Kleedje gekocht, nooit ontvangen, mails worden niet afgeleverd en het antwrd op de gelezen reviews " sorry wij ondervinden technische problemen" ... 1 grote bende oplichters! EN DIE BLIJVEN MAAR DOO... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
waardeloze vuile oplichtersbende. 150 euro pissen. nep polyester rommel ontvangen wat totaal niet overeenkomt met website. Amsterdam? gewoon China troep. bestel hier niet! vervolgen die dievenbende. g... Zobacz więcej
Melden bij AFM!! Net als iedereen hier opgelicht door Noa Moda. Merino trui besteld, polyester troep ontvangen. Klantenservice stuurt steeds dezelfde standaard reactie: op eigen kosten terug sturen... Zobacz więcej
Let op mensen, de mensen achter noamode.nl lijken een nieuwe website te hebben: vossermode.com Mijn dochter wilde er iets bestellen maar na een simpele check kwam ik hierachter. Kijk zelf maar. Z... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Beste klanten, We willen u laten weten dat Noamode helaas zijn deuren sluit. Vanwege technische problemen hebben we een nieuw e-mailadres. Voor klantenservice kunt u ons bereiken op dit nieuwe mailadres : hulp.noamode@gmail.com. We willen u verzekeren dat alle lopende orders gewoon worden geleverd zoals gepland. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of opmerkingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Noamode
Dane kontaktowe
Hong Kong
- hulp.noamode@gmail.com
- www.noamode.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Product nog niet ontvangen
Product nog niet ontvangen. Eventueel terugsturen kost ongeveer net zoveel als het product zelf. Niet aan beginnen mensen!!!
Update: product uiteindelijk ontvangen. Zo te zien valt het mij niet tegen.
Afschuwelijk
Afschuwelijk. Een leuke nieuwe bomberjacket voor 50 euro gekocht. Dacht ik dan. Toen hij binnen kwam bleek hij van Aliexpres te komen (voor €7,-). Getracht te retourneren. Kosten voor koper dus bijna 30 euro betaald bovenop de €50,00 aanschaffingskosten.
Gemaild, gemaild, gemaild waarna ik continu in gebrekkig Nederlands het zelfde gestuurd krijg waar ik niks aan heb. €80,00 voor niks. NIET aan te raden!
Oplichters
Oplichters. Kwaliteit lijkt by far niet op de kwaliteit zoals op de productfoto’s en maatvoering deugt ook niet. Vervolgens als je wilt retourneren betaal je 30 euro omdat het naar China moet. Pas op!!!!
Horrible company
Horrible company. Don’t buy here. They advertise with materials from wool but what you get is China cotton and polyester. Aweful company. Should be closed down immediately.
Pure oplichterij
Pure oplichterij. En misdaad.
Niet binnen 24 uur een reactie.
Nog geen geld terug gekregen van de teruggestuurde zeer goute z.g waterdichte schoenen.
Meld Noa bij AFM!!!!
Net als iedereen hier opgelicht door Noa Moda. Chinese troep in de verkeerde maat ontvangen. Klantenservice stuurt steeds dezelfde standaard reactie: op eigen kosten terug sturen naar China (€30!). Ook als ze op de wet (Richtlijn EU 2019/771) gewezen worden mijn rechten als consument, krijg ik het standaard antwoord van de bot terug.
Ik roep daarom iedereen op om een melding hiervan te doen bij Consuwijzer: bij genoeg meldingen wordt NoaMode aangepakt door de AFM.
Bijna 3 weken verder en nog niets…
Bijna 3 weken verder en nog niets ontvangen, kan het net zo goed zelf op Ali expres of temu bestellen.
Dit bedrijf wil en kan zijn service…
Dit bedrijf wil en kan zijn service niet verbeteren, gezien de regen van slechte reviews die ik hier lees.
Helaas heb ik 1 x verzuimd Trustpilot te raadplegen en dacht een mooi gebreid vest te kunnen kopen.
Gisteren werd het "vest "inderdaad geleverd , maar leek in de verste verte niet op het mooie plaatje op hun website.
Mailtje gestuurd en vanmorgen een standaard antwoord met excuses en verbeteren van hun service..
Wat zullen ze gelachen hebben daar in "Amsterdam ", alweer een idioot gestrikt. Eigen schuld, dikke bult .
P.S. ik zag pas een soortgelijke advertentie van een vergelijkbare "firma "in Amsterdam, dus eerst even Trustpilot raadplegen
The site is Dutch but when you buy…
The site is Dutch but when you buy something it comes from China.
This really sucks.
Don't buy from them.
Package came after 14 days and was not what I had ordered.
You can return your good to China.
For 22 euros.
Now after 2 weeks mailing I get 25 procent of the cost.
Stay out of this firm.
They are out on your money and don't give you any credit.
I hope everyone will learn and never buy anything from this firm
OPLICHTERS
OPLICHTERS! NIET ONTVANGEN WAT IK BESTELD HEB! RETOURNEREN ALLEEN MOGELIJK NAAR CHINA, NOG EENS 21 EURO AAN ONKOSTEN! BLIJVEN HETZELFDE RIEDELTJE VIA MAIL STUREN!
DUS.......... NIET BESTELLEN...........OPLICHTERS
Slechte kwaliteit, 3 weken onderweg
Misleidende site, duurt minimaal 2 tot 3 weken voor je bestelling komt en dat is toch vreemd voor een winkel in Nederland. De communicatie is redelijk verlopen na 2 mails
Maar
De kwaliteit is zeer slecht.
Dit is de 1e en de laatste keer dat ik zonder reviews te checke iets online koop. Nooit meer Noamode!!
Geen Nederlandse website, geen contact mogelijk
Lijkt een Nederlandse website maar blijkt uit China te komen. Lang gewacht tot de bestelde jas werd geleverd. In de tussentijd bestelling geannuleerd en beroept op nederlandse wetgeving Koop of afstand en terugbetaling geeist. Telefonisch contact is niet mogelijk en via de mail ontvang je telkens exacte dezelfde reactie. Jas is uiteindelijk geleverd en veel te klein. Maat 2XL komt overeen met maat S.
Terugsturen kan op eigen kosten. Ze hebben geen boodschap aan Nederlandse wetten. Nooit bestellen!!
Het is Alles ging mis .Retour is China
Het is Alles ging mis .Retour is China. Kost 12.00
Is 8 weken geleden nog geen terugbetaling.
Begin er niet aan.
Ik heb hier een jurk gekocht en de stof…
Ik heb hier een jurk gekocht en de stof en maat vielen tegen. Materiaal zag en voelde erg goedkoop aan en de maat was veel te groot. Bestelling was binnen 4 weken binnen, dat dan wel.
10% korting aangeboden gekregen, maar ik wilde het niet houden. Retour gestuurd op eigen kosten, eind november. Het is nu medio januari en het pakket ligt nog bij de douane in China en ik heb dus nog steeds geen geld terug.
Lekker dan, niks bestellen hier
Lekker dan.. ook ik ben erin getrapt. Blousen besteld in XL, ik denk dat zelf een normale S groter is. Retourneren naar China krijg ik als reactie.
Je wordt gewoon in de maling genomen door dit soort bedrijven.
Weet iemand het adres van de…
Weet iemand het adres van de persoon(en) welke achter deze site zitten?ik wil ze graag een fruitmand aanbieden nadat ik op bezoek ben geweest
Tip: Hier NIETS bestellen
Allereerst staat er op de site, volgende dag geleverd. Vervolgens moet je ruim 1,5 week wachten op je pakket. Dan krijg je het binnen en dan zie je al aan de verpakking, dat het echt rommel uit China is. De kwaliteit van het huispak is dramtisch, super synthetische en dunne flutstof. En dan te weten dat het een cadeau is. Ik durf hier echt niet mee aan te komen. En dan ook nog eens veel geld betalen. Bestel hier niets aub het zijn echt oplichters.
Super slechte ervaring met deze partij
Super slechte ervaring met deze partij. Dit is GEEN Nederlands bedrijf. Bestelling is niet de volgende dag in huis… en tis maar de vraag of ik mijn bestelling überhaupt ga ontvangen.
Misleiding
Misleiding! Chinese rotzooi terwijl je denkt bij een Nederlandse site te bestellen. Retourbeleid is een lachertje.
Wegblijven bij die boeven.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.