Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kleedje gekocht, nooit ontvangen, mails worden niet afgeleverd en het antwrd op de gelezen reviews " sorry wij ondervinden technische problemen" ... 1 grote bende oplichters! EN DIE BLIJVEN MAAR DOO... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

waardeloze vuile oplichtersbende. 150 euro pissen. nep polyester rommel ontvangen wat totaal niet overeenkomt met website. Amsterdam? gewoon China troep. bestel hier niet! vervolgen die dievenbende. g... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Melden bij AFM!! Net als iedereen hier opgelicht door Noa Moda. Merino trui besteld, polyester troep ontvangen. Klantenservice stuurt steeds dezelfde standaard reactie: op eigen kosten terug sturen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Let op mensen, de mensen achter noamode.nl lijken een nieuwe website te hebben: vossermode.com Mijn dochter wilde er iets bestellen maar na een simpele check kwam ik hierachter. Kijk zelf maar. Z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Beste klanten, We willen u laten weten dat Noamode helaas zijn deuren sluit. Vanwege technische problemen hebben we een nieuw e-mailadres. Voor klantenservice kunt u ons bereiken op dit nieuwe mailadres : hulp.noamode@gmail.com. We willen u verzekeren dat alle lopende orders gewoon worden geleverd zoals gepland. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of opmerkingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Noamode

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Pure oplichting

Pure oplichting! Nooit wat geleverd gekregen en heb ze zo vaak gemaild om mn geld terug te vorderen maar krijg standaard emails de hele tijd. De website is misleidend want het is Chinese troep! Mensen NIET DOEN!!

30 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Lees de review voordat je een artikel bestelt

In december een trui besteld maar is nooit aangekomen. Communicatie via mail om geld terug te vorderen. Je wordt aan het lijntje gehouden met standaardmails die je als reactie krijgt. Op hun site staat een adres en telefoonnummer. Het adres is geen bestaand winkelpand, telefoonnummer is onbereikbaar.
Pure oplichterij. Lees de review van deze webshop voordat je een artikel bestelt. Zonde van je geld!!!

9 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Ja, jij bent de volgende op Trustpilot voor noamode...

Ben je op Trustpilot aangekomen voor Noamode.nl? Kijk dan nu eerst even in de spiegel. Lach eens vriendelijk naar jezelf, en zeg dan: "wat een ongelofelijke stommeling ben ik toch". Als reviewschrijver weet ik niet hoeveel jou deze les heeft gekost, maar ik wens je toe dat het je laatste les was in het kader van oplichting.

Ik geef 5 sterren voor de ervaring en beloof mezelf er nooit meer in te trappen.

20 lutego 2024

Oplichters

Een bestelling geplaatst en inderdaad met als vorige revieuws tot nu toe echt heel slecht. Een blouse besteld van 59.95 10 dagen geleden. Nu nog steeds niets binnen. Verwacht ook dat het nog lang gaat duren en dat het ook troep zal zijn. Zulke sites zouden verboden moeten worden. Pure oplichting!!!

19 lutego 2024

Zeer slecht bedrijf!

De levering komt niet vanuit Amsterdam maar vanuit China! Ze zijn zeer moeilijk bereikbaar voor vragen. De maatvoering klopt niet. Geen Nederlandse maten. Retourneren gaat moeizaam! Je betaald 26 euro aan verzendkosten omdat het naar China moet. Je geld krijg je met veel moeite terug en na maanden pas terug, maar je verzendkosten niet!! Kortom: Zeer slecht en niet kopen bij NOAMODE is mijn advies.

19 lutego 2024

DOEI GELD !!!!!!!!!!!!

Wat een naar bedrijf, niet een echt bedrijf, tussen-handel, troep uit China, jas te klein, zelf terug sturen naar China 30 euro. Doei geld. Dit bedrijf bestaat binnenkort niet meer. Je kan beter naar het casino gaan met je geld

18 lutego 2024

Niet doen

Duurt veel te lang om pakket binnen te krijgen. uiteindelijk na 3 maanden gekomen. alle artikelen zijn anders dan wat ik heb besteld. en ze accepteren niet meer om bestelling te annuleren noch een beter oplossing aan te bieden. slecht communicatie. je moet zelf retour kosten naar china betalen.
Conclusie: niet dooooooeeeen.

18 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Shady company with poor customer service.

Though they claim to supply quality products and deliver professionally, the overall experience was truly disappointing. I have ordered some vests: “Oliver Stijlvol Gillet”, but in reality the article didn’t come close as advertised on the website. First of all, the vest were not made to fit a posture as presented on the website and therefore didn’t suit me, even with downsizing. the products were packaged in a container too small of its contents. When I opened the package the vests were all wrinkled up. Secondly, . the products were packaged in a container too small of its contents. When I opened the package the vests were all wrinkled up. Lastly, in returning the items of clothing Noa Mode claims to refund, or partly refund your purchase when returned in good conditions. I didn’t even received a notification of arrival, though the track and trace proves the package did in fact arrived at its destination. And I am confident that I returned the items in the same state as I had received them, provided with a bigger container. To conclude this review, I am grieved with the poor customer service, the product itself and the misleading presentation on the website. A expensive lesson well learned.

1 stycznia 2024

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Helaas ben ik er ook ingetrapt. Noa Mode 'Amsterdam' doet er alles aan om over te komen als een Nederlandse winkel. Ook door de prijzen van de artikelen (vergelijkbaar met H&M en Only prijzen) denk je dat je wel goed zit. Niet is is minder waar. Toen ik twee jurken had besteld en het erg lang duurde voordat ze er waren wist ik al genoeg. En inderdaad, troep uit China. De kleur van de ene jurk was ook heel anders dan op de plaatjes, het was van slechte kwaliteit en ook te klein. Dus ik mailde dat ik retour wilde sturen. Dan krijg je een adres in China en de retourkosten mag je zelf betalen!! Omdat ik toen al hier de recensies had gelezen durfde ik het niet aan ze retour te sturen, omdat ik bang was mijn geld niet terug te krijgen plus nog meer geld kwijt was geweest door de retourkosten. Dus ik neem mijn verlies. Wellicht probeer ik ze te verkopen voor maximaal 10 euro (wat ze maximaal waard zijn en geen 37,95 per stuk). Als je spullen bij Temu of Shein koopt weet je tenminste waar je voor betaald en daar is de prijs ook naar. Noa Mode Amsterdam is willens en wetens iedereen om de tuin aan het leiden. Ik heb mijn les geleerd in ieder geval!

11 stycznia 2024

GEEN STER.

GEEN STER.

KUNNEN JULLIE AUB STOPPEN MET MAIL STUREN VAN ADRES IS NIET COMPLEET

EN MIJM GELD. 39.95 EURO TERUG STORTEN.
IK BEN MOE VAN DIT SPELLETJE.

IS EEN AUTOMATISCH DIE ALLEEN DRIE VERSCHILLENDE MAILS KAN STUREN.

SEND MY MONEY BACK. I AM SICK OF THIS SHIT!!!

16 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Betaald voor iets wat ik retour heb…

Betaald voor iets wat ik retour heb gestuurd. Dacht bij een Nederlands bedrijf te hebben besteld. Bleek uit China te komen. Blouse was een vod en veel te klein. Retour gestuurd naar China en is daar aangekomen bij de douane. Daarna niets meer mee gebeurd. Eigen risico zeggen ze bij Klarna. Jammer genoeg te laat de slechte recensies hier op Trustpilot gezien. Nu bijna 86 euro betaald voor helemaal niks. En Klarna doet niks. K.t bedrijf. Heb nog nooit een rekening van een incassobureau gehad. Webwinkel reageert natuurlijk niet. Noa mode uit Amsterdam. Bestel daar nooit wat!!!

Opgelicht!!!

Een mini jurk besteld. Ziet er mooi uit op de afbeelding, maar is van goedkope kwaliteit.
De maten kloppen niet. Niks klopt eraan. Ik heb contact opgenomen via email. Telefoon wordt nooit opgenomen. Kreeg email terug dat ik terug kon sturen naar China of 10 proc.van de waarde terug kon krijgen. Ik ben er dus ingetuind. Ik vroeg hoeveel de verzendkosten zouden zijn. Reageren gewoon niet op je berichten verder. Zo een malafide bedrijf moet verboden worden.
Mensen, koop niks daar!!

8 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Let op!!! er niets kopen

Dacht net als vele anderen met mij dat het bedrijf in Amsterdam ziet maar dit blijkt niet het geval te zijn. Spullen komen uit China dus weken moeten wachten.
Blijkt hij ook nog te klein te zijn, dus moeten wij het retour sturen naar "CHINA" reeds gedaan maar na maanden nog m'n geld niet retour🤬🤬🤬
Mensen niet kopen!!!!

Niet doen!

Was even vergeten om op trustpilot te kijken. Meteen 10 min later geannuleerd en krijg het bericht vanuit de klantenservice dat het pakket al onderweg is vanuit China. Terugsturen moet naar daar, dus dat is waarschijnlijk 30 euro van de aanschafwaarde. Geen zaken doen met deze website.

Oceniono na 1 z 5

Chinese meuk van slechte kwaliteit

Bedrijf lijkt kleding te verzenden vanuit Amsterdam. Je trapt er in… voor 23 uur besteld, morgen verzonden. Let op: dus niet morgen geleverd.
Het blijkt goedkope meuk uit China te zijn van inferieure kwaliteit. Retourneren is zinloos; vaak duurder dan de waarde van het product.
Wij zijn er ook ingetuind. Een vest van bijna 50 euro besteld. Duurt uiteindelijk weken voordat die aankomt.

8 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej