Betrouwbaar!
Fijn contact gehad over lichte problemen met leveren. Goed opgelost en dit liep ook erg soepel!

Odpowiedź od Nippon Kawaii
Nippon Kawaii is dé Nederlandse webshop voor officiële kawaii producten, opgericht in 2019 vanuit persoonlijke passie voor Japanse popcultuur. Hier vind je onder andere officiële Sanrio, Tokidoki, Hatsune Miku, Frieren en meer. Van knuffels en kleurboeken tot blind boxes, mokken en accessoires, voor klanten in Nederland en België. Geen namaak, alleen authentieke gelicentieerde producten. Wat ons onderscheidt: Bij Nippon Kawaii kiezen wij bewust voor leveranciers die hun licenties op orde hebben. Zo weet je zeker dat je een authentiek product ontvangt en geen namaak. Elk product wordt geleverd met transparante informatie over fabrikant, materiaal, afmetingen en waar relevant CE/UKCA-veiligheidsmarkeringen, zodat je precies weet wat je in huis haalt. Dat sluit aan bij de Europese GPSR-richtlijnen en geeft jou als klant zekerheid bij elke aankoop. Voor wie? Of je nu net begint met verzamelen, een toegewijde Sanrio of Hatsune Miku fan bent, of een uniek cadeau zoekt voor iemand die van Japanse popcultuur houdt, bij ons vind je een zorgvuldig samengestelde selectie kawaii producten met aandacht voor detail. Service & contact: Vragen over een product, je bestelling of een specifieke variant? Neem gerust contact met ons op. Wij denken heel graag met je mee. Bestellingen worden snel verwerkt en zorgvuldig verpakt, zodat jouw kawaii spullen veilig bij je thuis aankomen.

Odpowiedź od Nippon Kawaii
Snelle levering, goed bedrijf zeker een aanrader! Enige minpuntje de tag/kaartje van het product is beschadigd, dat is wel jammer.