Vi havde desværre en meget…
Vi havde desværre en meget utilfredsstillende oplevelse på hotellet og føler ikke, at hverken hotellet eller rejseselskabet håndterede vores problemer tilfredsstillende.
Allerede på vores første dag gik airconditionen på værelset i stykker. Vi fik besked på, at der ikke umiddelbart var noget at gøre, og at vi yderligere skulle vente omkring fem timer, før problemet kunne blive forsøgt løst. Der kom en elektriker op på værelset, men han kunne ikke kommunikere på engelsk, og problemet blev derfor ikke løst. Vi følte os på intet tidspunkt ordentligt mødt eller hjulpet.
Først omkring kl. 23 fik vi tilbudt et midlertidigt værelse. Dette værelse kunne vi dog kun have indtil dagen efter, hvorefter vi igen skulle pakke vores ting og flytte til endnu et værelse. Det var meget frustrerende at skulle flytte rundt flere gange under vores ferie, især når vi selv oplevede, at vi skulle presse på for overhovedet at få problemet håndteret.
Rengøringen levede heller ikke op til vores forventninger. Selvom værelset blev gjort rent, kunne vi stort set ikke se nogen forskel, og rengøringen virkede generelt meget mangelfuld.
Maden var desværre også en stor skuffelse. Udvalget var meget begrænset, og maden virkede ofte enten over- eller understegt. Kyllingen var eksempelvis enten meget tør eller ikke tilberedt ordentligt, og pomfritterne var ofte meget olierede og ikke færdigstegte. Derudover oplevede vi, at der blev serveret stort set den samme mad igen og igen, hvilket gjorde det svært at finde noget appetitligt at spise.
Alt i alt havde vi desværre en ferie, hvor vi flere gange følte os nødt til selv at kæmpe for at få helt basale ting løst. Vi havde forventet en langt bedre service og standard og kan derfor ikke anbefale hotellet.