ACM.Hopelijk kunnen ze wat doen tegen deze nare mensen.Misschien dat ze nu in iedergeval wel melden dat de retouren naar China gestuurd moeten worden.

25 stycznia 2024

Vreselijk

Vreselijk! Ten eerste was het bestelde product pas na 6 weken aangekomen.
Toen het product binnen was, bleek het totaal niet op wat ik had besteld, het was een heel ander jurkje! Ondanks na 20 mails verder weigeren de gewoon mijn aankoop bedrag terug te storten!
Ik heb het nu bij mijn creditcard maatschappij neergelegd.

25 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej